Řev a vztek při příkrmech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Rev a vztek pri prikrmech
Ahoj holky, syn, 10 mesicu za tyden, poslednich cca 14 dni dela sceny pri prikrmech-masozelenina a kase (prikrmujeme od 6 mesice, kojim rano, vecer a v “noci”). Vezme si par lzicek a pak rev, vztek, mlaceni hlavickou o operku zidlicky a obcas si strka do pusinky prstik. Pri presnidavce a jogurtu to nedela, max. vyjimecne. Obcas zabere hodne vlazny prikrm a kase. Pred 14 dny se zacal i budit na nocni kojeni misto v 5 kolem 3, nekdy i driv a budi se brzy, cca 5-6, nebyla vyjimka i 4. Predtim bylo nocni kojeni cca 4-5 a pak spinkal treba do 7, pul8. Dnes opet katastrofa-rev pri masozelenine a pak i pri kasi, trvalo to i pri kojeni pred spanim. Zaklani hlavicku a leha si na zada a place. Teploty nema, jinak je vesely, leze, stoupa si, smeje se.
Poradte co by to mohlo byt?
Moc diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi zuby. Místo masozeleniny mu uvař maso a zeleninu na kousky velikosti hranolek a nech ho, ať si s tím poradí sám. Ale nenut ho. Možná mu to potrvá déle, ale pochopí to a ty s ním u toho nemusíš bojovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že to můžou být zoubky. Syn je velký jedlík, chutná mu snad všechno
a když rostou zuby, tak vyžaduje jenom mléko. Nic jiného nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě také zuby. Moje děti by mě sežraly a jak rostly zuby, nechtěly nic. Dcera ani to mléko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem si to myslela. Ale pri prvnich dvou jednickach dole, jsem o tom ani nevedela prave. Tak proto me to trosku desi🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc dekuju, uklidnily jste me😉
Je tedy mozne, ze to trva dva tydny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Divine123
U nás už to trvá od 5m do teď 19m.
Má lepší u horší období. Příprav si nervy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to bylo taky, určitě zuby. Dceři lezly čtyři, do toho angína a nejedla nic měsíc. Kojila jsem. Chce to nabízet, ale nenutit. A spíš tekutější jídla zkus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsem moc dekuji. Tak snad to zvladneme. Dnes jsem mu koukala do pusinky a nahore mu fakt leze jednicka
tak to ty dalsi budou asi vyzivny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak znovu se na vas obracim, pac syn zacal vyvadet uz i u jogurtu s piskotama. Nejakou dobu byl relativne klid, obedy i vecere jsem mu delala spise vlazne. A dnes zacal strasne hystericky brecet pri svacine, opet mlaceni hlavou o operatko zidlicky, prohybani do luku
. Plakal tak, ze ho opravdu neco boli. Pak unavou usnul. Myslite, ze i toto budou zuby? Ja myslela totiz, ze to studene mu dela dobre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Divine123 ahoj, můj syn mě tohle začal dělat taky a to má teď 13 měsíců. Rostou mu zuby
U nás teď zabírá při krmení když mu zpívám. Soustředí se na melodii a než si vzpomene na vztekání tak už je po jídle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Divine123 v podstatě teď momentálně při jakémkoliv jídle i při jogurtech.Zkus mu u toho zpívat, třeba to pomůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit