Primošten - tip na ubytování

1053
13.8.14 13:23

Primošten - tip na ubytování

Ahoj, pokud byl někdo z vás v Chorvatsku konkrétně v Primoštenu, můžete mi zaslat, kde jste byli ubytovaní? Potřebuji se rozhodnout co nejdříve. Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
13.8.14 13:36

My byli kdysi tady, bylo tam prima http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/…-villa-mija/ ale je to teda kousek vedle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
13.8.14 14:20

My tam byli, jeli jsme na blint a u cesty bylo spousty chlapu s nabidkou ubytovani. Meli jsme nakonec krasny vyhled na more. Jen kdyby neprselo. Pak taky pri pobrezi bylo spousta apartmanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.7.15 12:18

Dobrý den, v září jedeme do Primoštenu s malou čivavkou. Nemáte někdo zkušenosti s pejskem v tomto městečku? koupání, pláže, atd… děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.5.16 17:41

Ahoj, doporucite nekdo apartman s kuchyni pro 2 osoby do 50 eur za noc? Jedeme od 19.6.2016-5.7.2016. Mate s necim zkusenosti? A jak se vam libilo v Primostenu, na co si dat pozor? Co pocasi v tuhle dobu? Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.5.16 18:56

Do 50 ti e? Tak to asi hledáš jednu místnost se vším všudy? Nejlépe do 25 června, kdy se mění ceny předpokládám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
27.5.16 19:03
@Ortaine píše:
Ahoj, doporucite nekdo apartman s kuchyni pro 2 osoby do 50 eur za noc? Jedeme od 19.6.2016-5.7.2016. Mate s necim zkusenosti? A jak se vam libilo v Primostenu, na co si dat pozor? Co pocasi v tuhle dobu? Diky :kytka:

Myslím, že nyní bude vše už plné, či daleko od pláže :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2926
27.5.16 20:01

Souhlasím, už je opravdu dost pozdě. Koukni na booking.com, tam ti vyjedou už pouze ty nejdražší nabídky nebo ty úplně nejdál od moře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
27.5.16 20:07

@Ortaine http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/search-2015.php?…[%2Burl%2B]

Tady jukni, ale pozor, vše není Primošten.

• Citovat
  • Upravit
152
27.5.16 20:38

Přítel chtěl jet nejdřív na blind, na moje naléhání jsme si zarezervovali apartmán, s tím že mě ale majitel ještě kontaktuje. Dnes jsem na chorvatských stránkách majitele zjistila, že kuchyň je jen v jednou bytě ze 4 a ten už je zabranej. Na české inzerci o chybějících kuchyních nepadlo ani slovo :nevim: Tak se teď snažím něco sehnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
27.5.16 20:45

@Ortaine Na tom odkazu, co jsem posílala jsou Apartmány Zuban a tam je A2 s kuchyní, ale cena 43, 58 euro za noc. A Vila šroj, tam je A2+1 též s kuchyní za 60, 80 euro za noc.
Třeba by to pomohlo :-)

• Citovat
  • Upravit
152
27.5.16 20:49

@blabla123 Díky, koukám na to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
28.5.16 11:16

Holky tak už mám vybráno :mavam: Je to v Dolacu, tak nějak mezi Primoštenem a Bilem a jsou u toho pěkné pláže, kde snad nebud hlava na hlavě, byť se na ní musí asi 400 metrů dojít. Skvěle vybavené vevnitř, přizpůsobili se našemu termínu a nabídli i nižší cenu, než měli oficiálně na stránkách :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
28.5.16 12:57

@Ortaine Super :palec:, užijte si dovolenou :-)

• Citovat
  • Upravit
1
12.2.17 12:36

Ahoj všem!!
Zoufale hledáme dovolenou pro tři rodinky. Jezdili jsme do Kleku, kde jsme měli top ubytko v tom, že spodní dva apartmány byly otevřené do zahrady (no spíš to byl chodník a parkoviště, ale prostě výběh:-)) okolo apartmánu a to bylo samozřejmě perfekt v tom, že nám dítka kdykoli, kdy jsme nebyli u moře nebo na procházce, svobodně lítala kolem apartmánu a vščem nám to umožňovalo být stále venku. Nicméně, teď už chceme místo změnit, ale najít apartmán s terasou takhle v přízemí a přímo do zahrady jen problém. Takže prosím všechny, kteří by měli tip, posílejte :dance:.. co se týká oblasti, dostali jsme tip na Primošten, Hvar a Pag.. Všem doporučovatelům předem moc děkuji :kytka:

edit admin - osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario