Granulované čaje Hipp?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3153
24.1.11 20:50
luciaasek píše:
Ahojky, když už jste u těch čajů. Měla bych taky dotaz. Můžu dávat mimču sáčkový čaj jakýkoliv (třeba Růženku) nebo kupujete extra dětský třeba od Megafytu??? Díky

Ahoj, já kupuji jen dětský a od LEROSU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.1.11 20:53
luciaasek píše:
Ahojky, když už jste u těch čajů. Měla bych taky dotaz. Můžu dávat mimču sáčkový čaj jakýkoliv (třeba Růženku) nebo kupujete extra dětský třeba od Megafytu??? Díky

Proč ne kkdyž ti to bude pít :-) ,já taky dávám ovocný i bylinkový od Megafitu a dobrý :wink:

Příspěvek upraven 24.01.11 v 20:55

• Citovat
  • Upravit
81479
24.1.11 20:54

Asi do 10ti měsíců jen dětské. Později na střídačku, teď převážně dospělácké. Ale třeba roibos je furt Roibos, takže čistý Roibos bych se nebála ani klasický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.1.11 20:58

Děkuju za radu, tak já ještě koupím přímo nějaký dětský (je jí teprve 6m).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
24.1.11 22:51

Já dávám od Sunárku,měl ten pomerančový a ted má Hami broskvový,ale nevím ted jestli jsou doslazovaný nebo ne,Jaké jsou neslazené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.1.11 23:43
kecačka píše:
Já dávám od Sunárku,měl ten pomerančový a ted má Hami broskvový,ale nevím ted jestli jsou doslazovaný nebo ne,Jaké jsou neslazené?

Sunárek by měl být neslazený,taky ho občas dávám :wink:

• Citovat
  • Upravit
3200
25.1.11 00:17
christy píše:
kecačka píše:
Sunárek by měl být neslazený,taky ho občas dávám :wink:

OK.díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.1.11 11:06

Dávám občas, střídám s ředěnýma ovocnýma šťávama a čistou vodou. Kupuju Hipp, ten je doslazovaný dextrózou, tj. hroznovým cukrem. Takže když dáš děcku granulovaný čaj (a NEbudeš se přitom řídit návodem na obalu, tzn. že dáš asi tak 1/5 čajové lžičky na 100ml místo celé), budeš na tom zhruba stejně jako se sáčkovaným čajem oslazeným Glukopurem.
Pokud to jde úplně bez cukrů, je to samozřejmě jenom plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.6.11 21:49

ahojky tak malej mi dnes ve 3 mesicich poprve proadne pil a to prave granulovany bylinkovy caj od Hippu, pytlikovy ani vodu nechtel a ja myslela ze jeto tim ze neumi z lahvicky..ale moc nadsena z toho nejsem je tam sicele cukru na coz jsem ho ucit nechtela…bojims e ze bude hodne pribirat a pozdeji ze se mu bduou kazit zoubky, zkusim to hodne redit a snad totaky bude pit…taky nekdo z techto saldkych caju presel postupne na pytlikovy nebo vodu? kdyz mi do ted nic jinyho nechtel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
24.6.11 21:56

no jestli kojíš tak ve třech měsících žádné jiné tekutiny nepotřebuje, jinak mu tu vodu nebo pytlíkové čaje zkus dávat polžičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.6.11 21:59

Taky bych se ve 3 m na granulované čaje vyprdla i za cenu toho, že niic jiného nepije. čASU DOST.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
24.6.11 22:01

Ani s UM nepotřebuje nic na pití. Náš prcek byl jen s UM do 5. měsíce, pití jsem zavedla až s více příkrmy (když se nedopíjel mlíkem) a hlavně, když mlíko v 8. měsíci v bdělém stavu zcela odmítl. Jeli jsme taky na slabších granulích a čas od času jsem to ředila víc, až jednou se napil vody a ze dne na den jsme přešli na vodu. Je na ní dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.6.11 22:05

to ja vim ze pokud kojim tak nic nepotrebuje ale on vyrzi i 4 hodky pres den, nebo ho vozi tcyhne a nemuzu ho kojit kazdou hodinu kdyz bdue mit zizen, nebo kdyz nekde budu kde hned nemuzu dat prso tak aspon se napije…nechci ho to pak ucit v 8mi mesicoch jak tu nekdy ctu… prave ze jsem zvedava jesli to bude pit i kdyz to hodne naredim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
24.6.11 22:09

to bude nejlepší zkusit, jestli to bude pít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.6.11 22:17

no zitra zkusi male pochybuju dkyz nechtel ani sackovy ani vodu..kdyztak mu to budu davat fakt jen v nejnutnejsich pripadech kdyz ho bude treba tchyne vozit a bude horko… :-/

date nam rposim hlasik?

Prosím, dej líbí se mi tady

http://www.facebook.com/….photography

A potom u fotky > http://www.facebook.com/photo.php?…

Děkuju moc. Je to pro našeho malýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko