Přikrmy vs UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
67
8.2.14 09:28

přikrmy vs UM

Ahoj, mam 7 mesicniho prcka. Donedavna jsem davala v noci kdyz vstal UM, dopo jogurt, pak obed, 1.svacinka mlicko, 2. presnidavka a pred spanim mlicko. Takze mel mlicko 3× denne. Pred par dny jsem mu do jidelnicku zacala zavadet na vecer kasi, takze na prvni svacu dostane presnidavku a na druhou ( v 18 h) kasi. Ale davam mu jen 50 - 70 ml, aby vydrzel do pul 8, kdy chodi spinkat a dostava mlicko. Jenze on mi ted uz to vecerni mlicko nechce. Nevim jestli treba proste nema uz hlad po te kasi, ale vzhledem k tomu ze mu davam jen trosku, tak se mi v noci pak budi misto v 6 rano ve 3…
Ale o co mi jde je to, ze tim padem uz ma mlicko jen 1× denne - v noci kdyz se vzbudi. Pres den pije i cajik. Myslite ze je mlicko pro nej lepsi nez kase a mam se vratit k predchozimu rezimu, aby mel vic mlicka a nebo je pro nej lepsi „normalni“ strava, kterou vetsinou krasne papa.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
846
8.2.14 09:44

Já jsem kaše večer nedávala, děckám stačilo mlíko, event. jsem do něj dala pár odměrek kaše na zahuštění. Co se týká množství mlíka, je dostačující. To bych neřešila. Když jí jogurt a kaši, to se taky počítá do mléka. Dělej to tak, jak to cítíš za vhodné ty a jak to pasuje prckovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
8.2.14 10:14

A ta kaše je mléčná? Jestli jo, tak to řešit vůbec nemusíš :-) ale ať je to tak či onak, asi bych dávala miminka tak jak si samo řekne, co potřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 10:17

@lusami Možná má málo té kaše a proto se ti budí dřív. Dala bych více té kaše a potom už nekojila, když nechce. Anebo pokud mu stačí mlíčko a spí až do 6, tak mu tu kaši nedávej. Musíš to vyzkoušet, co bude pro prcka nejlepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
8.2.14 10:39

Muj druhej mliko nepil od sesti mesicu…proste ho nechtel…ale nastesti, jedl jogurty a kase…tak aspon nejaky mliko sem do nej dostala…kazde ditko je jine, uprav si to s nim jak to vyhovuje jemu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.2.14 11:31

Dik holky, mela jsem strach, jestli ho treba o neco neochuzuji :-)jestli pro nej neni lepsi mlicko :-) ta kase je mlecna. Takze to necham jak to ma ted, jen pridam mnozstvi kase :-)
diiiiky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko