Příkrm pro další spotřebu

dvorga
27.9.13 17:16

příkrm pro další spotřebu

Ahoj maminky, chci se zeptat, co děláte s příkrmy, když děláte větší porce? Dáváte na druhý den do lednice, nebo i na déle do mrazáku? A co dělat s těmi ve kterých je už zamíchaný nutrilon?
Chci totiž připravovat více porcí najednou ;)

Děkuji za odpovědi =)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4406
27.9.13 17:20

@dvorga Ahoj,já si většinou uvařím 3porce, budto to mám ten den, pak druhý a třetí nebo to mám až na druhý den a pak na 2dny, nikdy tomu nic není, naliju si to rovnou teplé do skleniček, dám chvíli víčkem vzhůru a frknu do lednice a dělám to i s ovocnými přesnídávkami, když nezavařuji, tak nafrkám do skleniček a mám to na další min.2dny… :P s Nutrilonem zkuš. nemám, ale to bych asi nenechávala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
27.9.13 17:26

Nechám na druhý den v lednici, zbytek zamražuju, nutrilon bych tam nedávala, pokud s ním něco děláš, tak si odděl aktuální porci, dej do ní a do dalších porcí až při aktuální konzumaci po rozmražení.

• Citovat
  • Upravit
1446
27.9.13 18:21

Mrazim ve skenickach. Uvarim 5 porci a hotovo v mrazáku mam 4-5 variant a tím padem vařim jen jen týden v měsíci a maly ma každy den jiny druh. Skleničku dopoledne vytahnu a dam do ohrivacky lahvi pomalu rozmrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.9.13 18:45

Kdyz jsem delala prikrmy, tak jsem mrazila bez UM a to jsem pak pridavala az pred jidlem do ohrateho jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.9.13 19:31

Také to řeším. Moc se mi nechce do toho mražení, já taky nemusím jídla z mrazáku. Uvidíme, co tu kdo ještě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
27.9.13 19:37

@Capelucita krom zavařování a mrazení asi moc možností není.

• Citovat
  • Upravit
14396
27.9.13 19:43
@adam755 píše:
@Capelucita krom zavařování a mrazení asi moc možností není.

Silwushka nezavařuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katigo
27.9.13 22:27

Tak já vařím většinou tři porce - jednu na aktuální den a pak ještě na následující dva dny, horké rozdělím do via pohárků (mám od tescomy), nechám vychladnout, poté dám zavřené do lednice a je to - dělám to tak téměř od začátku a nikdy s tím nebyl problém, malý je zdravý, nikdy žádné zdravotní problémy:-) Jinak Nutrilon určitě pouze do konkrétního jídla - ne do zásoby, vždyť i na krabici se píše „zpracovat do hodiny, jinak vylít“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko