Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud tu netroluješ, tak se prostě ohol ![]()
Někdo má sklon být prostě chlupatější. Existují depilacni centra, ipl depilatory atd atd ![]()
Najít si chlapa, což není idiot aby prudil kvůli něčemu, co nemůžete ovlivnit?
Určitě se najde nějaký, kterému to přijde krásné ![]()
Tak chodit s knírem a bradkou opravdu dneska nutný není. Dojdi si ke kosmetičce, zbaví tě i toho zbytku. Mě tedy docela zaráží, že to nevadí tobě samotné, takhle bych nechodila ani za nic.
A ptala ses na to gynekoložky? Ono by to mohlo mít souvislost třeba s PCOS a nebo jiným hormonálním problémem. Takže tam začni a pak případně pokračuj na endokrinologii.
Tak ted jsem se prohlidla a ve vsech jmenovanych oblastech mi teda chloupky rostou (vnitrni strana predlokti teda ne), nesledujes se jen moc? Clovek na sobe vidi i ty pidi neviditelny chloupky, kterych si na ostatnich nevsimne.
Příspěvek upraven 22.06.20 v 19:09
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, mám více chloupků než je známo a rostou mi i na místech, kde nerostou ani některým chlapům. Nechodím kvůli tomu ani na bazén… Ty chlupy mi rostou na pažích (jdou vidět extrémně), předloktí, na bradě (ty jsou vidět jen na světle) na prstech, tvářích, knírek (též nejde moc vidět) mezi prsy, v okolí pupku a dokonce i nárt na nohou, nevíte někdo z čeho by to mohlo být?V rodině nikoho extrémně chlupatého nemám a zdravotní kompilace taky ne. Dřív mě to tolik netrapilo, protože nikdo nic neřekl (až na ten knírek) ale od té doby co mám přítele, který mi to furt tluče do hlavy si z toho lámu hlavu čím dál víc
nejdřív navštiv endokrinologa, pokud vyšetření vyjde v pořádku, tak pak ty kosmetické zákroky
a je to divné, přítel s tebou začal chodit jako s chlupatou a vadí mu to? nebo jste se seznámili potmě?
Vymenila bych pritele. Co do tebe vandruje, kdyz si te takovou nasel?
To by se mi fakt chtelo stravit zbytek zivota depilacemi. Taky znam holku, co ma hodne chloupku, v zasade je na tom obdobne jako ty a taky to nijak zvlast neresi, a troufla bych si rict, ze ma na kazdem prstu nekolik chlapu, kteri by s ni velice radi chodili. Nicmene pro klid duse bych si byt tebou zasla na endokrinologii, jestli mas vsechny hormony v poradku.
Jsem tmava, mam krasne, dlouhe, huste, zdrave vlasy. Moje ozdoba, zastavuji me i cizi lide a chvali mi je. Nevi, ze takhle krasne mi roste i oboci, podpazi, a tak dale. Nemam to teda az tak hrozne jako ty, ale resila jsem to IPL. Ted mi zacina rust chlup i na brade a vytrhavam ho pinzetou, jak toho bude vic, razim na laser. Chapu te, bojuj ![]()
Zkusila bych tu endokrinologii, jak radi holky, to tvoje mi prijde trochu moc
Chapu te,
Ja jsem modrooka, blondyna s hodne svetlou pleti. Oboci mam jako breznev, chupy (cerne dlouhe kolem bradavek) bricho sileny, mam chlupaty i prsty na nohou, stehna mam jak zvire srst. Muj tatinek je taky strasne “chlupaty” ale u chlapa to tak desne neni.
Snazim se porad holit, vytrhavat to, ale je to sileny. Bojim se i chodit k lidem blizko, jestli jsem nekde neco “nezapomela”
@stinga Právě ze začátku vztahu nepadlo od něj ani slovo, začalo to tak po 4 měsících. ![]()
Zeptej se na gynekologii, případně si nech dát doporučení na endokrinologii.
@Heivka píše:
Najít si chlapa, což není idiot aby prudil kvůli něčemu, co nemůžete ovlivnit?Určitě se najde nějaký, kterému to přijde krásné
Já bych teda radši šla cestou se upravit, možností dnes je spousta. Plus může mít i hormonální problém… mám chlupatou kamarádku co jde přesně stylem, že je to přece přirozené a fakt to nevypadá vůbec hezky. Chlapa chce a nemůže sehnat. Ono když jdete na rande a nejvíc nápadné jsou vaše extrémně chlupaté ruce, tak to asi nepřidá…
@Lalelale Vidíte to, u nás z gymplu se ta nejvíc chlupatá spolužačka vdala mezi prvními, ona kromě těch chlupů má i úžasnou osobnost a inteligenci. Hormony během puberty řešila, pořád se nic neukázalo, dokud jí na endokrinologii nedoprovodil její táta a hned bylo jasno, že se o hormonální problém nejedná. ![]()
@Heivka píše:
@Lalelale Vidíte to, u nás z gymplu se ta nejvíc chlupatá spolužačka vdala mezi prvními, ona kromě těch chlupů má i úžasnou osobnost a inteligenci. Hormony během puberty řešila, pořád se nic neukázalo, dokud jí na endokrinologii nedoprovodil její táta a hned bylo jasno, že se o hormonální problém nejedná.
No, tak vdát se jako první je úplně nejvíc, co se ti může v životě povést
ať si každý chodí jak chce, ale knír a bradku opravdu mít žena dnes nemusí. Pokud muze vzrušuje ochlupení, může si to pro něj nechat tam, kde každý nevidí, zbytek jde úplně jednoduše a elegantně upravit. Ženský, který mají většího bíbra než jejich partner fakt nechápu.
Zdravím všechny, mám více chloupků než je známo a rostou mi i na místech, kde nerostou ani některým chlapům. Nechodím kvůli tomu ani na bazén… Ty chlupy mi rostou na pažích (jdou vidět extrémně), předloktí, na bradě (ty jsou vidět jen na světle) na prstech, tvářích, knírek (též nejde moc vidět) mezi prsy, v okolí pupku a dokonce i nárt na nohou, nevíte někdo z čeho by to mohlo být?
V rodině nikoho extrémně chlupatého nemám a zdravotní kompilace taky ne. Dřív mě to tolik netrapilo, protože nikdo nic neřekl (až na ten knírek) ale od té doby co mám přítele, který mi to furt tluče do hlavy si z toho lámu hlavu čím dál víc