Priorix - bez reakce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
164
7.2.12 08:43

Priorix - bez reakce?

Ahoj maminky,
pred 14 dny jsme byli s malym na ockovani Priorixem (bez nestovic). Vsude jsem tu cetla, jaky priserny reakce po tomhle ockovani byvaji a co si vzpominam, tak i starsi dcera mela docela hnusnou reakci… Ale malej nic. Ani zvysena teplota, zadny pupinky…nic.
Chci se zeptat, jestli je mozny, ze se reakce jeste objevi, nebo uz to konecne muzu hodit za hlavu a prestat malyho furt zkoumat…
Diky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
260
7.2.12 08:46

Myslím, že 14 dní už je celkem dlouhá doba, rekace se uvádí 10-14dní. Holčička od kamarádky taky byla bez reakce. Tak už to máte asi za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
7.2.12 08:47

Ahoj, dcera byla naštěstí úplně bez reakce, možná nějaká rýmička proběhla, ale to nevím jestli bylo z toho. Ale je to hnus tohle očkování :nevim: , nejradši bych to vůbec nedávala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
7.2.12 08:47

Náš malej taky žádnou reakci neměl, jenom trochu zarudlou kůži v místě vpichu.Bez teplot, beze všeho. Sledovala jsem ho teda asi 3 týdny po očkování ( kdyby něco ), ale nic nebylo. Tak jste třeba taky propluli v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
7.2.12 08:48

Moje deti byly obe bez reakce, jen chlapecek byl trochu protivnej, ale nevim, jestli tim nebo zubama, miva takovy obdobi, holcicka vúbec nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
7.2.12 09:03

Holky dekuju za odpovedi.
No ja prave porad cekala na horecky, hledala pupinky…sem magor… Je teda fakt, ze od ockovani je malej protivnejsi nez obvykle, ale on je celkove dost zlobivec, tak to nejspis s ockovanim vubec nesouvisi.
Tak snad uz se nic neobjevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22002
7.2.12 10:28

Teď už se nejspíš nic neobjeví. Moje dcera taky žádné reakce neměla - a syn jen na první dávku (dva dny mírné teploty), na druhou nic.

Ono se často píše právě o těch hororových zkušenostech, taky si je člověk víc pamatuje - ale většina dětí mívá klidný průběh, s mírnou nebo žádnou reakcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek