Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj možná mě tu někdo odsoudí ale tímto způsobem hledám pár pro moje nenarozené miminko. Již už mám 2 děti a prostě vím že třetí dítě ještě ke všemu s ročním rozdílem, od nejmladší dcery nedám, ale na druhou stranu nechci na. potraz když vím že jsou mezi námi páry který své vysněné dítě mít nemůžou, a můžou děťátku udělat krásný život v milující rodině. Jsem teprve na. zacatku těhotenství. Více bych napsala po zprávách. Můj e-mail je ***
*edit admin - smazané osobní údaje
@Anelize píše: Více
Neboj se. To si vyřeší sami. Tebe k tomu nepotřebují. ![]()
@Šmoulice píše: Více
Prodej dítěte snad nemůže být legální, ne? ![]()
@lucad77 píše: Více
Mne to děsí, že se to děje. Ale to i rozmach umělého oplodnění s darovaným materiálem.
Eticky mi to přijde velmi velmi na hraně.
Tak ono to legální není, řeší se to prostě by huba a jako uhrazení nákladů spojených s těhotenstvím. Do daní si to fakt nikdo nedává
Za mě je super, že se dítě může přímo dostat k milujícím rodičům a nemusí podstupovat martýrium v babyboxu a kojeňákách.
@unuděná a jak se to udělá? Přece nemuzes v porodnici zalhat údaje. Neumím si to představit. I kdyby uvedla jiného otce, tak v manželství se jako otec uvažuje manžel, ne? To by mě zajímalo, jak se tohle dá udělat.
@inkakřivák píše: Více
Tohle prakticky netuším, ale ona nikde nepíše, že má manžela. Pokud není vdaná, tak normálně napíše otce dítěte toho nového tatínka, dítěte se zřekne a pak se zapíše nová maminka asi ne?
Tak ona ho oficiálně neprodá. Je to stejné jako s „darováním“ vajíček, dostane za to zaplaceno a říká se tomu kompenzace.
@inkakřivák píše: Více
děje se to častěji, než si myslíš… tohle je šedá zóna
pokud je žena svobodná, prostě se do RL zapíše jako otec dítěte ten nový táta, dítě si on klidně může z porodnice odnést, nikdo to nekontroluje
on si přes soud pak zažádá o svěření do péče a časem si dítě pro nezájem bio-matky s jejím souhlasem adoptuje ta nová matka..
Kompenzace pro bio-matku je obvykle v řádech statisíců… jen mezi nimi
někdy to ale celé krachne, kdy do bio-matky zájemci nacpou desítky tisíc kč už v těhotenství a ta si to pak po porodu např. pod vlivem hormonů rozmyslí.. nebo jedná už od začátku s podvodným úmyslem a láká takto peníze klidně z více zájemců
ONI pak nezmůžou nic
jedni teda u nás loni podali tr. oznámení pro podvod, paní bylo sděleno obvinění pro podvod, dostala podmínku a to je vše, co se jí stalo
ten skoro milion, co od všech zájemců za dobu těhotenství celkově vylákala, už nikdy nikdo neviděl…
@jita555 píše: Více
Mně teda tohle přijde akceptovatelnější, než umělé oplodnění s darovaným materiálem. Tady se aspoň ví, kdo je matka a matka si uvědomuje, že má někde dítě, které darovala. Je o tom i nějaký záznam.
Když někdo daruje vajíčka nebo spermie, tak mu vůbec nedochází, že někde běhá jeho dítě. takový člověk tvrdí, že daroval biologický materiál. O člověku jako o živé bytosti vůbec neuvažuje.
@unuděná píše: Více
Jenze je to neosetrene..co kdyz behem porodu nastanou komplikace a dite se narodi postizene, kdo si ho necha. Biologicti rodice klidne mohou couvnout a takovych problemu je vice. Nebo couvne na posledni chvili ta co ho porodi. Pravne he to nevymahatelne.