Chce jen kupované jídlo – 8měsíční syn
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
sůl tam je protože je sodík ve všech potřevinách zastoupen… ale i když to co doma uděláš drtínek osolíš je to stejně jiné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si vždycky přečetla složení a pak to podle toho uvařila,skoro ve všem je kukuřice,ta to jídlo docela dost ochutí a baštila mi to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tufiina no vidíě to mě nenapadlo
Míša sice jí normální jídla ale tohle ji jede víc.. a to ji za týden jsou dva roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se kouknete do složení, tak ve skoro každé skleničce je minimáně 10 ingrediencí. Vě většině je nějaká ovocná šťáva - jablečná, hroznová ( takže sladké), sůl, koření, rajčatový protlak…Doma dáš jen zeleninu, přílohu maso.
Já to mám obráceně. Nechce skleničky. Jen vařené. Vopruz hlavně na dovolených, jinak si nestěžuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já je dávám vyjímečně když jsme celý den někde na cestě a podobně.. má je ráda, tak ji je dopřeju a je to podle mne rozumnější než přesolené ídlo v restauraci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mojí malé je 8 měsíců a také papá jen skleničky Hami, ale myslím, že je to to nejlepší, že jsou kontrolované atd. Domácí ani nezkouším…celé dopoledne se patlat s něčím co odpoledne vyhodím? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme s tímhle měli problém, protože jsem si ho tím tak rozmazlila, někdy jsem neměla vůbec čas uvařit a nebo jsme někam potřebovali jet, tak jsem koupila skleničku.
Ty skleničky jsou ochucený různym kořením, solí atp. proto chutnají jinak. Takže jsem to dělala tak, že jsem nejprv míchala půl napůl a pak jsem postupně ubírala skleničky a malej baštil to, co jsem uvařila a bez řevu a nebo zkus uvařit a dát to do tý skleničky, ono je dítko vyčůraný, takže vidí z čeho mu to dáváš, z mističek mi jídlo nechtěl, ale ze skleničky si ho vzal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucie77 píše:
Mojí malé je 8 měsíců a také papá jen skleničky Hami, ale myslím, že je to to nejlepší, že jsou kontrolované atd. Domácí ani nezkouším…celé dopoledne se patlat s něčím co odpoledne vyhodím?
Příprava jídla pro 8m dítě zabere max. 20 minut a to už myslím aji přeháním ![]()
Vařím obden.
Taky jsem plánovala skleničkování minimálně do roka, ale leze to strašně do peněz, úplně zbytečně (pokud je tedy dítě ochotno žrát i domácí
)
ale jsem mimo téma, tak už mlčím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RyBANA píše:Lucie77 píše:
Mojí malé je 8 měsíců a také papá jen skleničky Hami, ale myslím, že je to to nejlepší, že jsou kontrolované atd. Domácí ani nezkouším…celé dopoledne se patlat s něčím co odpoledne vyhodím?Příprava jídla pro 8m dítě zabere max. 20 minut a to už myslím aji přeháním
Vařím obden.
Souhlas, mě ta příprava obden zabere max. 35 minut i s mixováním.
Ale taky jsme začínaly na skleničkách, pak nechtěla to domácí, tak jsem to rozmixovala taky tak na jemno, aby to skoro teklo a vzala mě na milost. Skleničky ale nezavrhuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
můj syn
Můj syn nechce doma vařené jídlo do ted je mu rok a pořád vyžaduje skleničky zkoušely jsme snad úplně všechno ale marně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza5 píše:
Můj syn nechce doma vařené jídlo do ted je mu rok a pořád vyžaduje skleničky zkoušely jsme snad úplně všechno ale marně![]()
Neboj ono to přejde, malá má teď skoro rok a půl a až poslední dva měsíce vzala na milost domácí stravu. Nijak jsem to nehrotila, občas zkoušela zda to projde nebo ne a chytla se až nedávno na polévky a od té doby jí víc a víc toho co jíme my, pouze trochu upravené pro ni pokud je to něco ostrého. Takže pokud tobě nevadí kupovat skleničky (já od roka dávala ty mističky např. od Rosmana nebo od Hami)tak ještě vydrž a syn určitě sám pak přejde na klasickou stravu. U nás i pomohlo, když jsem si k večeři sedli všichni k jednomu stolu a malá chtěla pak i ochutnat co máme my (dříve jedla třeba dřív než my ve své jídelní židližce s pultíkem).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji mě to nějak nevadí až na to že to leze do peněz malej totiž chce jen skleničky od hipu jiné totiž nejí nebo je vybíraví proto také jezdíme nakupovat do Německa… jinak ne že by něco malej neochutnal o chutnal ale hned ty vyplivne nebo se mi z toho i pozvrací
a to jsem zkoušela uvařit i přímo podle té skleničky a taky bez úspěchu koupila různé knížky atd atd a ani to sním nehlo ale třeba ke snídani mi sní rohlík nebo chleba párek salám atd.. ale k obědu už ne to vyžaduje skleničku zkoušela jsem i naše jídlo mu dát do té skleničky a taky nic
hold budeme muset počkat až přijde ten jeho čas
jen už nevím co mu dávat k večeři většinou má zase skleničku protože kaši mi nejí a mléko nepije od 4 měsíců ale zajímavé je že když se mi ráno z budí ve 4 na jídlo tak mi tu kaši z láhve vypije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tereza2545 píše:
Děkuji mě to nějak nevadí až na to že to leze do peněz malej totiž chce jen skleničky od hipu jiné totiž nejí nebo je vybíraví proto také jezdíme nakupovat do Německa… jinak ne že by něco malej neochutnal o chutnal ale hned ty vyplivne nebo se mi z toho i pozvracía to jsem zkoušela uvařit i přímo podle té skleničky a taky bez úspěchu koupila různé knížky atd atd a ani to sním nehlo ale třeba ke snídani mi sní rohlík nebo chleba párek salám atd.. ale k obědu už ne to vyžaduje skleničku zkoušela jsem i naše jídlo mu dát do té skleničky a taky nic
hold budeme muset počkat až přijde ten jeho čas
jen už nevím co mu dávat k večeři většinou má zase skleničku protože kaši mi nejí a mléko nepije od 4 měsíců ale zajímavé je že když se mi ráno z budí ve 4 na jídlo tak mi tu kaši z láhve vypije
Tak do peněz to leze to je pravda, ale ty od Hami nebo od Rosmana už mají nějaké koření v sobě a chutnají celkem dobře tak třeba zkus a malému zachutná (hoavně je to o něco málo levnější). Mě malá k večeři naštěstí kaši jedla ale teď už ji také moc nechce takže má vetšinou obložený talíř (pečivo, plátkový sýr a zeleninu) nebo to co máme my. Takže neboj ono to přijde samo:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč bych nedala když kupujeme kvalitní s hodně procenty masa? navíc mám Otce řezníka takže máme často domácí tak asi vím co tam je ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit