Přikrývka na spaní

1637
20.9.14 22:45

Přikrývka na spaní

Holky sháním pro malého ( věk 1 rok) nějakou dobrou přikrývku, aby se pod ní zbytečně nepotil, ale zároveň ho dobře hřála, vyžaduje být zakrytý doslova po uši…:-), můžete sem vložit nějaký odkaz na výrobek, se kterým máte dobré zkušenosti?
Už jsem takhle sehnala výbornou Bio zavinovačku, kterou měl od miminka a muchlá si ji doteď :D.
Děkuji za nápady a odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lulinaaa
20.9.14 23:00

Já mám klasickou dětskou letní peřinu, koupila jsem si takovou tu deku z mikroplyše a tchyně mi z ní na ni ušila povlak. Ač se zdá, že se prcek musí potit, tak to vůbec není pravda. Máme povlečení z mikrolyše, přijde mi že funguje jako izolace, tudíž v zimě zahřeje, v létě ochladí. A úžasně se do ní zachumlá :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
1637
21.9.14 20:05

@loula A nepamatujete si, kde jste ji koupila a jak je prosím Vás velká, do dětské postýlky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
21.9.14 20:47
@Petája píše:
@loula A nepamatujete si, kde jste ji koupila a jak je prosím Vás velká, do dětské postýlky?

Jako ta peřina? Tu jsem objednala na netu, v sadě i s polštářem. Mrkněte, mají různé cenové relace:
http://www.pro spanek.cz/luzkoviny/detske-luzkoviny …rozhodla jsem se nakoupit peřinky tam, protože (kopíruju ze stránek) splňují humanoekologické požadavky mezinárodní normy pro ekologii textilu Öko-Tex Standard 100 pro děti do 3 let :D :D :D :D :D…a tu deku jsem koupila v ASKU :mavam: 200×200cm

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
21.9.14 20:48

Zkopírujte adresu celou, oddělejte si tu mezeru mezi PRO a SPÁNEK… Emimino mi to vyhodilo jako SPAM, tak jsem to musela rozdělit :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
1637
21.9.14 22:09

Děkuji moc, @loula, jdu na to mrknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí