Příkrmy u 5měsíčního kojence

28.2.12 20:33

Příkrmy u 5.měsíčního kojence

Ahojky můj malý má 5 měsíců byl on narození na sunaru a již od 4. měsíce dávám příkrmy začali jsme pomalu jen zeleninkou, ale ted už jí všechno přesnídávky ovocné(190g), na oběd zeleninu sní celou 190g sklenku(kupuju skleničky) a před spaním kaši 200g. S jídlem problémy nemáme krásně papá a moc mu to chutná (s kakáním problémy nejsou) vždy sní celou porci a není to žádný cvalík je v normálu má 6 kilo. Já právě nevím kolik mám teda dávat UM ted mi vypije jen max 100ml vlastně od té doby co dávám příkrmy a to hlavně když se v noci vzbudí a ráno tak to dávám um. Já nevím jak je to s tím množstvím UM když jsou již zavedeny příkrmy prosím o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.2.12 20:35

Jo zapomněla jsem napsat dávám mu i masovozeleninové příkrmy zkrátka vše co může od toho 4. měsíce co je označené......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.2.12 21:56

Mne rekla MUDr, ze nemam snizovat davku mleko do 6ti mesicu, pak mam zkouset prikrmy, coz potrva cca mesic nez sni plnou davku, coz je do 6ti mesicu.
Ale nevim, zda to bylo individuelne jen pro Lunu , anebo vseobecne pro vsechny deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 22:06

No ale právě on jak je zasycený těma příkramam tak toho mléka tolik nevypije a ani ho moc nechce jak dřív.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.2.12 23:06

Tak my jsme také od začátku na UM, ale začali jsme s příkrmama až nyní v neděli - MUDra mi to zapomněla na 4 měsíční prý říct, tak o měsíc později, ale připadá mi, že se musí ubrat stejný objem, jako sní jinak :nevim: , zdá se mi to tak logické. Nám tedy zatím nechutná a dokonce pláče, tak nevím, ale dávám o jednu odměrku po mrkvičce zatím méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
29.2.12 04:49

Podle mě je to v pořádku. Pokud si zacpe bříško příkrmy, tak je jasné, že už se mu tam nevejde mlíčko. A pokud mu i chutná, tak na něj ani nemá chuť.
Nechala bych to na něm, kolik mlíčka si vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí