Chce jen kupované jídlo – 8měsíční syn
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
chce jen "skleničky"
Poradíte jak na našeho 8m. syna,odmítá doma vařené příkrmy,vzteká se u toho,brečí, sní max. pár lžiček.
Skleničku sní jak nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přimíchávat do skleničky doma vařené a postupně „ředit“…?
Nebo třeba jemněji mixovat? Skleničky pro nejmenší bývají hodně hladké…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dávej mu je, ale postupně mu je nařeďuj tím, co doma vaříš.. skleničky jsou chutné, nechápu jak je možné, že mají úplně jinou chut než to, co uvařím doma ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
namíchat skleničku s doma udělaným jídlem?a pak postupně přecházet ze skleniček na jídlo doma dělané? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mofiz píše:
dávej mu je, ale postupně mu je nařeďuj tím, co doma vaříš.. skleničky jsou chutné, nechápu jak je možné, že mají úplně jinou chut než to, co uvařím doma ..
A neni to bio surovinama?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to bylo taky tak. Kolem roku to přešlo samo, kdy se mu začlo líbit kousat. Ale vždy vyžadoval buď úplně hladké jídlo nebo kouskovité, ale ne smíchané, tím se dávil. Takže u nás míchat nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I když to mixnu uplně na hladko nechce.Taky nevím,co do toho dávají,že to má takovou chuť-lepší,výraznější(ne tedy každá).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:mofiz píše:A neni to bio surovinama?
Je fakt že mezi koupenou mrkví a doma vypěstovanou je chuťově setsakramentský rozdíl. Ta kupovaná je tzv. bez chuti a bez zápachu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebo - pokud k tomu nemas jiny duvod - to jeste odsun na pozdeji, v 8mi mesicich je jeste malej, sklenicky mu klidne doprej ![]()
My na nich byli hodne dlouho, obcas jsem to zkusila s jidlem varenym, nic moc z toho nebylo, a - uprimne receno - varit denne porad neco me nebavi, tak jsme sklenickovali do roka a pul. Ted ji taky jeste obcas dam, a jidlo domaci uz ma to, co mame my - takze kdyz to shrnu, vareni tech slichticek pro nejmensi deti me uplne minulo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková já nevím.. ale nechutnalo to tak ani když jsem si pěstovala loni vlastní zeleninu, bez chem ošetření a hnojená konským hnojem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klidně mu to koupím o to nejde ale,jen myslím,že domácí je lepší no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá to tak taky měla.tak jsem jí je dávala.Netrvalo dlouho a chutě se jí změnily,pak jí domácí jídlo už nevadilo.Tohle jsem neřešila.Když je chtěla,dostala je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
andrys23 píše:
klidně mu to koupím o to nejde ale,jen myslím,že domácí je lepší no
Pokud vybereš skleničku bez soli, pepře, různých alergenů a přídatných látek, tak věř, že domácí není lepší. I když koupíš bio, nikdo ti nezajistí optimální množství dusičnanů. Skleničky jsou kontrolované ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ve sklenickach je totiz sul…to je dle myho to ono proc jim to jede lip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit