Kolik bílého jogurtu za den?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kolik bílého jogurtu
Náš malý má za posledních pár týdnů „žravou“ na bílé jogurty. Kdybych ho nehonila od lednice ( kam si pro jogurty sám chodí )tak je baští od rána do večera. Zatím měl nejvíc tři jogurty za den. Ale není to každý den moc? Nebo mu můžu dopřát ještě? Díky moc za rady i názory. Ještě dodám,že ovocné mu tak nejedou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
no moje malá jí dva denně od cca 8 měsíců mléku moc nedá a tak doplňujeme vápník jogurtama. Dle mého názoru pokud má jinak dost ovoce ,zeleniny ,maso a není přecpanej k prasknutí a nezvrací tak ať mu chutná
Neřešíla bych to
Známé dítě nepilo už přesně nevím od kdy cca od roku mléko a tak jogurtovala prý ji syn snědl i 5 jogurtů denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj syn ma 3× denne mlicko a 1× jogurt a 1× pribinaka a je mu 15m. A souhlasim se Zuzkou, 3× denne mlecna slozka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Ptala jsem se na to doktorky teď na 11 měsíční kontrole a ona mi odpověděla, že do těch 200ml denně je to v pohodě. Maruška by snědla určitě víc, ale ona jí všechno a stále je kojená, takže se toho držím a dávám maximálně půlku velkého balení. Starší dcera v tomhle věku krom MM a jogurtů nejedla skoro nic, všechno jedině s jogurtem, takže ta jich snědla asi víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit