Příkrmy Babylove - sortiment
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
příkrmy babylove
Ahoj holky, tak jsme tento týden začali s příkrmy. Dnes měla malá potřetí mrkvičku a zatím celkem OK. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo kupujete skleničky z DM a jaký sortiment mají. Třeba jestli je i zvlášť dýně, cuketa atd. O víkendu se chystám do DM, tak že bych nakoupila
Díky všem za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
luciaasek píše:
Ahoj holky, tak jsme tento týden začali s příkrmy. Dnes měla malá potřetí mrkvičku a zatím celkem OK. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo kupujete skleničky z DM a jaký sortiment mají. Třeba jestli je i zvlášť dýně, cuketa atd. O víkendu se chystám do DM, tak že bych nakoupilaDíky všem za odpovědi.
ahoj, babylove skleničky som kupovala a občas ešte nakupujem. Nedám na ne dopustiť, malej chutia, sú bio a majú sotriment ako žiadna iná značka, napr. pastiňák, cuketu, dýni
I ovocné sú výborné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj příkrmy od babylove jsem malé kupovala, sortiment mají docela velký, přirovnala bych ho k sunarce nebo hippu. Mají samostatně mrkvičku, brambor s cuketou a dýni, pak už kombinují…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jdu pět chválu na DM
Krom toho mají taky ve sklence čistě jenom maso, to jsem krom DM a Hippu jinde neviděla. Ale kdyby něco chybělo (třeba brokolici jsem viděla u Hami, ale u DM ne, ale třeba jsem se jenom přehlídla), tak dáš holt jinou značku, to nevadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak díky, zajedu tam teda
brokolici už mám od hami, jdeme na ni zítra, tak jsem zvědavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
luciaasek píše:
tak díky, zajedu tam tedabrokolici už mám od hami, jdeme na ni zítra, tak jsem zvědavá.
Nezapomeň kousek másla nebo oliv.oleje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no tak to by mě taky zajímalo. já myslela, že už to ve skleničkách je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V DM kupuji všechno kromě dětské stravy. Skleničky kupuji Hami. Zkusila jsem Babylove a to se vůbec nedá srovnat. Je to taková hnědá kejda. Hami je o hodně lepší, vypadá to jako jídlo
Než Babylove radši si skleničky radši zavařím doma sama
Zkus si to sama porovnat. Mám na mysli skleničky od 8mi měsíců výš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lumáťa píše:
V DM kupuji všechno kromě dětské stravy. Skleničky kupuji Hami. Zkusila jsem Babylove a to se vůbec nedá srovnat. Je to taková hnědá kejda. Hami je o hodně lepší, vypadá to jako jídloNež Babylove radši si skleničky radši zavařím doma sama
Zkus si to sama porovnat. Mám na mysli skleničky od 8mi měsíců výš.
Hnědá kejda? Mluvíme skutečně o tom samém? ![]()
Já teda nedám na skleničky z DM dopustit, když už kupuju skleničku (máme jen na cesty a jako nouzovku), tak jedině tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
luciaasek píše:
no tak to by mě taky zajímalo. já myslela, že už to ve skleničkách je
Jo je, tam by mělo být všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paps píše:
a dáváte kousek másla, nebo olej i do skleniček??
do skleniček ne, tam je
Já kupuju co je v akci a vyhovuje mi složení (ne sůl, cukr, mléko atp), v Hami bývá sůl nebo kravské mléko (od 10m). Nejčastěji asi Sunárek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, sice jeste neprikrmuju,ale na sklenicky babylove jsem slysela jen chvalu,takze se je taky chystam kupovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:Paps píše:
a dáváte kousek másla, nebo olej i do skleniček??do skleniček ne, tam je
Já kupuju co je v akci a vyhovuje mi složení (ne sůl, cukr, mléko atp), v Hami bývá sůl nebo kravské mléko (od 10m). Nejčastěji asi Sunárek
Co to je za blbost ? V Hami není ani sůl, ani kravské mléko. Jsou to normální zavařená jídla…bez kousků, s kouskami - podle věku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit