Příkrmy Babylove - sortiment

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
861
4.2.11 16:00

příkrmy babylove

Ahoj holky, tak jsme tento týden začali s příkrmy. Dnes měla malá potřetí mrkvičku a zatím celkem OK. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo kupujete skleničky z DM a jaký sortiment mají. Třeba jestli je i zvlášť dýně, cuketa atd. O víkendu se chystám do DM, tak že bych nakoupila :lol: Díky všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9819
4.2.11 16:08
luciaasek píše:
Ahoj holky, tak jsme tento týden začali s příkrmy. Dnes měla malá potřetí mrkvičku a zatím celkem OK. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo kupujete skleničky z DM a jaký sortiment mají. Třeba jestli je i zvlášť dýně, cuketa atd. O víkendu se chystám do DM, tak že bych nakoupila :lol: Díky všem za odpovědi.

ahoj, babylove skleničky som kupovala a občas ešte nakupujem. Nedám na ne dopustiť, malej chutia, sú bio a majú sotriment ako žiadna iná značka, napr. pastiňák, cuketu, dýni :palec: I ovocné sú výborné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
4.2.11 16:10

Ahoj příkrmy od babylove jsem malé kupovala, sortiment mají docela velký, přirovnala bych ho k sunarce nebo hippu. Mají samostatně mrkvičku, brambor s cuketou a dýni, pak už kombinují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.2.11 16:19

Taky jdu pět chválu na DM :-) Krom toho mají taky ve sklence čistě jenom maso, to jsem krom DM a Hippu jinde neviděla. Ale kdyby něco chybělo (třeba brokolici jsem viděla u Hami, ale u DM ne, ale třeba jsem se jenom přehlídla), tak dáš holt jinou značku, to nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
4.2.11 16:22

:dance: :dance: :dance: :dance: babylove DM–kupuju všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
4.2.11 16:34

tak díky, zajedu tam teda :-) brokolici už mám od hami, jdeme na ni zítra, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.2.11 16:38
luciaasek píše:
tak díky, zajedu tam teda :-) brokolici už mám od hami, jdeme na ni zítra, tak jsem zvědavá.

Nezapomeň kousek másla nebo oliv.oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.2.11 16:56

a dáváte kousek másla, nebo olej i do skleniček??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
4.2.11 16:58

no tak to by mě taky zajímalo. já myslela, že už to ve skleničkách je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.2.11 17:18

V DM kupuji všechno kromě dětské stravy. Skleničky kupuji Hami. Zkusila jsem Babylove a to se vůbec nedá srovnat. Je to taková hnědá kejda. Hami je o hodně lepší, vypadá to jako jídlo :palec: Než Babylove radši si skleničky radši zavařím doma sama :-D Zkus si to sama porovnat. Mám na mysli skleničky od 8mi měsíců výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.2.11 19:32
lumáťa píše:
V DM kupuji všechno kromě dětské stravy. Skleničky kupuji Hami. Zkusila jsem Babylove a to se vůbec nedá srovnat. Je to taková hnědá kejda. Hami je o hodně lepší, vypadá to jako jídlo :palec: Než Babylove radši si skleničky radši zavařím doma sama :-D Zkus si to sama porovnat. Mám na mysli skleničky od 8mi měsíců výš.

Hnědá kejda? Mluvíme skutečně o tom samém? :lol:

Já teda nedám na skleničky z DM dopustit, když už kupuju skleničku (máme jen na cesty a jako nouzovku), tak jedině tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.2.11 20:52
luciaasek píše:
no tak to by mě taky zajímalo. já myslela, že už to ve skleničkách je :nevim:

Jo je, tam by mělo být všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.2.11 20:57
Paps píše:

do skleniček ne, tam je

Já kupuju co je v akci a vyhovuje mi složení (ne sůl, cukr, mléko atp), v Hami bývá sůl nebo kravské mléko (od 10m). Nejčastěji asi Sunárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
5.2.11 01:31

Ahoj, sice jeste neprikrmuju,ale na sklenicky babylove jsem slysela jen chvalu,takze se je taky chystam kupovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
5.2.11 23:58
hkac píše:
Paps píše:

do skleniček ne, tam je

Já kupuju co je v akci a vyhovuje mi složení (ne sůl, cukr, mléko atp), v Hami bývá sůl nebo kravské mléko (od 10m). Nejčastěji asi Sunárek

Co to je za blbost ? V Hami není ani sůl, ani kravské mléko. Jsou to normální zavařená jídla…bez kousků, s kouskami - podle věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí