Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud někde opoceny neofoukl, tak se nic nestane, možná mu max vyrazí potnicky. Blbý by bylo, kdyby to spocene dítě někdo vytahoval do zimy a nechal ho naopak zas prochladnout.
Parkrat se mi neco podobneho s detmi stalo a nikdy zadne z nich neonemocnelo.
@kalie píše:
Parkrat se mi neco podobneho s detmi stalo a nikdy zadne z nich neonemocnelo.
No tak snad to bude dobré nevím jestli malej venku lital nebo tak ale jak sem sundala kombinezu čepici tak úplně splaveny no ![]()
@Nicooool5 píše:
No tak snad to bude dobré nevím jestli malej venku lital nebo tak ale jak sem sundala kombinezu čepici tak úplně splaveny no
Hele a jak příliš si ho oblikla? Tady dneska ráno byla taková kosa, že si neumím představit, že jde se příliš obliknout
třeba splavenej pod čepicí, bez ty by to fakt nešlo ![]()
@a12 píše:
Hele a jak příliš si ho oblikla? Tady dneska ráno byla taková kosa, že si neumím představit, že jde se příliš obliknouttřeba splavenej pod čepicí, bez ty by to fakt nešlo
No kombineza mikina tepláky cepice
ale když sem mu to sundala úplně mokrý no
prý tam taková zima nebyla ale to člověk moc nevěděl když teplotu mi to ukazovalo -5 hold sem to prepiskla
@Nicooool5 píše:
No kombineza mikina tepláky cepiceale když sem mu to sundala úplně mokrý no
prý tam taková zima nebyla ale to člověk moc nevěděl když teplotu mi to ukazovalo -5 hold sem to prepiskla
No u nas svítí sluníčko, tak to pak taky šlo, ale co by se dalo sundat nějak nevím
leda ty tepláky
@a12 píše:
No u nas svítí sluníčko, tak to pak taky šlo, ale co by se dalo sundat nějak nevímleda ty tepláky
No jenže přítel to kasle
ten ho nechal až domu co už snad to zvládne přeci jen když děti litaji s bobama taky většinou doma když se vysvleknou tak jsou splaveny
Za mě taky v pohodě, jestli ho neofouklo potom, co jsi ho svlíkla…já mám zpocené ditě pořád, jsem zmrzlina a dcera ne, bohužel si ještě neřekne
tak jsem trochu matka Herodes
Blbé by bylo kdyby takto zpocený někde vymrznul a ještě byl hodně unavený pak stačí aby na něj předtím někdo něco prasknul a imunitní systém si s nemoci neporadí.
Takto to bude dobrý.
Nemelo by se dit nic. Moje deti sr opotnickovaly. Spis bych pristi rok vic koukala na paropropustnost zimniho obleceni. Ja si na to casem prisla, ze radsi priplatim i za kvalitni cepici, zivot je pak snazsi. ![]()
Ahoj holky chci se zeptat už se vám taky stalo když ste šli s prckem ven ze ste ho příliš oblekli a jak jste dorazili domu bylo úplně splavené potem?.. pokud jo neonemocneli vám potom z toho? Myslela sem jak venku mrzne příliš oblekla malého no přítel sním přišel domu a úplně splaveny potem teď mám strach aby z toho nebyl nemocný no ????♀️