Přímá adopce nabídka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15508
15.4.25 08:30
@Zumpa píše: Více

Od kdy zrovna ty a @terien jste takoví cíťové? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ani jednomu z vás to nežeru. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
15.4.25 08:34
@Šmoulice píše: Více

Taky koukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
15.4.25 08:38
@Šmoulice píše: Více

Ach jo, a já se tak snažil :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.4.25 08:39
@terien píše: Více

Lepší je si nechtěné dítě nechat, nemít k němu vztah, nemít na něj peníze, zázemí, energii apod.? Asi se shodneme, že antikoncepce je základ. Když už tu to dítě ale jednou je, tak se k tomu nějak postavit musí. Zrovna poskytnutí dítěte k adopci vnímám jako jedno z nejméně sobeckých rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
18.4.25 01:05
@lucad77 píše: Více

Vzpomen si na výměnu manželek, nevím teď kterej díl, jak tam týrali taky to svěřeny děcko… prostě co se týče sociálky a jejich,, prověřování,, nedělám si v žádným případě iluze…ti jsou rádi, když to ve dvě zapichnou a jdou si nakoupit těsto do Alberta na buchtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.25 07:25
@Wilík píše: Více

Jsem nebiologická pěstounka a byla jsem prověřovaná. Těch testů a pohovorů bylo hodně. Musela jsem projít tolika síty, že opravdu musí být výjimečné, aby prošel člověk (nebiologický pěstoun), co nemá zájem o dítě a ještě mu chtěl ubližovat.

• Citovat
  • Upravit
34473
18.4.25 07:43
@Anonymní píše: Více

Bohužel to není tak výjimečné. A bude hůř, když zrušili kojenecké ústavy a děti do rodin prostě umístit musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
18.4.25 12:02
@Anonymní píše: Více

Výjimečný to není bohužel…ty testy nejsou takový, že by to člověk nezvládl…a když už se dělají, jaktože tam projde tolik magoru…a to všude…u policie apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.25 19:57
@Wilík píše: Více

Tak já nemám žádné statistiky, ale aspoň vím, že my dětem neubližujeme. Svého času by nám snad dali všechny děti, že jsme se osvědčili. Museli jsme to ale po dvou dětech stopnout. Víc bychom nedali. I když já mám cuky do toho do budoucna ještě jít. Ale už je mi dost let, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
6
3.5.25 11:41

@Ilona111 muzete mi prosim napsat? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.5.25 13:50

@Ilona111 máte ode mě zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.5.25 13:45

Dobrý den hledám maminku která je těhotná a nemůže se postarat o své miminko ráda bych nabídla pomocnou ruku i srdce mám už dvě dcery 20 a 14 chtěla bych ještě jedno moc si to přeju ivf nejde ze zdravotních důvodu ani nemůžu být už těhotná je mi 40 let a mám dokonalého chlapa které mu je též 40 let žijeme v baráčku prosím maminko napiš čekáme tě z otevřenou náručí ❤️ 🌹 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.6.25 22:29

Hledám miminko do přímé adopce můj email ***

*edit admin- smazané osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...