Odmítá čaj atd.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Odmítá čaj atd.
Ahoj maminky…dcerce je 4 a půl měsíce a už přikrmujeme…to by bylo docela Ok. ale malá nechce vůbec žádnej čajík a když jí dám třeba mrkev s brambory tak to přece musí zapíjet. No takže jí musím udělat eště k tomu mlíko. Je to normální? Já právě nevím jak ji naučit. Eště jsem přemýšlěla o těch pítíčkach jak mají od 4 měsíců.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já teda nevím. v čem je problém s mlékem? když jsem zaváděla příkrmy klárce, tak jsem normálně dala příkrm a pak dokojila.
ale je to 4 roky zpátky, takže jsou možná zase jiné přístupy. pro viktorka jsem to ještě nestudovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co zkusit jen prevarenou vodu? Ta je stejne asi uplne nejlepsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mě Dr. říkala že jí mám dávat čaj že miminka musí hodně pít no ale když mi nechce. Já si taky myslím že mlíčko nevadí. A i kdybych jí dala odpoledne přesnídávku tak jí mam taky dokrmit mlékem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cernus píše:
A co zkusit jen prevarenou vodu? Ta je stejne asi uplne nejlepsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem Nikolce taky cpala čaj, když byla takhle malinká a nechtěla mi ho. A nekojila jsem sice, ale i přesto jsem jí dokrmila umělým mlíčkem, protože z těch prvních pokusů o příkrmy se moc nenajedla
Pití mi nechtěla až asi do půl roka a pak začala pít jen neperlivou vodu a to jí vydrželo do teď (18 měsíců). Ani čaj nebo šťávu teď nechce, zvykla si jen na vodu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
crazymisha píše:
Já jsem Nikolce taky cpala čaj, když byla takhle malinká a nechtěla mi ho. A nekojila jsem sice, ale i přesto jsem jí dokrmila umělým mlíčkem, protože z těch prvních pokusů o příkrmy se moc nenajedlaPití mi nechtěla až asi do půl roka a pak začala pít jen neperlivou vodu a to jí vydrželo do teď (18 měsíců). Ani čaj nebo šťávu teď nechce, zvykla si jen na vodu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně taky přijde lepší navykat na vodu a ne na čaj. jinak zezačátku je fakt běžné, že se jen „přikrmí“ a pak se normálně dá mlíčko. Než se mi podařilo příkrmem nahradit jídlo, trvalo to setsakramentsky dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsme začali přikrmovat,tak mi nesnědl ze začátku celou porci,takže bylo normální dokrmit UM,potom až se hodně rozpapal a snědl celý oběd,tak jsem dávala vodu,ale vypil asi tak 20ml,dr.mi říkala,že to stačí,tekutiny má v příkrmu a ještě pil UM.Já bych čaj nenutila a když tak dala UM,to je stejně pro takhle malý mimi nejdůležitější. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, to s tim pitim je normální. Malej mi taky vůbec nechtěl pít čaj ani šťávičky a nic jinýho a to až do minulýho týdne. Většinou se děti rozpijí až v tom roce, takže bych to nijak neřešila a nenutila. Malej se teď může upít. Stačilo mu dřív na pití jen mlíko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Míša mi dělal to samí, začala sem přikrmovat v 5,5mesících. krásně všechno vzal bez větších problémů, ale čaj ,voda, nic. pití prostě nechtel,le po tom jídle nechtěl ani to mlíko. začala sem nejdřív vodou řikala sem si , to je pro tak malý miminko nejlepší, nu to teda s pohledu toho mýho darebáka, nenene, tak sem dála feniklovej čaj, špatně ze začátku kakal, nenene, dětskej čaj,granulovanej sladkej čaj prostě nic. pak sem už v zoufalství koupila od hami a hamánku ty štávičky a na ty se teda chyt. štastná z toho nejsem, je to hrozně sladký, nu naštěstí mu nevadí, že mu to ředim půl na půl,ale stejně mi to příde sladký dost. aspon, že neco pije byla sem z toho fakt už zoufala. právě jak začneš přikrmy, tak by měl o to víc pít, pak už je mlíčko nestačí. tak jestli můžu poradit zkus nákou tu štávičku a zřed mu to. je tam teda psáno, že je to už připravený k pití,ale tak sladkou bombu bych mu hned tak nerada dávala.tak třeba to taky veme na milost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ja bych v tomto pripade delala treba vice redene prikrmy. Aby mela tekutinu alespon v tom. No a jinak ze zkusenosti souhlasim s tim, ze detem to opravdu trva nejakou dobu nez si na piti zvyknout. A kor ted v zime. Takze ja bych to zkousela porad dal a casem se urcite zadari…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jajinka veverka píše:
Ahoj. Míša mi dělal to samí, začala sem přikrmovat v 5,5mesících. krásně všechno vzal bez větších problémů, ale čaj ,voda, nic. pití prostě nechtel,le po tom jídle nechtěl ani to mlíko. začala sem nejdřív vodou řikala sem si , to je pro tak malý miminko nejlepší, nu to teda s pohledu toho mýho darebáka, nenene, tak sem dála feniklovej čaj, špatně ze začátku kakal, nenene, dětskej čaj,granulovanej sladkej čaj prostě nic. pak sem už v zoufalství koupila od hami a hamánku ty štávičky a na ty se teda chyt. štastná z toho nejsem, je to hrozně sladký, nu naštěstí mu nevadí, že mu to ředim půl na půl,ale stejně mi to příde sladký dost. aspon, že neco pije byla sem z toho fakt už zoufala. právě jak začneš přikrmy, tak by měl o to víc pít, pak už je mlíčko nestačí. tak jestli můžu poradit zkus nákou tu štávičku a zřed mu to. je tam teda psáno, že je to už připravený k pití,ale tak sladkou bombu bych mu hned tak nerada dávala.tak třeba to taky veme na milost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkus a uvidíš. on ještě pořád celou taky nesní. bud malou nebo pul přesnídávky. mlíko už pak nechce.tolik toho nesní, jí 5 krát denně a příbírá až kam?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit