Přímá adopce - svobodný muž

3
10.1.24 21:23

Přímá adopce - svobodný muž

Dobrý den,
svobodný muž (27, gay) doufá, že najde štěstí a někomu pomůže ve složité situaci přímou adopcí. Jsem zajištěny a bydlím v Praze (je možné se domluvit na scházení se s dítětem-pokud by biologičtí rodiče chtěli) Napište prosím kdyžtak soukromou zprávu.
Předem děkuji a přeji klidný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27684
10.1.24 21:29

8o no bez urážky tohle je jak inzerát pedofila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.1.24 21:31

@ka2ka Tak ti mě mrzí, jestli to tak vyznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.1.24 21:49

Proč by měl někdo svěřit dítě člověku, co ani není schopen vytvořit trvalý partnerský vztah? Evidentně nezralýmu?
Dítě si zaslouží kompletní a stabilní rodinu.

• Citovat
  • Upravit
120
10.1.24 21:58

No aspon ze se citis byt muz… dneska jsem uz videla vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
11.1.24 06:25
@Brum1000 píše:
Dobrý den,
svobodný muž (27, gay) doufá, že najde štěstí a někomu pomůže ve složité situaci přímou adopcí. Jsem zajištěny a bydlím v Praze (je možné se domluvit na scházení se s dítětem-pokud by biologičtí rodiče chtěli) Napište prosím kdyžtak soukromou zprávu.
Předem děkuji a přeji klidný večer.

No tohle je nabídka dne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.1.24 08:47
@Janli píše:
Proč by měl někdo svěřit dítě člověku, co ani není schopen vytvořit trvalý partnerský vztah? Evidentně nezralýmu?
Dítě si zaslouží kompletní a stabilní rodinu.

Vztah bohužel nemám - partner mě po 5 letech opustil, neboť jsem se se mu svěřil, že toužím po dítěti (věděl to od začátku, ale vloni jsem začal podnikat první kroky). Svět není černobílý. Děkuji za pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.1.24 08:54
@Brum1000 píše:
Vztah bohužel nemám - partner mě po 5 letech opustil, neboť jsem se se mu svěřil, že toužím po dítěti (věděl to od začátku, ale vloni jsem začal podnikat první kroky). Svět není černobílý. Děkuji za pochopení.

Dej se do programu pestounske pece. V nekterych krajich sice muzum dite spis dedaji, ale v jinych krajich je deti hodne a pestounu malo a uspejes - kurz ve svem kraji, dite z jineho je mozne, ale musis se po tom nejak pidit - urcite najdes rady na netu. Drtiva vetsina (vice nez 99%) deti, co jdou do pestounske pece se puvodnim rodicum nikdy nevrati, takze riziko, ze to ho „seberou“ je akceptovatelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.1.24 09:00
@Brum1000 píše:

Já v tomhle pochopení nemám. Chápu, že se někdy lidi rozvedou nebo rozejdou. Ale záměrně přivést dítě do vztahu, kde chybí ten druhý, tak to ne. Dítě potřebuje především stabilitu. A taky jistotu, že když rodič onemocní nebo z jakéhokoliv důvodu nemůže pečovat, je tady ten druhý. Nejdřív si vytvoř stabilní rodinné prostředí a pak se tam teprve snaž přivést dítě. Dítě není náhražka za partnera, nemá naplňovat tvůj život. To ty musíš naplňovat život dítěte.

• Citovat
  • Upravit
425
11.1.24 09:27
@Janli píše:
Já v tomhle pochopení nemám. Chápu, že se někdy lidi rozvedou nebo rozejdou. Ale záměrně přivést dítě do vztahu, kde chybí ten druhý, tak to ne. Dítě potřebuje především stabilitu. A taky jistotu, že když rodič onemocní nebo z jakéhokoliv důvodu nemůže pečovat, je tady ten druhý. Nejdřív si vytvoř stabilní rodinné prostředí a pak se tam teprve snaž přivést dítě. Dítě není náhražka za partnera, nemá naplňovat tvůj život. To ty musíš naplňovat život dítěte.

Zatim co v detskem domove ma rodinu jak vysitou. ze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.1.24 09:44
@beata84 píše:
Zatim co v detskem domove ma rodinu jak vysitou. ze? :)

Tohle ale nemůžeš srovnávat. V tom domově má to dítě zázemí, bezpečí a jistotu. Lepší dětský domov než nevyrovnaný osamělý jedinec. Ty děti jsou v domovech, protože mají neschopné, nevyrovnané a týrající rodiče. O to větší nároky jsou na novou rodinu.

• Citovat
  • Upravit
16998
11.1.24 09:54

@Cenarius - tos nevidel inzerat - oplodnim, chci videt rust brisko..tohle je slaby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
11.1.24 12:59

@Janli pokud by šlo o člověka co by se o dítě opravdu staral a neublížoval.
Pak stokrát lepší 1 nebo 2 tatové než ústav.
I když tenhle inzerát zní zvláštně..určitě bych do toho nešla.
Své dítě bych nikomu nedala a už vůbec ne takhke 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.1.24 13:10
@Janli píše:
Tohle ale nemůžeš srovnávat. V tom domově má to dítě zázemí, bezpečí a jistotu. Lepší dětský domov než nevyrovnaný osamělý jedinec. Ty děti jsou v domovech, protože mají neschopné, nevyrovnané a týrající rodiče. O to větší nároky jsou na novou rodinu.

Kazdy zadatel musi projit schvalovacim procesem,. To my tady nemame sanco posuzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.1.24 13:29
@kralicinka19 píše:
@Janli pokud by šlo o člověka co by se o dítě opravdu staral a neublížoval.
Pak stokrát lepší 1 nebo 2 tatové než ústav.
I když tenhle inzerát zní zvláštně..určitě bych do toho nešla.
Své dítě bych nikomu nedala a už vůbec ne takhke 8o

Tak to určitě, ale ten člověk musí být prověřený. Ty děti si nezaslouží další divný existence. Ať jde zakladatel oficiální cestou a když ho uznají za spolehlivýho, tak proč ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex