Granulované čaje Hipp?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nemyslim si, ze by to malemu ublizilo!!! Mi davame snad od konce prvniho mesice (fenyklovy na brisko) a zadna ujma!!!
Fenyklovy davam podle navodu, ostatni chute redim o dost mene.
Mala ma pul rocku a nekdy vypije i 500 ml caje! Kdyz jsou proste vedra, chce pit! Je sice pravda ze nekojim, ale pila caj i kdyz jsem kojila.
Myslim, ze pokud mimco nepije na ukor jidla a prospiva, tekutiny v jakemkoli mnozstvi neublizi!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BaraDolezal píše:Mala ma pul rocku a nekdy vypije i 500 ml caje!
Tak to nevypije ani naše tříletá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lulje píše:BaraDolezal píše:Mala ma pul rocku a nekdy vypije i 500 ml caje!Tak to nevypije ani naše tříletá
![]()
Vsichni se divi, ale opravdu si rekne sama, ja ji ani caj nenutim!!! Navic si sama zacina drzet lahvicku a strasne ji to bavi. No a prece ji nezakazu PIT!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zvedaváholka píše:
Já dávám pořád jeden a ten samý, jablečno medunkový, ten vynikající
jeee tak to jsme na tom stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BaraDolezal píše:lulje píše:Vsichni se divi, ale opravdu si rekne sama, ja ji ani caj nenutim!!! Navic si sama zacina drzet lahvicku a strasne ji to bavi. No a prece ji nezakazu PIT!!!BaraDolezal píše:Mala ma pul rocku a nekdy vypije i 500 ml caje!Tak to nevypije ani naše tříletá
![]()
No to jí určitě nezakazuj!!!
To měl být spíš obdiv pro tvoje mimčo a zároveň zoufalý výkřik matky, jejíž děcko věčně „nemá žízeň“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lulje píše:BaraDolezal píše:No to jí určitě nezakazuj!!!lulje píše:Vsichni se divi, ale opravdu si rekne sama, ja ji ani caj nenutim!!! Navic si sama zacina drzet lahvicku a strasne ji to bavi. No a prece ji nezakazu PIT!!!BaraDolezal píše:Mala ma pul rocku a nekdy vypije i 500 ml caje!Tak to nevypije ani naše tříletá
![]()
To měl být spíš obdiv pro tvoje mimčo a zároveň zoufalý výkřik matky, jejíž děcko věčně „nemá žízeň“
Zkus to formou hry… na pritelovu malou (pet let) plati nalivani piti do pulek a tukani (neni to zase az tak vhodne pro petilete ditko, ale jinak by fakt nic nevypila
)nebo si nalijeme cca deci do sklenicky a hrajeme, kdo to drive vypije
na svacinu MILUJE piskoty nacucane cajikem a nejvice vypije ve vane pri koupani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to je krasny kolik vypije, pit se ma hodne tak bych to taky nechala at si reknou kolik chteji kdyz uz jsou vetsi..u nas je to jeste horsi kdyz mu jsou 3 mesice tak ho tim nechci zaplacavat misto kojeni takze fakt jen trochu na zizu kdyz bude horko..dnes jsem zkusila dat jen na spicku lzicky na 100ml a pil taky krasne takze zazrak..aspon ze neco jsem nasla co vypije…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
tak to je krasny kolik vypije, pit se ma hodne tak bych to taky nechala at si reknou kolik chteji kdyz uz jsou vetsi..u nas je to jeste horsi kdyz mu jsou 3 mesice tak ho tim nechci zaplacavat misto kojeni takze fakt jen trochu na zizu kdyz bude horko..dnes jsem zkusila dat jen na spicku lzicky na 100ml a pil taky krasne takze zazrak..aspon ze neco jsem nasla co vypije…
Pokud by jedl vicemene stejne porce i pri piti caje, nechala bych ho, at si rekne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit