Granulované čaje Hipp?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
luciaasek píše:
Ahojky, když už jste u těch čajů. Měla bych taky dotaz. Můžu dávat mimču sáčkový čaj jakýkoliv (třeba Růženku) nebo kupujete extra dětský třeba od Megafytu??? Díky
Ahoj, já kupuji jen dětský a od LEROSU.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
luciaasek píše:
Ahojky, když už jste u těch čajů. Měla bych taky dotaz. Můžu dávat mimču sáčkový čaj jakýkoliv (třeba Růženku) nebo kupujete extra dětský třeba od Megafytu??? Díky
Proč ne kkdyž ti to bude pít
,já taky dávám ovocný i bylinkový od Megafitu a dobrý ![]()
Příspěvek upraven 24.01.11 v 20:55
- Citovat
- Upravit
Asi do 10ti měsíců jen dětské. Později na střídačku, teď převážně dospělácké. Ale třeba roibos je furt Roibos, takže čistý Roibos bych se nebála ani klasický.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za radu, tak já ještě koupím přímo nějaký dětský (je jí teprve 6m).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám od Sunárku,měl ten pomerančový a ted má Hami broskvový,ale nevím ted jestli jsou doslazovaný nebo ne,Jaké jsou neslazené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kecačka píše:
Já dávám od Sunárku,měl ten pomerančový a ted má Hami broskvový,ale nevím ted jestli jsou doslazovaný nebo ne,Jaké jsou neslazené?
Sunárek by měl být neslazený,taky ho občas dávám ![]()
- Citovat
- Upravit
christy píše:kecačka píše:Sunárek by měl být neslazený,taky ho občas dávám
OK.díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám občas, střídám s ředěnýma ovocnýma šťávama a čistou vodou. Kupuju Hipp, ten je doslazovaný dextrózou, tj. hroznovým cukrem. Takže když dáš děcku granulovaný čaj (a NEbudeš se přitom řídit návodem na obalu, tzn. že dáš asi tak 1/5 čajové lžičky na 100ml místo celé), budeš na tom zhruba stejně jako se sáčkovaným čajem oslazeným Glukopurem.
Pokud to jde úplně bez cukrů, je to samozřejmě jenom plus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky tak malej mi dnes ve 3 mesicich poprve proadne pil a to prave granulovany bylinkovy caj od Hippu, pytlikovy ani vodu nechtel a ja myslela ze jeto tim ze neumi z lahvicky..ale moc nadsena z toho nejsem je tam sicele cukru na coz jsem ho ucit nechtela…bojims e ze bude hodne pribirat a pozdeji ze se mu bduou kazit zoubky, zkusim to hodne redit a snad totaky bude pit…taky nekdo z techto saldkych caju presel postupne na pytlikovy nebo vodu? kdyz mi do ted nic jinyho nechtel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jestli kojíš tak ve třech měsících žádné jiné tekutiny nepotřebuje, jinak mu tu vodu nebo pytlíkové čaje zkus dávat polžičce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych se ve 3 m na granulované čaje vyprdla i za cenu toho, že niic jiného nepije. čASU DOST.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani s UM nepotřebuje nic na pití. Náš prcek byl jen s UM do 5. měsíce, pití jsem zavedla až s více příkrmy (když se nedopíjel mlíkem) a hlavně, když mlíko v 8. měsíci v bdělém stavu zcela odmítl. Jeli jsme taky na slabších granulích a čas od času jsem to ředila víc, až jednou se napil vody a ze dne na den jsme přešli na vodu. Je na ní dodnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to ja vim ze pokud kojim tak nic nepotrebuje ale on vyrzi i 4 hodky pres den, nebo ho vozi tcyhne a nemuzu ho kojit kazdou hodinu kdyz bdue mit zizen, nebo kdyz nekde budu kde hned nemuzu dat prso tak aspon se napije…nechci ho to pak ucit v 8mi mesicoch jak tu nekdy ctu… prave ze jsem zvedava jesli to bude pit i kdyz to hodne naredim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no zitra zkusi male pochybuju dkyz nechtel ani sackovy ani vodu..kdyztak mu to budu davat fakt jen v nejnutnejsich pripadech kdyz ho bude treba tchyne vozit a bude horko… :-/
date nam rposim hlasik?
Prosím, dej líbí se mi tady
A potom u fotky > http://www.facebook.com/photo.php?…
Děkuju moc. Je to pro našeho malýho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit