Příliš brzy na test HCG

5.2.14 00:50

prilis brzy na test HCg

Zdravim vsechny snazilky, tehulky i maminky.
Je mi 37 deti uz mam, ale i prez to, ze bych asi mela byt zkusenou matkou (mam 4 kluky 18,16,15,8) pripadam si nejista jako poprve. S pritelem jsme spolu dva roky a dite bychom chteli. Zadnou antikoncepci nemam, jsem zdrava vsechno ok.
Ale proc sem pisu.
Posledni MS byla 9.1.2014. Nechraneny styk 19.1. Do te doby pouze prerus. souloz. No a uz cca tyden silena unava, spavost, citlive bradavky se vystouplymi zilkami. Taky zacpa zaludek jak na vode. Uz asi tyden bolesti v podbrisku a v krizich take. Obcas bolest hlavy. Taky mam uz od cca 20.1. zvysenou telesnou teplotu, ne moc jen kolem 37. Do toho jsem tuto nedeli po sexu spinila. Myslela jsem ze to bude MS tak jsem si dala vlozku nic. V sobotu rano byl teh.test negativni. Jinak MS mam dostat 6.2. TT teda asi nema smysl zatim delat. K Dr. jdu az v pondeli. Do te doby, ale asi zblaznim z nejistoty. Myslite ze by to mohlo byt tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
5.2.14 00:54

Mohlo by. zkus test pozítří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 01:05

Jsem uz tak nervozni, ze nevim co se semnou deje, to je hruza. Rikam si, ze delat testy tak brzy je asi nesmysl, protoze u kluku jsem nepoznala tehu driv nez v 8tt a ted mam podezrele priznaky nejak moc brzy. Naprosto chapu, nervozitu vsech, ktere maji takovy problem a pidi se po informacich. Nakonec asi stejne vsechny musime pockat.
No zkusim znovu ten testik. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
5.2.14 01:06

Těhotenské příznaky se většinou projevují později :think: Každopádně ještě zopakuj test (v sobotu bylo na test ještě brzy). Doufám, že to dopadne jak si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 01:09

Tak tajne doufam, ze to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
5.2.14 08:20

Zkus test dnes, už by mohl něco ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
5.2.14 08:20

Tak hoooodně podobnou otázku jsem dneska již četla. Přesto, že ti to samo přeju mi přijde zbytečné se zde na to dotazovat. Těhotná být můžeš, stejně tak jako těhotná být nemůžeš. Je to prostě o čase, o dalším testování a netestuj tělo. Vyčkej ty dva dny a budeš chytřejší.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
5.2.14 08:51

Jen dotaz - snažíte se o mimi a přerušovaná soulož?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
5.2.14 09:40

Chápu nedočkavost, ale TT bych dělala až po zpoždění a já teda nějak nechápu (až na vyjímečný případy) tady to testování hcg z krve… Pokud je vše OK a po zpoždění vyjde test, nešla bych k dr dřív jak 9.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
5.2.14 11:17

Uplne vam rozumim,, a myslim ze by mohlo byt tt pozitivni,, vsak uz vydrzte ty 2 dny a o vikendu se dozvite co a jak, ja resim neco podobneho,, ale musim pockat do 10 teho,, tak hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 12:07

Jessikka: dite jsme planovali, ale ne hned. Rikali jsme si, ze v lete bude jeste dovca a pak, ze si mimco udelame. Jenze planovani je jedna vec a realita zase druha. Pokud mimco bude tak holt dovca pocka :) Oni ty mimca asi neresi nase prani a plany :) Spousta z vas jiste vi, ze to tehotenstvi nakonec prijde ve chvili kdy to necekaly. A tak proto jsou asi tyhle diskuze, aby si zenska mohla poklabosit o tom co ji prekvapilo, zaskocilo, potvrzovat ci vyvracet si domnenky. Kdyby bylo vsechno hned jasne a jednoduche bylo by to fajn, ale vetsinou to prozivame slozite a s obavami. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 12:14

Jessikka: dite jsme planovali, ale ne hned. Rikali jsme si, ze v lete bude jeste dovca a pak, ze si mimco udelame. Jenze planovani je jedna vec a realita zase druha. Pokud mimco bude tak holt dovca pocka :) Oni ty mimca asi neresi nase prani a plany :) Spousta z vas jiste vi, ze to tehotenstvi nakonec prijde ve chvili kdy to necekaly. A tak proto jsou asi tyhle diskuze, aby si zenska mohla poklabosit o tom co ji prekvapilo, zaskocilo, potvrzovat ci vyvracet si domnenky. Kdyby bylo vsechno hned jasne a jednoduche bylo by to fajn, ale vetsinou to prozivame slozite a s obavami. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 16:46

Devcata, tak jsem prave zacala spinit. Tak sem zvedava jestli se z toho vyklube MS nebo ne :( Kazdopadne alespon budu vedet na cem sem. Dam vedet jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí