Příliš oblečené dítě do zimy

Anonymní
22.12.21 13:15

Příliš oblečené dítě do zimy

Ahoj holky chci se zeptat už se vám taky stalo když ste šli s prckem ven ze ste ho příliš oblekli a jak jste dorazili domu bylo úplně splavené potem?.. pokud jo neonemocneli vám potom z toho? Myslela sem jak venku mrzne příliš oblekla malého no přítel sním přišel domu a úplně splaveny potem teď mám strach aby z toho nebyl nemocný no ????‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37295
22.12.21 13:23

Pokud někde opoceny neofoukl, tak se nic nestane, možná mu max vyrazí potnicky. Blbý by bylo, kdyby to spocene dítě někdo vytahoval do zimy a nechal ho naopak zas prochladnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
22.12.21 13:24

Parkrat se mi neco podobneho s detmi stalo a nikdy zadne z nich neonemocnelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
22.12.21 13:26
@kalie píše:
Parkrat se mi neco podobneho s detmi stalo a nikdy zadne z nich neonemocnelo.

No tak snad to bude dobré nevím jestli malej venku lital nebo tak ale jak sem sundala kombinezu čepici tak úplně splaveny no 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61230
22.12.21 14:13
@Nicooool5 píše:
No tak snad to bude dobré nevím jestli malej venku lital nebo tak ale jak sem sundala kombinezu čepici tak úplně splaveny no 8o

Hele a jak příliš si ho oblikla? Tady dneska ráno byla taková kosa, že si neumím představit, že jde se příliš obliknout :lol: třeba splavenej pod čepicí, bez ty by to fakt nešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
22.12.21 14:14
@a12 píše:
Hele a jak příliš si ho oblikla? Tady dneska ráno byla taková kosa, že si neumím představit, že jde se příliš obliknout :lol: třeba splavenej pod čepicí, bez ty by to fakt nešlo :mrgreen:

No kombineza mikina tepláky cepice :D ale když sem mu to sundala úplně mokrý no :D prý tam taková zima nebyla ale to člověk moc nevěděl když teplotu mi to ukazovalo -5 hold sem to prepiskla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61230
22.12.21 14:20
@Nicooool5 píše:
No kombineza mikina tepláky cepice :D ale když sem mu to sundala úplně mokrý no :D prý tam taková zima nebyla ale to člověk moc nevěděl když teplotu mi to ukazovalo -5 hold sem to prepiskla

No u nas svítí sluníčko, tak to pak taky šlo, ale co by se dalo sundat nějak nevím :nevim: leda ty tepláky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
22.12.21 14:21
@a12 píše:
No u nas svítí sluníčko, tak to pak taky šlo, ale co by se dalo sundat nějak nevím :nevim: leda ty tepláky

No jenže přítel to kasle :D ten ho nechal až domu co už snad to zvládne přeci jen když děti litaji s bobama taky většinou doma když se vysvleknou tak jsou splaveny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
22.12.21 14:38

Za mě taky v pohodě, jestli ho neofouklo potom, co jsi ho svlíkla…já mám zpocené ditě pořád, jsem zmrzlina a dcera ne, bohužel si ještě neřekne :P tak jsem trochu matka Herodes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.12.21 14:41

Blbé by bylo kdyby takto zpocený někde vymrznul a ještě byl hodně unavený pak stačí aby na něj předtím někdo něco prasknul a imunitní systém si s nemoci neporadí.

Takto to bude dobrý.

• Citovat
  • Upravit
16797
22.12.21 14:56

Nemelo by se dit nic. Moje deti sr opotnickovaly. Spis bych pristi rok vic koukala na paropropustnost zimniho obleceni. Ja si na to casem prisla, ze radsi priplatim i za kvalitni cepici, zivot je pak snazsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí