Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky sháním pro malého ( věk 1 rok) nějakou dobrou přikrývku, aby se pod ní zbytečně nepotil, ale zároveň ho dobře hřála, vyžaduje být zakrytý doslova po uši…:-), můžete sem vložit nějaký odkaz na výrobek, se kterým máte dobré zkušenosti?
Už jsem takhle sehnala výbornou Bio zavinovačku, kterou měl od miminka a muchlá si ji doteď
.
Děkuji za nápady a odkazy.
Já mám klasickou dětskou letní peřinu, koupila jsem si takovou tu deku z mikroplyše a tchyně mi z ní na ni ušila povlak. Ač se zdá, že se prcek musí potit, tak to vůbec není pravda. Máme povlečení z mikrolyše, přijde mi že funguje jako izolace, tudíž v zimě zahřeje, v létě ochladí. A úžasně se do ní zachumlá
![]()
@loula A nepamatujete si, kde jste ji koupila a jak je prosím Vás velká, do dětské postýlky?
@Petája píše:
@loula A nepamatujete si, kde jste ji koupila a jak je prosím Vás velká, do dětské postýlky?
Jako ta peřina? Tu jsem objednala na netu, v sadě i s polštářem. Mrkněte, mají různé cenové relace:
http://www.pro spanek.cz/luzkoviny/detske-luzkoviny …rozhodla jsem se nakoupit peřinky tam, protože (kopíruju ze stránek) splňují humanoekologické požadavky mezinárodní normy pro ekologii textilu Öko-Tex Standard 100 pro děti do 3 let
…a tu deku jsem koupila v ASKU
200×200cm
Zkopírujte adresu celou, oddělejte si tu mezeru mezi PRO a SPÁNEK… Emimino mi to vyhodilo jako SPAM, tak jsem to musela rozdělit
![]()