Příliš malý nočník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
30.4.13 16:04
@Andrejka81 píše:
On se do nej nevleze, ten zadecek má jakoby venku, já jsem ten nočník co vypadá jako židlička viděla, ale to je asi ten hrací, ten stojí tak 1500,–,ale tolik se mi do nočníku teda investovat nechce :-o.

My máme židličkový a stál asi 4 stovky :?: v Dráčiku. Má vyndávací nočník a tak používáme jej ten vnitřek. Bobek dělá stále do plenky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
30.4.13 16:06

@Amys Díky za tip, zkusím, ale raději nejdřív bez kalhot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.4.13 16:11

@1024 Jojo, nejdřív nacvičit a pak to půjde samo. Malý už čůrá hezky sám, ale když někde jsme, radši ho jistím. Jinak bude to znít blbě, ale je dobré jim kdyžtak podržet i jejich ústrojí. Já se teda vždycky ptám, jestli mu můžu pomoct. Siceje to ještě mrně, ale chci, aby se už naučil, že to jsou místa, kam mu bez dovolení nikdo sahat nemůže. Ani z rodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
30.4.13 16:15

@Amys No on je na svou chloubu patřičně citlivý :mrgreen:. Moc mu na něj nesahám, ale u tohoto je to jaksi nutnost, pokud nechci podělaná kaťata. Navíc jak nemluví, tak je s ním těžká komunikace. Ještě nedávno čůral jen večer před koupáním ve sprchovém koutě, jinde měl blok, takže pro nás je každý byť i maličký pokrůček na velký :potlesk:. Prostě se mu podvoluju :oops:,aby jsme se nevrátili zase k plenám. Je to boj s tím vylučováním :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.4.13 18:17

@1024 proc nevkusne, m to prijde vkusnejsi nez kdyz dite cura na zem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
30.4.13 18:28

@Gladys No je to takové divné :nevim:. Hlavně to stejně pak vyleju, takže efekt stejný. Ale asi je to o tom, že hrnek se použije na pití, kdežto nočník je k tomu určený, možná proto mi to přijde divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
30.4.13 20:05
@1024 píše:
My máme židličkový a stál asi 4 stovky :?: v Dráčiku. Má vyndávací nočník a tak používáme jej ten vnitřek. Bobek dělá stále do plenky :cert:

Tak ten je fakt pěkný. Musím se na ten dráčik podívat :-¨).děkuji za inspiraci :)

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
30.4.13 20:07
@1024 píše:
@Amys No on je na svou chloubu patřičně citlivý :mrgreen:. Moc mu na něj nesahám, ale u tohoto je to jaksi nutnost, pokud nechci podělaná kaťata. Navíc jak nemluví, tak je s ním těžká komunikace. Ještě nedávno čůral jen večer před koupáním ve sprchovém koutě, jinde měl blok, takže pro nás je každý byť i maličký pokrůček na velký :potlesk:. Prostě se mu podvoluju :oops:,aby jsme se nevrátili zase k plenám. Je to boj s tím vylučováním :P.

no já jsem zvědavá, jak budeme bojovat my :-),díky moc za rady, třeba na něj něco z vašich rad zabere :)

• Citovat
  • Upravit
1601
30.4.13 20:27

Vyzkousejte nocnik z IKEI ten nam jako jediny sedi a stoji par korun. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze