Příkrmy do zásoby - dá se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.5.11 10:31

Prikrmy do zasoby - da sa?

Chystame sa na vikend k svokrovcom a nechce sa mi u nich varit. Da sa uvarit v piatok vecer, aby to mala v nedelu na obed? Kupovanu sklenicku nechcem aby svokra videla, lebo je schopna vykupit obchodak ale necita etikety. (A nespyta sa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15054
6.5.11 10:33

co si to uvařit a zavařit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.5.11 10:37

A jak daleko jedete? V pátek navařit, zmrazit, převézt a v neděli rozmrazit. Ale aby se to cestou nerozpustilo, případně termoobal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.5.11 10:44

A nebo sundej etiketu z kupovany a rekni, ze je domaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.5.11 10:45
BaraDolezal píše:
A nebo sundej etiketu z kupovany a rekni, ze je domaci :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 10:54

Pocestujeme dve hodiny a ja vlastne potrebujem len dve sklenicky, tak sa bojim aby tak malo predsa len cestou nerozmrzlo. Asi odlepim etikety a budem sa tvarit ze som doma zavarala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
6.5.11 11:32

Ahoj,
taky jezdíme takhle dlouho. Minule jsem to udělala tak, že jsem navařila, šupla do mrazáku. Před odjezdem jsem to vytáhla a dala do termoobalu (kdysi jsem ho koupila na pití a ještě nikdy nepoužila). Převezli jsme to, celou dobu to bylo zmrazené a u tchýně šupla půlku do ledničky a půlku do mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 11:45
Laaja píše:
Ahoj,
taky jezdíme takhle dlouho. Minule jsem to udělala tak, že jsem navařila, šupla do mrazáku. Před odjezdem jsem to vytáhla a dala do termoobalu (kdysi jsem ho koupila na pití a ještě nikdy nepoužila). Převezli jsme to, celou dobu to bylo zmrazené a u tchýně šupla půlku do ledničky a půlku do mrazáku.

Dik, to asi vyskusam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.5.11 12:16
Bábi Zlopočasná píše:
Laaja píše:
Ahoj,
Dik, to asi vyskusam.

A do toho termoobalu ješte obal skleničky novinama, jsou vybornou vnitrni izolaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí