Příkrmy - jak jste řešily, od kdy má co jíst?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rybu dostal dřív, asi po osmém měsíci. Malinu v kaši ve čtvrtém, živou v sedmém měsíci. Žije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ryby se nedávají kvůli možnému obsahu těžkých kovů. Maliny budou podobné jako jahody podezřelé alergeny. Já to řešila tak, že jsem nekupoval presnidavku, ale dávala čerstvé domácí nebo zavarene domácí. To, že se něco prodává v obchodech neznamená, že to je pro ty děti vhodné
nicméně pokud nemas alergická, tak mu ty jedna malina v příkrmu neuškodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ryby a maliny jsou potencionalni alergeny. Takze s rozvahou a postupne. Kdyby se osypala at vis z ceho. Jo, kdyby se pro deti prodavaly jenom vhodne veci, tak toho zbude s bidou petina…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dávala dříve, maliny určitě, ty jako čerstvé ovoce miluje… stejně jako citrusy, malý má 9M a je zavislak na pomerancich, grepech… musíš vyzkoušet, má to ale fakt tak rad a neosypal se mi, ze nevidím důvod, proč by je jist nemohl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nesheii Já jsem příkrmy vařila a založila jsem i skupinku vaříme pro kojence a batolata , je tam spousta receptů ![]()
Maliny jsem dávala asi od 10.měsíce, kdy jsme jich měli plnou zahradu
takové ty kupované, co prodávají teď bych nedala, ryby jsem dávala lososa asi také od toho 9.měsíce, pak pstruha, tuňáka a po roce i normálně filé, rybky dcerka miluje.
Chce to zkoušet opatrně, jako když začínáš jakýkoliv nový druh ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit