Bylinkové čaje pro 2 leté dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bylinkové čaje pro 2 leté dítě
Ahoj,
mam 2 letého syna a protože pije pořád jen vodu a šťávičky, chtěla jsem mu už kdysi zkusit dát taky nějaký bylinkový čaj. Hlavně teď během těch všech viroz a nemoci. Ale rezolutne je odmita. Vase deti je pijou? Je nejaky, ktery se vam osvedcil? diky za radu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Moje děti mají rády lehce oslazený(většinou glukopurem) obyčejný heřmánkový čaj - kupuju od Megafytu.
Speciální dětské čaje mi nepily snad nikdy - myslím sáčkové, do granulovaných, přeslazenýcha předražených já neinvestuju. Jinak ale celkově jim kupuju dětskou řadu čajů Megafyt a Leros, chutnají jen některé.
Co se týče bylinkových čajů obecně - není to takové terno, jak píšou firmy na kojeneckou výživu. Ani pro kojence, ani pro starší děti. U citlivých dětí mohou dráždit žaludek a střeva. Daleko vhodnější je slabý černý čaj, nejvhodnější ovocný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám jenom bylinkovou směs proti kašli od Lerosu, modrá krabička, když je třeba. Ale pije to jen trochu oslazené glukopurem.
- Citovat
- Upravit
tak můj malý donedávna se čaje taky nedotknul,ted už pije ve školce ovocný,ale doma hoo nechce,asi davový efekt,ted je nemocný,koupila jsem od megafytu proti kašli,má tedkom rytířské období,tak jsme mu to trošku osladila a řekla že to má rytířský lektvar aby byl silný a jak to vyzunknul,to bys koukala,jo a vykouzlil ho taťka šmoula
.malá ho ve všem kopíruje takže co nesní brácha nebo nevypije,tak i ona.a malá to vypila stejně tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My pijem Pulmoran na průdušky a je výbornej
a pak Fenykloví čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má rád Rooibos, ten má vitamíny, minerály a chutná dobře i neoslazený
a nebo není špatná lípa. Dcera pije bylinkovej pro děti od Teekanne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj , bylinkové čaje ted pijeme od LEROSU. Byly chvilky, že bylinkový nechtěl třeba vůbec, ale tyhle zatím pije
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na nachlazení od Megafyt, ten pije i tatínek, a to je co říct! ![]()
Jinak střídám ovocný, rooibos, sirup, vodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super napad, to jsou fakt asi ty jedinne finty co funguji
Vyzkousim tedy pohadkovy pristup ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit