Příliš časté kojení přes den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
31.3.17 14:49

Příliš časté kojení přes den.

Dobrý den,
Moje malá má 17 dní.
Přes den musím kojit cca co hoďku (max dvě hoďky), malá má pořád hlad.
Přes noc vydrží spát 3 až 4 hodiny úplně v pohodě.
Je to normální nebo může být něco špatně?
Doktorka tvrdí, že je zdravá (ale ještě jsme tohle neřešily, začala takhle moc pit poslední dva dny), krásně přibírá, takže mléko mám dobré.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85284
31.3.17 14:53

@IvSmajlik ja kojila 10 mesicu co hodinu, hodinu a pul, dcera to tak od zacatku mela nastavene (podle ni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.3.17 14:57

@blumen
Takže je to normální? Nemusím mít strach?
Samozřejmě se radši zeptám i doktorky, ale další prohlídku máme až za 14 dní. Proto se radši zeptám, jestli to tak někdo měl. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.3.17 14:58

@Svistice
Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.3.17 15:39
@IvSmajlik píše:
Dobrý den,
Moje malá má 17 dní.
Přes den musím kojit cca co hoďku (max dvě hoďky), malá má pořád hlad.
Přes noc vydrží spát 3 až 4 hodiny úplně v pohodě.
Je to normální nebo může být něco špatně?
Doktorka tvrdí, že je zdravá (ale ještě jsme tohle neřešily, začala takhle moc pit poslední dva dny), krásně přibírá, takže mléko mám dobré.
Děkuji

Jestli to začala dělat až poslední dva dny, bude to první růstový spurt který přichází plus mínus ve třech týdnech- jestli hezky přibírá tak je jakoby, napřed '. Koj dle jeji potřeby, pij kojící čaje a za další dva dny se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.3.17 15:45

@Rezii
Super, děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
31.3.17 16:04

@IvSmajlik Všechno je v pořádku. Já to měla také tak u obou :hug:
teda přesněji u druhé to ještě mám, ale už jen tak 3× za den, jelikož už má 27 měsíců a to je rozdíl :lol:
Pokud je děťátko spokojené, tak buďte také a přeji vám spousty nádherných dní s maličkou a užívejte si intimity s děťátkem :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.3.17 17:33

@Petulka1234
Děkuji moc, jsem ráda, že je malá spokojená, jen moje prsa malé asi moc nepoděkujou. :lol: už začínají bolet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.3.17 17:34

@SáraW
A po šestinedělí se to zlepšilo? :) kolikrát denně (pres den, ne v noci) jste po šestinedělí kojila? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.3.20 19:43

Mohu se blbě zeptat, jak počítáte pauzy mezi kojením, páč když píšete že kojíte po hodině, někde jsem četla že se to bere od začátku jednoho kojení do začátku druhého…syn pije i 45 min, když by to mělo být po hodině, tak je pauza mezitím kdy dopil a chtěl znovu 15 min to mi přijde jako nonsense, běžně bych řekla že trvá kojení 20-30 min to by ty odstupy byly i tak půlhodinový…to mi přijde šílený, by byl pořád u prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
31.3.20 19:48

Je to úplně normální. Takhle malé miminko může být u prsa skoro pořád. Noční pauza 3-4h je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí