Bylinkové čaje pro 2 leté dítě

260
31.1.11 00:52

Bylinkové čaje pro 2 leté dítě

Ahoj,
mam 2 letého syna a protože pije pořád jen vodu a šťávičky, chtěla jsem mu už kdysi zkusit dát taky nějaký bylinkový čaj. Hlavně teď během těch všech viroz a nemoci. Ale rezolutne je odmita. Vase deti je pijou? Je nejaky, ktery se vam osvedcil? diky za radu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
31.1.11 06:42

Moje děti mají rády lehce oslazený(většinou glukopurem) obyčejný heřmánkový čaj - kupuju od Megafytu.
Speciální dětské čaje mi nepily snad nikdy - myslím sáčkové, do granulovaných, přeslazenýcha předražených já neinvestuju. Jinak ale celkově jim kupuju dětskou řadu čajů Megafyt a Leros, chutnají jen některé.

Co se týče bylinkových čajů obecně - není to takové terno, jak píšou firmy na kojeneckou výživu. Ani pro kojence, ani pro starší děti. U citlivých dětí mohou dráždit žaludek a střeva. Daleko vhodnější je slabý černý čaj, nejvhodnější ovocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.1.11 07:13

Já dávám jenom bylinkovou směs proti kašli od Lerosu, modrá krabička, když je třeba. Ale pije to jen trochu oslazené glukopurem.

• Citovat
  • Upravit
14771
31.1.11 08:39

tak můj malý donedávna se čaje taky nedotknul,ted už pije ve školce ovocný,ale doma hoo nechce,asi davový efekt,ted je nemocný,koupila jsem od megafytu proti kašli,má tedkom rytířské období,tak jsme mu to trošku osladila a řekla že to má rytířský lektvar aby byl silný a jak to vyzunknul,to bys koukala,jo a vykouzlil ho taťka šmoula :lol: .malá ho ve všem kopíruje takže co nesní brácha nebo nevypije,tak i ona.a malá to vypila stejně tak :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
31.1.11 08:42

My pijem Pulmoran na průdušky a je výbornej :) a pak Fenykloví čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
31.1.11 08:44

Syn má rád Rooibos, ten má vitamíny, minerály a chutná dobře i neoslazený :palec: a nebo není špatná lípa. Dcera pije bylinkovej pro děti od Teekanne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
31.1.11 09:08

Ahoj , bylinkové čaje ted pijeme od LEROSU. Byly chvilky, že bylinkový nechtěl třeba vůbec, ale tyhle zatím pije :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.1.11 09:41

Na nachlazení od Megafyt, ten pije i tatínek, a to je co říct! :lol:
Jinak střídám ovocný, rooibos, sirup, vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
31.1.11 20:11

Super napad, to jsou fakt asi ty jedinne finty co funguji :-) Vyzkousim tedy pohadkovy pristup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí