Pripjať, Černobyl
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejela bych tam kvůli radiaci/jestli chceš chytit raka tak jedˇ
/tak radiace tam 100% je a bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaDoRaBe nahodou jsem videla dokument, jak se tam vydali cesti turisti. Bylo to hodne zajimavy
Ale ten zajezd se prodava myslim za 70 tisic, to radsi Maledivy
a na korejce mrknu v telve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaDoRaBe O tom byl nějakej dokument…o tý vegetaci atd. po zmizení lidstva…já na to radši kouknu v pc než naživo…to víš já všude vidim katasrofický scénáře…i když dodržíš ty zásady c js tu vypsala, něco se pokazí, auto nepojede, někomu se stane nehoda, budete nucení tam zůstat delší dobu nebo já nevim…prostě vždycky se může něco pos*at…a tady to podle mě může mít celkem fatální následky potom…
Ale zajímavej koníček…to rozhodně…tak jestli se vám podaří tak hoďte ňáký fotky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@viky23 Však ať se každý vypraví kam ho srdce táhne.
Já bych do Severni Korei nejela ani zadarmo. Považuji tu zemi za jednu z nejvetsich globalnich hrozeb. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do SK bych taky nejela, ještě by mi něco nastražili do batůžku a pak obvinili ze špionáže…a zavřeli do dolů někam…
To už radši ty maledivy…ale tam je to zas malý a podle mě se tam toho nedá moc dělat, krom válení se a čučení na ryby… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tuco Však nějaký kluk z Čech popisoval, že se jim tam ztratil člen jedné ze skupinek, že ho hledali až do tmy a nakonec museli odjet bez něj.
Pozdeji ho tam vyčmuchal policejní pes - ten blbec se snažil přespat v jedné z budov. Tak to je na Darwinovu cenu lehce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GianaS Videla, strasna bejkarna. ![]()
Příspěvek upraven 28.10.13 v 08:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaDoRaBe Mě by to taky lákalo-se podívat…docela koukám na videa z Černobylu-je to masakr.Ale je to moc děsný, představa co se může stát a Temelín mám za zadkem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě se to líbilo.
lákalo by mě to tam prošmejdit, ale cvakal by mi u toho zadek.:-))))))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jesenka33 Temelín je bezpečnější reaktor. Samozřejmě chybu nevyloučíš nikdy ale jaderná elektrárna v Černobylu byla značně zastarala už v době výstavby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GianaS A teď si představ, že byste tam kvůli nějakému adrenaliňákovi zůstali do tmy. To se pokakáš.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaDoRaBe nu to já vím…ale kamarádky manžel tam proacuje a snažili se o mimi..a říkala že musí půl roku počkat že byl trochu osvícenej??Chápeš to??Bůh ví jak to tam je…prostě tohle jsou nebezpečný srandy a raději bych volila jinou energii než jadernou!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jesenka33 když ono to jádro teď asi není moc čím nahradit. Trochu svitime všichni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaDoRaBe jj ale stát se nechal oškubat s nanovoltaikou..S i myslím že by se dali víc využívat obnovitelný zdroje!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.