Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všichni, tak od 8.3. prima spustí novou stanici prima love! Je to něco jako cool ale pro holkyy
budou tam serialy jako ally macbeal, zoufalky, nejaka ta telenovela a podobny…já se těším a jsem ráda, pže si myslím že taková telka chyběla..dívám se na slovenskou doma a tohle by mělo být něco podobnýho…Tak celkem fajn zpráva po ránu, mohlo by to byt zajimavy ![]()
Dice píše:
Ahojky všichni, tak od 8.3. prima spustí novou stanici prima love! Je to něco jako cool ale pro holkyybudou tam serialy jako ally macbeal, zoufalky, nejaka ta telenovela a podobny…já se těším a jsem ráda, pže si myslím že taková telka chyběla..dívám se na slovenskou doma a tohle by mělo být něco podobnýho…Tak celkem fajn zpráva po ránu, mohlo by to byt zajimavy
mno,fajn to bude. Jen jestli to nebude placená stanice. Já mám UPC a ty jen tak nějaký program zadara nedaj :čert:
Cool je zadarmo, tak tohle by mělo být taky.
I když mě to tedy dvakrát neuchvacuje, jediný, na co bych se podívala je první řada Rodinných pout ![]()
Právě si myslím že by to mělo být normalne neplaceny jako prima, prima cool atd.
Já se aji těším, pže serialy typu ally a zoufalek mam rada, a sem tam nejakej romantak
a pak ruzny sou treba s oprah to by mohlo byt fajn. Lepsi nez cool, to kdyz ma pritel zaply tak se me obcas jezi vlasy
![]()
no to jsu zvědavá..na nějaký seriála určo kouknu taky,ale na prima cool se mi teda moc líbí faktor strachu ( u toho většinou večeřím
), čarodějky a teorie velkého třesku
![]()
JOjo faktor strachu taky sleduju, vetsinou dobry ale nekdy me to dostane
, prave si myslim ze treba ty carodejky a i glee budou presouvat na to love..
Včera to bylo na Primě ve zprávách, bude to normálně k nalazení jako Cool, v celé ČR a zdarma. Taky se docela těším, snad tam bude něco normálního. A jsem ráda, že se Prima posunuje zase dál, myslím že Nově pěkně šlape na paty. ![]()
Sherry píše:
no to jsu zvědavá..na nějaký seriála určo kouknu taky,ale na prima cool se mi teda moc líbí faktor strachu ( u toho většinou večeřím), čarodějky a teorie velkého třesku
![]()
![]()
![]()
Faktor taky miluju, hlavně ty „žrací“ úkoly.
![]()
gabi.design píše:Sherry píše:Faktor taky miluju, hlavně ty „žrací“ úkoly.
no to jsu zvědavá..na nějaký seriála určo kouknu taky,ale na prima cool se mi teda moc líbí faktor strachu ( u toho většinou večeřím), čarodějky a teorie velkého třesku
![]()
![]()
![]()
![]()
jj oni tam do sebe cpou živý červy, 100 let starej konak, šváby a já u toho bagruju třeba kfc.. to je luxus
![]()
Sherry píše:gabi.design píše:jj oni tam do sebe cpou živý červy, 100 let starej konak, šváby a já u toho bagruju třeba kfc.. to je luxusSherry píše:Faktor taky miluju, hlavně ty „žrací“ úkoly.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taky u toho nejraději večeřím. ![]()
No to jsem nějak nezachytila, ale super zpráva. My se hodně díváme na prima cool a myslím si, že takový kanál fakt chyběl. Manžel toho sleduje víc, já si tedy nenechám ujít Teorii velkého třesku:-)). Doufám, že i nový kanál pro ženy, bude tak vtipný ( třeba upoutávky) a ne jenom romantika:-). Na Glee se moc těším.
téda holky jak u toho můžete jíst. Mě se vždycky tak zvedne kufr.
motika píše:
téda holky jak u toho můžete jíst. Mě se vždycky tak zvedne kufr.
to mě ne..asi si říkám že nejsu takový prase.. a hezky jím dobrý jídlo, ale kdo jestli bych to za 50 000 dolarů taky nesnědla
![]()