Odmítá čaj atd.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Když jsme my začínaly s příkrmy, tak jsem ji potom dokojila, takže bych se mléku nevyhýbala. Nebo zkus převařenou vodu, tu jsem malé pak začala dávat místo mléka na zapití a pije ji dodnes, čaj nechce - asi jí přijde hořký, i když ty bylinky mě tak nepřijdou, ale je zvyklá na vodu a doslazovat se mi jí ten čaj teda fakt nechce.
Navíc vodu máš k dispozici všude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pavča S píše:
No mě Dr. říkala že jí mám dávat čaj že miminka musí hodně pít no ale když mi nechce. Já si taky myslím že mlíčko nevadí. A i kdybych jí dala odpoledne přesnídávku tak jí mam taky dokrmit mlékem?
Já bych jí dala to mlíčko, čaj jí nenuť. Zkus mlíčko třeba víc naředit, když dáváš UM. Jak jsem už psala, mě si dcerka zvykla na vodu a nic jiného nechce.
Určitě jí nedávaj zbytečně slazený pitíčka, to není zdravý.
Té vody zpočátku malá taky nevypila moc, spíš se to počítalo na lžičky
Časem se to upravilo, pak jsme pořídili hrneček a pila z něj, ale to bylo až tak v 7m, možná později. Jelikož jsme kojily, tak jsme přikrmovaly až od půl roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojík…tak jí stačí to mlíčko…už jsme zkoušeli přesnídávku a po ní nechce žádný pití aby to zapila jen to mlíčko takže to už neřeším a dokud bude chtít mlíčko tak jí budu dávat mlíčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit