Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, doufám že mě tu nikdo neodsoudí, ale je tu někdo kdo by mi vysvětlil jak probíhá prima adopce, když bych chtěla dát miminko do adopce, na co mám právo a na co ne, a na co má právo náhradní rodina děkuji moc. ![]()
Ahoj, jsem maminka jednoho dítěte a druhé na cestě. Jelikož to bylo plánované, ale s partnerem jsme se rozešli a nejeví o dítě žádný zájem. Je pro mě složité si dítě nechat. Jsem v těžké životní situaci a neumím si představit se starat o další miminko sama. Hledám vhodnou rodinku pro mou holčičku, která ji bude milovat a dá ji ten nejlepší domov. Termín porodu mám 26. Září. Jsem na 100% rozhodnuta, takže z moji strany žádné selhání určitě nehrozí. Klidně napis
e-mail: kopcova. r@seznam.cz a nebo tady ![]()
Dobrý den,
prosím jsem momentálně neskutečně smutná a už je toto úplně poslední možnost co mě napadá ( možná zoufalá možnost, ale…). Je tu tolik diskuzí na podobné téma a zkouším co se dá.
Tak pro začátek prosím pokud tu je maminka v zoufalé situaci a miminko ( holčičku) si nechce nechat a přemýšlí o přímé adopci…Prosím ozvi se mi.
Jsme manželský pár, který přišel v lednu o holčičku v 5.měsíci ( počata po IVF ), protože přestalo bít srdíčko. Zhroutil se mi v tu chvíli svět a ještě jsem ji musela porodit. Zrovna dnes měla mít termín porodu a aby toho nebylo málo, tak jsem dnes 13.den po dalším pokusu IVF začala krvácet a samozřejmě krevní test je negativní
. Další pokus už bohužel není možný.
Moc prosím není tu nějaká maminka, která by chtěla pro holčičku, kterou si nemůže nechat, jen to nejlepší a tu největší Lásku co člověk může dát. Máme domek s krásnou zahradou v krásné klidné části vesnice u Prahy. Je tu školka, škola vše přímo u nás kousek od domu. Prosím neodsuzujte pokud neznáte či se neumíte vcítit do života některých lidí. Zla je v dnešní době až příliš, tak se nemusí šířit dál. Polkněte své neduhy a zkuste se usmát…
Moc děkuji a budu doufat, že se třeba poštěstí.
.
@Anonymní píše: Více
Dobrý den,
prosím nevíte někdo o kom přesně to paní píše?
Momentálně mám zvláštní zkušenost s jednou těhotnou co nám nabídla dítě do přímé adopce…Shodou okolností též z okolí Havířova a Ostravy..
Mela jsem s ní osobní setkání a vše bylo zvláštní…Ráda bych někomu ukázala fotku, zda mi někdo řekne jestli je to ona?
Po našem setkání se neozyva a nevim co se tedy děje…Může to být náhoda a třeba je to totéž osoba… Údajně by měla 14.7. termín porodu…
Moc děkuji pokud někdo tuší o které osobě tu paní Anonymně píše…
Rooous je psychicky narušená osoba, kdo chce, ať mi napíše zprávu.
Máme další do sbírky 😁.
Této paní jsem též psala před časem, ale odezva žádná…
Vážně vůbec nechápu, co z toho ty ženské mají?! Bavit se nad cizím neštěstím v životě! ![]()
@Koky83 píše: Více
Take mame s jistou Lenkou Dvorakovou sve “spatne” zkusenosti. Klidne napiste. Nebylo by nejlepsi jeji fotku nekde vyvesit at si davaji vsichni pozor? Dela to takto uz nekolik let -nejmene 4 roky co to vim!
@Anci938 píše: Více
Napiste mi, mame jiz s primou adopci zkusenosti ![]()
Moje kolegyně zrovna nyní na sev. moravě trestně stíhá paní s 3 dětma - spis se jmenuje inkubátor, slibuje dítě na sítích, už to slíbila loni a letos 5×, vytáhla přes půl mega za prohlídky atd., těhotná byla jen tři měsíce, než samovolně potratila, ale klidně v tom pokračovala, holky, dávejte si na to fakt bacha
chtějte vidět doklady, domácnost, děti, počet dětí, klidně si udělejte „na koleni“ smlouvu o půjčce, pokud jí budete posílat peníze..
není to v ČR jediný případ, paní je totálně tupá a skoro nesvéprávná, zato lhát a manipulovat umí skvěle, to je „paráda“ koupit si tyhle geny.. ![]()
opravdu si dávejte pozor
Dobrý den,
paní Lenka to nakonec nebyla…Ozvaly se mi dvě maminky a potvrdily, že se o paní Lenku nejedná…
Jde o jinou paní, která si říkala Karolina Andrlová, měla jinde inzeráty a všem nabízela přes zprávy svou zatím nenarozenou dceru, ale lidem nikdy už zpatky neodepsala… Se mnou se paní i setkala, domluvila a od té doby skoro měsíc o ní nic nevím…
Teda koukám, že na té Moravě je jich snad hotový „gang“… Zatim všude slyším podvodnice nejvíce z této oblasti, to je prostě strašný
.
Ahoj, pokud tu je férová maminka co si nemůže miminko nechat ![]()
Příspěvek upraven 31.10.24 v 09:05
Dobrý deň. S manželom sme prešli psych. testami bolo nám povedané že je všetko v poriadku. Teraz čakáme na otvorenie prípravy. Počuli sme že niektoré páry tiež prejdú hladko celým procesom a nakoniec ich súd zamietne. Napr koly tomu že nemajú vysporiadanu minulosť. Chápem že je to správne ale teraz mám obavy že aj nám niečo taja a prejdeme celou prípravou kde nás môžu odmietnuť. Stáva sa to často?