Granulované čaje Hipp?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
granulované čaje hipp?
Jaký máte názor na tyto čajíky,nebo vůbec na granulované?díky za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem teda dávala jednu dobu. Teď už ne. Nevím, co by na tom mělo být škodlivého. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám pořád jeden a ten samý, jablečno medunkový, ten vynikající
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud vím, tak zejména zubaři tyhle čaje hooodně neradi vidí - a sice kvůli tomu, že jsou přislazované…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pokud se dává příležitostně, občas… Ale když jsem četla složení, dost jsem se divila ![]()
Bylinek a zdravých věcí tam bylo nepatrné množství, zato cukru… A nejlevnější to taky není. Dětem jsem ho dala párkrát,když už byly větší, ředila jsem to mnohem víc a nechutnalo jim…
Dodnes pijou čistou vodu
a džus, rychlé špunty apod. si dají jen velmi zřídka - třeba v restauraci nebo na oslavách.
No a zatím jsme bez jediného zubního kazu (4r + 7let)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle caje moc dobre nejsou a obecne se nedoporucujou.Jedinou vyhodu vidim v tom,ze je napoj hned hotovy,s cajem to moc spolecneho nema.Ja jsem varila pytliky ![]()
Ja myslim,ze se to moc neda srovnavat s MM,to obsahuje telu prospesnou laktozu a ta udajne kazivost zubu nezpusobuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, já dávám od 1m prckovi denne 100ml, má to spíš jako utišováky pri oblíkání a nebo kdyz se probudí a tak mezi kojením, ale teda nedodrzuju doporuceny davkovani, davam jen na spicku cajove lzicky, kdybych dala celou do 100ml jak je tam napsany tak by to bylo sladky jak svina… mám na tom ráda ze ohreju vodu na 40stupnu supnu tam caj a je to..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba fenyklový od Čajánku není vůbec doslazovaný obyč. cukrem, je tam jen laktóza
jinak používám zatím taky, ale jen z toho důvodu - že by mi malá vůbec nic nevypila.
Starší pije obyč. vodu a sáčkované dětské čaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě malej nám taky nic jinýho nepije,takže jsem ráda alespoň za tohle. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelíbí se mi složení ani cena.
Takže u mě žebříček pití je: voda, sáčkový čaj, ředěné ovocné šťávy, slazený sáčkový čaj ( nejlíp Glukopurem), granulovaný čaj.
Zatím dávám ten sáčkový čaj a vodu, pokud nepije, naředím 1:4 vodou.
Chápu, že někdo nevydrží s nervy a dá i ten granulovaný, ale podle mě je to až poslední východisko z nouze. Rozhodně bych s nimi nezačínala dříve než v 9ti měsících, do té doby dítě s přehledem přežije na tekutinách z mléka a příkrmů ( pokud se s nimi nezačína moc rychle).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já dávala malý od Hippu granulovaný bylinkový teda nic moc,ani malá to nechtěla,a je pravda,že se nedoporučujou.A nám když malá nechtěla jíst je dr.přímo zakázala páč se tím zaplácla,ikdyž jsem je dělala slabý.Tak jsem najela na všelijaký sáčkový a pije je naštěstí v pohodě a hlavně neslazený.Ale dávám občas Sunárek,jen pár zrníček a ten je vpohodě taky.Ale ty granulovaný čaje lezou dost do peněz ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, když už jste u těch čajů. Měla bych taky dotaz. Můžu dávat mimču sáčkový čaj jakýkoliv (třeba Růženku) nebo kupujete extra dětský třeba od Megafytu??? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já je občas dávám, ale víc dělám sáčkový bylinkový i ovocný.
Chutnají nám ale všechny
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit