Příkrmy do zásoby - dá se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prikrmy do zasoby - da sa?
Chystame sa na vikend k svokrovcom a nechce sa mi u nich varit. Da sa uvarit v piatok vecer, aby to mala v nedelu na obed? Kupovanu sklenicku nechcem aby svokra videla, lebo je schopna vykupit obchodak ale necita etikety. (A nespyta sa)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A jak daleko jedete? V pátek navařit, zmrazit, převézt a v neděli rozmrazit. Ale aby se to cestou nerozpustilo, případně termoobal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BaraDolezal píše:
A nebo sundej etiketu z kupovany a rekni, ze je domaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pocestujeme dve hodiny a ja vlastne potrebujem len dve sklenicky, tak sa bojim aby tak malo predsa len cestou nerozmrzlo. Asi odlepim etikety a budem sa tvarit ze som doma zavarala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
taky jezdíme takhle dlouho. Minule jsem to udělala tak, že jsem navařila, šupla do mrazáku. Před odjezdem jsem to vytáhla a dala do termoobalu (kdysi jsem ho koupila na pití a ještě nikdy nepoužila). Převezli jsme to, celou dobu to bylo zmrazené a u tchýně šupla půlku do ledničky a půlku do mrazáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laaja píše:
Ahoj,
taky jezdíme takhle dlouho. Minule jsem to udělala tak, že jsem navařila, šupla do mrazáku. Před odjezdem jsem to vytáhla a dala do termoobalu (kdysi jsem ho koupila na pití a ještě nikdy nepoužila). Převezli jsme to, celou dobu to bylo zmrazené a u tchýně šupla půlku do ledničky a půlku do mrazáku.
Dik, to asi vyskusam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bábi Zlopočasná píše:Laaja píše:Dik, to asi vyskusam.
Ahoj,
A do toho termoobalu ješte obal skleničky novinama, jsou vybornou vnitrni izolaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit