Kolik bílého jogurtu za den?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
27.1.11 20:48

Kolik bílého jogurtu

Náš malý má za posledních pár týdnů „žravou“ na bílé jogurty. Kdybych ho nehonila od lednice ( kam si pro jogurty sám chodí )tak je baští od rána do večera. Zatím měl nejvíc tři jogurty za den. Ale není to každý den moc? Nebo mu můžu dopřát ještě? Díky moc za rady i názory. Ještě dodám,že ovocné mu tak nejedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
27.1.11 21:08

kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
27.1.11 21:09

je mu 11 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
27.1.11 21:17

no moje malá jí dva denně od cca 8 měsíců mléku moc nedá a tak doplňujeme vápník jogurtama. Dle mého názoru pokud má jinak dost ovoce ,zeleniny ,maso a není přecpanej k prasknutí a nezvrací tak ať mu chutná :mrgreen: Neřešíla bych to

Známé dítě nepilo už přesně nevím od kdy cca od roku mléko a tak jogurtovala prý ji syn snědl i 5 jogurtů denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.1.11 21:35

3 x denně by měl mít mléčnou složku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
27.1.11 21:47

Muj syn ma 3× denne mlicko a 1× jogurt a 1× pribinaka a je mu 15m. A souhlasim se Zuzkou, 3× denne mlecna slozka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.1.11 22:25

Ahoj. Ptala jsem se na to doktorky teď na 11 měsíční kontrole a ona mi odpověděla, že do těch 200ml denně je to v pohodě. Maruška by snědla určitě víc, ale ona jí všechno a stále je kojená, takže se toho držím a dávám maximálně půlku velkého balení. Starší dcera v tomhle věku krom MM a jogurtů nejedla skoro nic, všechno jedině s jogurtem, takže ta jich snědla asi víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí