Příkrm v 6. Měsíci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příkrm v 6. Měsíci
Maminky mám dotaz.
Dcerka 6,5mesicu prikrmy dáváme cca měsíc. Teď poslední týden dodrzujeme:
Rano-UM mléko
Svacinka-presnidavka
Oběd prikrm -zelenina s masem
Odpo- buď ovoce nebo kase
Večer-UM mléko
Někdy si řekne ještě odpoledne o mléko.
Dnes se nám stalo ze jedla rano mléko, jelikož jsme byli dnes pryc nestihla jsem dat oběd. Takže na oběd mléko. Potom na svačinu presnidavku a v 15hodin po spánku mléko.
Večer byla unavená, tak jsme ji dali spinkat. Usla v půl 7 a pekne spinka.
Ale moje otázka, mám strach ze mi toho dnes spapala málo. Myslíte ze je něco špatně nebo je proste napapana a kdyby měla hlad tak by si urcite rekla? Poslední jídlo měla tedy v těch 15h
Takže 3× 150ml mléka + odpoledne 100g presnidavky. Během dne samozřejmě i čaj
Dekuji za názory.
Možná jen zbytečně stresuju, malá je totiž jedlik má 8.2kg tak možná proto mě to znepokojilo. Nejsem na to zvykla ze by jedla tak málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Markys17 píše:
Maminky mám dotaz.
Dcerka 6,5mesicu prikrmy dáváme cca měsíc. Teď poslední týden dodrzujeme:
Rano-UM mléko
Svacinka-presnidavka
Oběd prikrm -zelenina s masem
Odpo- buď ovoce nebo kase
Večer-UM mléko
Někdy si řekne ještě odpoledne o mléko.
Dnes se nám stalo ze jedla rano mléko, jelikož jsme byli dnes pryc nestihla jsem dat oběd. Takže na oběd mléko. Potom na svačinu presnidavku a v 15hodin po spánku mléko.
Večer byla unavená, tak jsme ji dali spinkat. Usla v půl 7 a pekne spinka.
Ale moje otázka, mám strach ze mi toho dnes spapala málo. Myslíte ze je něco špatně nebo je proste napapana a kdyby měla hlad tak by si urcite rekla? Poslední jídlo měla tedy v těch 15h
Takže 3× 150ml mléka + odpoledne 100g presnidavky. Během dne samozřejmě i čaj
Dekuji za názory.
Možná jen zbytečně stresuju, malá je totiž jedlik má 8.2kg tak možná proto mě to znepokojilo. Nejsem na to zvykla ze by jedla tak málo.
Nehrot to
kdyz bude mit hlad, rekne si. Prijde den, kdy nebude chtit jist vubec, protoze proste…
hlady ti neumre, ze jednou nemela obed… a ne, nic ji neni
basti ti krasne, ja mam naprostyho nejedlika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby měla hlad tady si řekne. Když toho sní za jeden den mín tak fakt neumře. Počkej až začnou zuby, nemoce a nebude chtít vůbec nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannina1 protože chodí spinkat až kolem 21h večer. Byla unavená tak jsem ji dala spinkat s tím ze si da tu svoji hodinku a vzbudí se. Potom bych ji nakrmila.
Než sla spat neměla hlad, nechtěla. Mliko mi plivala ven, tak to do ni nebudu tlačit na sílu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx protože chodí spinkat až kolem 21h večer. Byla unavená tak jsem ji dala spinkat s tím ze si da tu svoji hodinku a vzbudí se. Potom bych ji nakrmila.
Než sla spat neměla hlad, nechtěla. Mliko mi plivala ven, tak to do ni nebudu tlačit na sílu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prvni syn byl taky nejedlik, stresy si pamatuji, ale o to vic radim - vubec neres jednotlive dny, presne jak radi @Caridina . Budou dny, kdy sni malo, budou dny, kdy sni hodne. Ja nejvic vysilovala, kdyz mi syn asi 14 dni odmital cokoliv krome mleka, a to uz mu bylo kolem roku. Ono to bude mit ruzne faze, ale cim driv se naucis nebrat jidlo jako zdroj stresu, tim lepsi pro vsechny. To ti rikam po cca 7 letech vychovy nejedlika ![]()
Edit: ctu blbe, prave ze mas jedlika
No ale i tak…rada furt plati
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska9 presne tak. Synovi ted budou 3 roky a od srpna, kdy jsme cela rodina meli poprve covid, neji vubec teply jidlo. Hrozim se 3 lete prohlidky, protoze vazi jen 13,5 kg. Ve skolce sni aspon trochu, doma vubec. Pro me je to hroznej stres, protoze jsme meli zajety, ze se proste jedi snidane, obedy, vecere a mezi tim co si kde zobnul. Ted si leda tak zobne syra, jogurtu, sunky, mleko a odstavenej pomeranc a tim to hasne. Umele mleko prestal pit v roce a pul a proste jsem ho do nej nedostala. Ale uz se zacinam tolik nestresovat a davam mu k jidlu cokoliv, co si rekne. Ano, asi spatnej pristup, ale ja jsem rada za cokoliv, kdyz si aspon kousne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit