Laktobacily

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
392
2.2.11 18:37

Laktobacily

Dáváte dětem laktobacily? A jaké? Samy je taky jíte? Můj plně kojený syn měl od příchodu z porodnice zelenou stolici, byli jsme i na výtěru, nic mu nenašli. Navzdory mému zkoušení odstříkat přední mléko, nebo vynechat z mého jídelníčku mléčné výrobky. Dětská doktorka mi radila dávat mu laktobacily a abych je jedla i já. Myslíte, že to bude mít nějaký vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19692
2.2.11 18:43

Ano.Malemu je davam celou zimu.Laktobacilky od Swisu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
2.2.11 18:52

Pokud přibírá, zelenou stolici bych neřešila, může být pouze zvětralá než přebalíš. Tuším, že máš hodně malé miminko. Probiotika se dávají až od 1měsíce nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.2.11 20:11
Háta_x píše:
Pokud přibírá, zelenou stolici bych neřešila, může být pouze zvětralá než přebalíš. Tuším, že máš hodně malé miminko. Probiotika se dávají až od 1měsíce nejdříve.

dáváme od biopronu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.2.11 21:36

dávám laktobacílky od SWISU.pomáhají mu,ale nemyslím, že pomůžou v barvě stolice. laktobacílky pomáhají spíš k vyprázdnění a aby nebolelo bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
2.2.11 21:55

Mně doporučila doktorka laktobacily, když měla malá v roce hrozné opruzeniny (byla kojená) a pomohly nám od nich. Dávala jsem rozpustné ActiLac Baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
17.2.11 17:34

laktobacily od biopronu

Koupila jsem malému ty od biopronu,(mám doma laktobacilky baby, ale pod vlivem reklamy jsem chtěla vzkoušet i ty druhé) a tam mě přikvapilo, že na jedné straně se česky píše, jak jou vhodné od ukončeného prvního měsíce, ale na druhé straně slovensky až od čtvrtého měsíce. Znamená to, že mají na Slovensku přísnější normu? Musim počkat ještě dva měsíce, až to malému budu moct dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
17.2.11 17:34
jajinka veverka píše:
dávám laktobacílky od SWISU.pomáhají mu,ale nemyslím, že pomůžou v barvě stolice. laktobacílky pomáhají spíš k vyprázdnění a aby nebolelo bříško

Ale jo, nakonec asi pomohly (a nebo to prostě po šestinedělí přešlo samo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
17.2.11 19:25

my měli laktobacílky od swissu a absolutně nepomohly ale jak víme– každé dítě je jiné takže nám zase zabrali probiotika bio gaya…Ty laktobacílky mám v lednici a musím je vyhodit jsou nám na nic bohužel :-(

• Citovat
  • Upravit
2803
17.2.11 20:45

Určitě to bude mít vliv. Pokud kojíš, lactobacily jez a přejdou ti do mateřského mléka. Doktorka mi doporučila jednu značku, ale už si název nepamatuju. V lékárně ti poradí - chtěj ty, co jsou pro kojící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
18.2.11 18:51
andrejka87 píše:
my měli laktobacílky od swissu a absolutně nepomohly ale jak víme– každé dítě je jiné takže nám zase zabrali probiotika bio gaya…Ty laktobacílky mám v lednici a musím je vyhodit jsou nám na nic bohužel :-(

ježiš, to nevyhazuj, vždyť jsou drahé. To bych je radši snědla, nebo se pokusila prodat za nějakou drobnou korunu v bazárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
20.2.11 15:35
Asteria píše:
andrejka87 píše:
my měli laktobacílky od swissu a absolutně nepomohly ale jak víme– každé dítě je jiné takže nám zase zabrali probiotika bio gaya…Ty laktobacílky mám v lednici a musím je vyhodit jsou nám na nic bohužel :-(
ježiš, to nevyhazuj, vždyť jsou drahé. To bych je radši snědla, nebo se pokusila prodat za nějakou drobnou korunu v bazárku.
Asteri ale ono to musí být v ledničce ne? když to prodám stejně to půjde poštou a bude to v teple,je to na nich napsáno po otevření skladovat v lednici :-(,tak mi to tam leží a nikdo to nechce :-)
  • Citovat
  • Upravit
392
21.2.11 17:58

To je pravda, ale nemyslím, že by tomu dva dny v teple ublížily. Škoda, že nejsi z Brna, přijela bych si pro ně.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.2.11 10:28

Nevíte někdo, jak je to s laktobacily, které obsahují prebiotika, když dávám nutrilon, který obsahuje prebiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.7.11 21:36
terak píše:
Nevíte někdo, jak je to s laktobacily, které obsahují prebiotika, když dávám nutrilon, který obsahuje prebiotika?

za jak dlouho vam pomohly laktobacilky???dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí