Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky máte někdo zkušenost s čípkama amelgen? Před ivf?
Ahojky
A jak dlouho po vkladu se berou, to je asi různý co? Já jen že jsem je dostala ty samé od kamarádky co jí ty zbyli jen tam chybí jedno plato.Tak jestli si budu muset koupit u tak ještě jedny.
Amelgen se v případě úspěšného těhotenství bere až do konce 12. týdne. V případě negativního hcg se vysazuje.
Aha tak to si ho teda raději vyzvednu, recept mám napsaný a platí do 20.1.23 děkuju 🤗
Ahoj holky zbyly mi čípky Amelgen 43ks, antikoncepce Maitalon 3 plata v jednom chybí 3 prášky a aspirin projekt 5 plat + 4 prášky s přípravy na IVF nechtěl by někdo za menší částku?
Holky, nabízím potravinové doplňky pro podporu těhotenství: Inofolic Premium pro ženy - 35 tbl., Folandrol pro muže - 24 tbl. Expirace 05/2026 a 06/2026. Nechám za 500 Kč komplet. Praha nebo Zásilkovna.
Mám k dispozici celé balení Amelgenu 400mg 45 ks čípků exp 09/28, pokud by měl někdo zájem, nechám za sníženou cenu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.