Prima Love

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10048
18.2.11 07:37

prima love

Ahojky všichni, tak od 8.3. prima spustí novou stanici prima love! Je to něco jako cool ale pro holkyy :wink: budou tam serialy jako ally macbeal, zoufalky, nejaka ta telenovela a podobny…já se těším a jsem ráda, pže si myslím že taková telka chyběla..dívám se na slovenskou doma a tohle by mělo být něco podobnýho…Tak celkem fajn zpráva po ránu, mohlo by to byt zajimavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
18.2.11 07:43
Dice píše:
Ahojky všichni, tak od 8.3. prima spustí novou stanici prima love! Je to něco jako cool ale pro holkyy :wink: budou tam serialy jako ally macbeal, zoufalky, nejaka ta telenovela a podobny…já se těším a jsem ráda, pže si myslím že taková telka chyběla..dívám se na slovenskou doma a tohle by mělo být něco podobnýho…Tak celkem fajn zpráva po ránu, mohlo by to byt zajimavy :-)

mno,fajn to bude. Jen jestli to nebude placená stanice. Já mám UPC a ty jen tak nějaký program zadara nedaj :čert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.2.11 07:45

Cool je zadarmo, tak tohle by mělo být taky.
I když mě to tedy dvakrát neuchvacuje, jediný, na co bych se podívala je první řada Rodinných pout :wink:

• Citovat
  • Upravit
10048
18.2.11 07:57

Právě si myslím že by to mělo být normalne neplaceny jako prima, prima cool atd.
Já se aji těším, pže serialy typu ally a zoufalek mam rada, a sem tam nejakej romantak :-) a pak ruzny sou treba s oprah to by mohlo byt fajn. Lepsi nez cool, to kdyz ma pritel zaply tak se me obcas jezi vlasy :lol: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
18.2.11 08:52

no to jsu zvědavá..na nějaký seriála určo kouknu taky,ale na prima cool se mi teda moc líbí faktor strachu ( u toho většinou večeřím :twisted: ), čarodějky a teorie velkého třesku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.2.11 08:56

JOjo faktor strachu taky sleduju, vetsinou dobry ale nekdy me to dostane :lol: :-D , prave si myslim ze treba ty carodejky a i glee budou presouvat na to love..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.2.11 08:57

Včera to bylo na Primě ve zprávách, bude to normálně k nalazení jako Cool, v celé ČR a zdarma. Taky se docela těším, snad tam bude něco normálního. A jsem ráda, že se Prima posunuje zase dál, myslím že Nově pěkně šlape na paty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.2.11 08:57
Sherry píše:
no to jsu zvědavá..na nějaký seriála určo kouknu taky,ale na prima cool se mi teda moc líbí faktor strachu ( u toho většinou večeřím :twisted: ), čarodějky a teorie velkého třesku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Faktor taky miluju, hlavně ty „žrací“ úkoly. :mrgreen:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
18.2.11 09:00
gabi.design píše:
Sherry píše:
no to jsu zvědavá..na nějaký seriála určo kouknu taky,ale na prima cool se mi teda moc líbí faktor strachu ( u toho většinou večeřím :twisted: ), čarodějky a teorie velkého třesku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Faktor taky miluju, hlavně ty „žrací“ úkoly. :mrgreen: :palec:

jj oni tam do sebe cpou živý červy, 100 let starej konak, šváby a já u toho bagruju třeba kfc.. to je luxus :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.2.11 09:09
Sherry píše:
gabi.design píše:
Sherry píše:
Faktor taky miluju, hlavně ty „žrací“ úkoly. :mrgreen: :palec:
jj oni tam do sebe cpou živý červy, 100 let starej konak, šváby a já u toho bagruju třeba kfc.. to je luxus :lol: :lol: :lol:

Taky u toho nejraději večeřím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.2.11 09:22

No to jsem nějak nezachytila, ale super zpráva. My se hodně díváme na prima cool a myslím si, že takový kanál fakt chyběl. Manžel toho sleduje víc, já si tedy nenechám ujít Teorii velkého třesku:-)). Doufám, že i nový kanál pro ženy, bude tak vtipný ( třeba upoutávky) a ne jenom romantika:-). Na Glee se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.2.11 09:33

téda holky jak u toho můžete jíst. Mě se vždycky tak zvedne kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
19.2.11 13:37
motika píše:
téda holky jak u toho můžete jíst. Mě se vždycky tak zvedne kufr.

to mě ne..asi si říkám že nejsu takový prase.. a hezky jím dobrý jídlo, ale kdo jestli bych to za 50 000 dolarů taky nesnědla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová