Příkrmy – před nebo po kojení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
28.2.11 14:42

ja jsem cetla na kojeni.net ze se to nema mixovat ,ale jen mackat nebo pasirovat. tak staci kdyz zitra uvarim pul mrkve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.2.11 14:44

Já poprvý dala tři lžičky,takže půl mrkve asi stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
28.2.11 14:48

mě se po namačkané mrkvi sakra dusil, hrozná situace. Takže mixuju úplně do hladka. Teď už je to lepší, rozmočený piškot už mi sní. Ale na rozmačkanou mrkev si netroufnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.2.11 14:49

Já teda radši taky mixuju,mam strach že by se mi dusila.Myslím, že je ještě čas na nemixovaný jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.2.11 14:52

no to proste mackanim neudelas do hladka a pro prcka je to novy, byl zvyklej jenom na mliko a najednou kousky? to ne… taky jsem cetla ze nemixovat ale prece si neudavim dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.2.11 15:18
freeonit píše:
no to proste mackanim neudelas do hladka a pro prcka je to novy, byl zvyklej jenom na mliko a najednou kousky? to ne… taky jsem cetla ze nemixovat ale prece si neudavim dite…

záleží na dítěti. Některé naopak patlanice nesnáší a vyžaduje kousky. kluk mi jedl od počátku příkrmů ovoce v kuse, tak jak je. Nedávil se.
Takže doporučuji vyzkoušet malinko mačkaného, když to nepůjde, tak mixovat do hladka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.2.11 18:00

já teda s příkrmama teprve začínám, ale nemixuju… malá sice párkrát jako by natáhla na dávení, ale spapá to, tak mi přijde mixování zbytečný… hlavně natáhla i u Brokolice první lžička, která je hladká, takže moje kousky, když vařím, zvládá úplně stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
28.2.11 20:44
Alpaka píše:
freeonit píše:
no to proste mackanim neudelas do hladka a pro prcka je to novy, byl zvyklej jenom na mliko a najednou kousky? to ne… taky jsem cetla ze nemixovat ale prece si neudavim dite…
záleží na dítěti. Některé naopak patlanice nesnáší a vyžaduje kousky. kluk mi jedl od počátku příkrmů ovoce v kuse, tak jak je. Nedávil se.
Takže doporučuji vyzkoušet malinko mačkaného, když to nepůjde, tak mixovat do hladka.

Souhlasím :palec: Moje dcera se taky nedávila, když jsem jen pomačkala vidličkou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.3.11 09:27

dneska zkusim prvni mrkvicku. zkusim to jen rozmackat a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.3.11 11:14

tak jsem koupila bio mrkev a byla na ni plisen no super :/ zkusim to reklamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.3.11 11:56
lovelytelle píše:
tak jsem koupila bio mrkev a byla na ni plisen no super :/ zkusim to reklamovat

patrně to byla ušlechtilá bio plíseň :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.3.11 12:05

to asi jo ,ale i bio plisen je nezadouci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.3.11 12:28

holky tak jsme dneska dali prvni prikrm. dala jsem mu mrkvicku a vidlickou jsem mu to rozmackala, ale moc mu to nejelo. asi jednou to polknul a to bylo vse jinak to plival. jak to delate vy? mixujete? pasirujete? nebo mackate? doktorka rikala pasirovat. nekdo zase rika mixovat. na kojeni net je , ze se muze zkusit dat 1-2× denne myslite, ze mu jeste muzu zkusit dat? a jak dlouho muzu uvarenou mrkev nechat v lednici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
3.3.11 13:42

já zatím kupuju skleničky, začala jsem taky doma vařit, ale nejelo mu to. On náš Honzík s jídlem trošku zlobí, takže pro mě lepší, když mi zatím sní kupovaný než nic. Ostatní budu řešit později.
Ale jinak myslím, že jedna lžička je normál, na začátek. Zítra dá už třeba dvě. Jinak mamky to zamrazujou do ledových kostek. Ale určitě se někdo ozve, kdo to praktikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
3.3.11 14:00

v ledničce by to mělo vydržet do druhýho dne, jinak zamrazit, zamražuju právě zatím do těch tvořítek na led, protože sníme taky trochu:) jedna lžička není tak málo, hlavně se s tím musí seznámit:) můžeš zkusit i 2× denně, jak chceš :) jinak já vařím a mačkám vidličkou, když se mi to moc nepovede, tak propasíruju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí