Přikrývka do postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
15.3.12 12:13

Přikrývka do postýlky

Zdravím…mám v plánu koupení přikrývky do postýlky a rozhoduji se mezi SCARLETT a NEW BABY.Cenově se pohybují stejně (kolem 300kč) a nevím,kterou vybrat.Máte některou z nich doma a jste spokojené?A nebo by jste doporučily jinačí?Děkuji za vaše názory!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
15.3.12 12:23

Já měla ze Scarlett, máme sklad kousek odsud, nakoupila jsem tam plno věcí a se vším jsem byla spokojená. Ale pro malý mimčo bych koupila háčkovanou deku, co prodávají v Tescu. Když se narodil malej, tak jsem ji nemohla sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
15.3.12 12:24

ahoj,přikrývku i polštářek jsem kupovala v Ikea.Přikrývka,pokud si to dobře pamatuji,stála 199 kč a polštářek 99kč.Mají tam i na tyto rozměry,krásné povlečení.Peřinku mám od narození dcerky,je lehoučká a dá se samozřejmě prát.Jsem s ní spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.3.12 12:49

Právě,že se mi ty výrobky od SCARLETTU nezdají vůbec špatné a jsou i cenově dostupné.Jen jsem slyšela,že je ta přikrývka hodně tenká,ale to by snad nemělo vadit.Jinak chci od nich koupit i ten frotý mantinel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.4.13 13:56

První dceři jsem kupovala peřinku i polštářek ve Vesně za 300kč set. Jsem s tímto setem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí