Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terien píše: Více
Lepší je si nechtěné dítě nechat, nemít k němu vztah, nemít na něj peníze, zázemí, energii apod.? Asi se shodneme, že antikoncepce je základ. Když už tu to dítě ale jednou je, tak se k tomu nějak postavit musí. Zrovna poskytnutí dítěte k adopci vnímám jako jedno z nejméně sobeckých rozhodnutí.
@lucad77 píše: Více
Vzpomen si na výměnu manželek, nevím teď kterej díl, jak tam týrali taky to svěřeny děcko… prostě co se týče sociálky a jejich,, prověřování,, nedělám si v žádným případě iluze…ti jsou rádi, když to ve dvě zapichnou a jdou si nakoupit těsto do Alberta na buchtu.
@Wilík píše: Více
Jsem nebiologická pěstounka a byla jsem prověřovaná. Těch testů a pohovorů bylo hodně. Musela jsem projít tolika síty, že opravdu musí být výjimečné, aby prošel člověk (nebiologický pěstoun), co nemá zájem o dítě a ještě mu chtěl ubližovat.
@Anonymní píše: Více
Bohužel to není tak výjimečné. A bude hůř, když zrušili kojenecké ústavy a děti do rodin prostě umístit musí.
@Anonymní píše: Více
Výjimečný to není bohužel…ty testy nejsou takový, že by to člověk nezvládl…a když už se dělají, jaktože tam projde tolik magoru…a to všude…u policie apod…
@Wilík píše: Více
Tak já nemám žádné statistiky, ale aspoň vím, že my dětem neubližujeme. Svého času by nám snad dali všechny děti, že jsme se osvědčili. Museli jsme to ale po dvou dětech stopnout. Víc bychom nedali. I když já mám cuky do toho do budoucna ještě jít. Ale už je mi dost let, tak uvidíme.
Dobrý den hledám maminku která je těhotná a nemůže se postarat o své miminko ráda bych nabídla pomocnou ruku i srdce mám už dvě dcery 20 a 14 chtěla bych ještě jedno moc si to přeju ivf nejde ze zdravotních důvodu ani nemůžu být už těhotná je mi 40 let a mám dokonalého chlapa které mu je též 40 let žijeme v baráčku prosím maminko napiš čekáme tě z otevřenou náručí ❤️ 🌹 🍀 🙏
Hledám miminko do přímé adopce můj email ***
*edit admin- smazané osobní údaje