Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ilona111 píše: Více
Omluvy si schovej pro to dítě, které ses milostivě rozhodla neprodat, ale jen odložit.
@lucad77 píše: Více
Není legální. Dítě neprodá, jen požádá o kompenzaci. ![]()
@Ilona111 píše: Více
Bodeť, starat se o vlastní děti nestojí za řeč.
@terien píše: Více
tak zase když se nechce nebo nemůže starat, tak je to dobrá volba dát dítě k adopci a někomu tím umožnit šťastné rodičovství
@lucad77 píše: Více
Tady ve vedlejší obci takovou rodinu máme. Mají to jako fajn obživu. Škola na ně pravidelně posílá sociálku a sociálka zase pravidelně neshledává nedostatky. Netuším jak je to možné, jestli se sociálka musí hlásit dopředu a ono pak v ten den je všechno cajk? Jedou takhle už dvě dekády a dětí mají tuším pět.
@stinga když se nechce nebo nemůže starat už při početí, tak to dítě vůbec nemá mít. Děti se přece neodkládají, abys někomu udělala radost. A ještě špekulovat, jak ho střelíš na netu. Je mi z ní zle.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
sociálka nikdy nikde neshledává nedostatky
@stinga píše: Více
Ja vlaste ty hejty tady moc nechapu. Kdyby chtela jit na potrat, dostane taky cocku. Kdyz chce dat dite nekomu, kdo vlastni mit nemuze a udela tim nekoho nestastejsim pod sluncem, tak je to taky spatne. Vzdyt je plno lidi, co nemuze mit deti, plno. V dnesni dobe az moc. Takze podle emimina je darovany material spatne, adopce spatne. Takze ti lidi proste musej byt bez deti. To bych si sla radsi nekam skocit, kdyby me tohle potkalo. Nechtela bych zivot bez deti, nikdy. Ac to nekomu nevadi, pro me jsou deti ten smysl zivota.
A spekulovat zda to zakladatelka udelala schvalne nebo ne a ted chce kseftovat? Pane boze. Kazdej den je tu diskuze, ze je nekdo v tom a nechce to dite. Bohuzel. Proc hned ji urazet, ze tohle cely bylo zamerny. ![]()
Nebylo by lepší to dítě dát do popelnice? ![]()
Nevidím důvod, proč by se tomu dítěti měla omlouvat. Využije legální možnost. Nedělá nic špatného.
Dobrá, ale to byli pěstouni z řad příbuzných, tam se speciální výběr nedělá. Cizí lidé se podle mě prověřují mnohem víc. Samozřejmě že exces nastat i tak může, ale ta pravděpodobnost je dost nízká. Aspoň doufám. Já bych prostě své dítě nedala někomu z internetu. ![]()
@Šmoulice píše: Více
A nebylo by lepší rodit jen děti, o které jsou rodiče schopní se postarat?