Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terien Naštěstí jsou ženy kterým víc než na tom, jak vypadají záleží víc na tom, co je v hlavě a naštěstí jsou pořád muži, kteří lépe myslí než vidí. A kdo říká že má knír a bradku, prostě má tmavší a hustší ochlupení, ovšem pořád v délce pro tělové ochlupení normální a opravdu nevidím důvod proč by si měla ničit kůži zbytečnými procedurami, když je krásná jaká je ![]()
@Heivka píše:
@terien Naštěstí jsou ženy kterým víc než na tom, jak vypadají záleží víc na tom, co je v hlavě a naštěstí jsou pořád muži, kteří lépe myslí než vidí. A kdo říká že má knír a bradku, prostě má tmavší a hustší ochlupení, ovšem pořád v délce pro tělové ochlupení normální a opravdu nevidím důvod proč by si měla ničit kůži zbytečnými procedurami, když je krásná jaká je
A pak jsou u ženy, které mají něco v hlavě a umí o sebe i pečovat. Není to buď a nebo hloupá kráska nebo zanedbaná intelektuálka. Kdyby byla taková kočka., tak jí na to partner neupozorňuje. Fakt nechápu, že je pro některé ženské takový problém o sebe dbát
V Lidli občas majú IPL epilátor ak nechceš investovať do drahej Lumea a je to super. Oblyskneš chĺpky a oni sa časom úplne stratia. Muž to skúšal na bruchu a mal tam potom plešiny
takže to funguje. Zatiaľ snáď holenie, ale dlhodobo s tým svetlom. Keď to máš doma ešte ušetríš oproti návštevám salónu.
@stankaSR píše:
V Lidli občas majú IPL epilátor ak nechceš investovať do drahej Lumea a je to super. Oblyskneš chĺpky a oni sa časom úplne stratia. Muž to skúšal na bruchu a mal tam potom plešinytakže to funguje. Zatiaľ snáď holenie, ale dlhodobo s tým svetlom. Keď to máš doma ešte ušetríš oproti návštevám salónu.
Nejlepší je to vytrhat, doporučuji cukrovou pastu a pak IPL a má pokoj
@terien Pokud by mu to vadilo, tak by nejspíš nedošlo na druhé rande, takhle je to povrchní blb, to je jako když si chlap najde tlustou holku a pak mermomocí chce aby zhubla, nebo aby hubená přibrala
Myslím že veškeré změny a úpravy těla by měly pocházet od člověka samého. Já třeba chodím zásadně nenalíčená, co z toho že mám na pleti růžové fleky jakmile je tepleji, jsem to já, takhle jsem se narodila a pokud budu chtít něco změnit, budu to já, kdo ta tou změnou bude stát, ne názor holek z emimina nebo kvůli chlapovi.
@Heivka samozřejmě, proto už v prvním příspěvku píšu, že nechápu, že jí samotné to nevadí. A už je mi jasné, proč se jí tak horlivě zastáváš ![]()
@terien Kdo říkal že s tím nic nedělám?
Já se ptala co s tim, že většině to na těch místech neroste a ne že sem prase co s tím nic nedělá ![]()
@Anonymní píše:
@terien Kdo říkal že s tím nic nedělám?Já se ptala co s tim, že většině to na těch místech neroste a ne že sem prase co s tím nic nedělá
A co s tím tedy děláš, že je to tak vidět?
@Anonymní píše:
@terien Kdo říkal že s tím nic nedělám?Já se ptala co s tim, že většině to na těch místech neroste a ne že sem prase co s tím nic nedělá
A většině žen to na těch místech právě roste. Některé mají chloupky slabé a světlé a vidět to není a ty druhé se buď starají nebo ne. Pod nosem mi taky pár tmavých chloupků roste, ale nikdo si toho nikdy nevšiml, protože je vyrůst nenechám.
@terien depilační krém, voskové pásky, pinzeta. Já to myslela všeobecně, že na některých místech jsou extrémně dlouhé a ne že je nechávám růst do centimetrů
@Eveve píše:Příspěvek upraven 23.06.20 v 13:15
Když to nenecháváš růst, tak jak můžou být dlouhé? Nějak tomu nerozumím
No nic, mrkla jsem na tvoje předchozí diskuze a sorry, ale radit se dá jen někomu, komu v té hlavě něco zůstane, takže jdu dělat něco, co má smysl ![]()
@terien pochybuji že tvoje diskuze budou rozumnější když máš radši soukromej profil😂
@Eveve píše:
@terien pochybuji že tvoje diskuze budou rozumnější když máš radši soukromej profil😂
Můžeš si je tu najít, v tom ti můj soukromý profil nebrání ![]()