Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, mam takovy dotaz pro zkusene maminy. Potrebuji nejaky tip jak zacit s pripravou obleceni pro miminko, mela jsem to stesti a veskere jsem dostala ale nevim si rady jak to zacit vse tridit nebo to nejdriv vse vyprat a pri zehleni to tridit dle velikosti a typu? Je toho totiz spousta. Predem vam dekuji za radu
![]()
Ja mam pomichane velǐkosti az do 12 teho mesice proto nevim ceho se chytit
Vytřiď si první dvě velikosti, ty vyper a nachystej. Ostatní odlož někam, kde to pak najdeš
Prát všechno hned mi přijde zbytečné, když něco z toho bude ležet ve skříni třeba rok, než to vezme dítě na sebe…
Ja postupovala, tak ze jsem si vše vyprala a připravila si velikosti 50,56,62 a to si roztřídila na body, overalky atd. a dala si to do skříně.
Nejdriv bych to pretridila po velikostech a druzich obleceni, vyradila, co se mi nelibi, zkontroloivala, zda neni neco potreba dokoupit a pak pripadne dokoupila a komplet vyprala
@Nelkapelka
Já mám nechané věci po prvním mimi. Teď jsem to přebrala a vyprala a vyžehlila velikost 56,62,68.Až budeme na 68,tak zase vyperu další 2-3 velikosti a ty malé uklidim.
Roztřídila bych to a vyprala bych 56+62. To bych si dala rovnou do skříně na používání. Si vem, že bys teď prala oblečení na příští zimu. Po roce ve skříni bys to prala stejně znovu, tak je to podle mého zbytaečná práce.
Musíš si to seskládat podle velikosti. A tu velikost prostě odhadnout. Já to taky dělala. Občas jsem se sekla ![]()
VYtřiď si to tak do vel. 68 a to vyper, zbytek si roztřiď taky dle velikostí a schovej bez praní - pak už budeš jen vytahovat velikosti co potřebuješ, vypereš a máš nachystáno ![]()
Já jsem jiná
Já vyprala všechno do roka a to velké odložila..A jsem za to ráda, teď už se mi vůbec do ničeho nechce..
Vyprala jsem všechno, protože mi prostě bylo proti srsti dávat to nevyprané do skříně. Při žehlení jsem si to pak rovnou skládala podle velikosti (ne jak je napsána, ale jak to veliké opravdu je
a podle druhu - overaly, body apod., prostě velikost + druh zvlášt. Teď už prostě co je malé dám pryč a ve skříni jsem si posunula další velikost
. Jinak doporučuji i v rámci té velikosti, co se ti zdá opravdu malé dát navrch, protože by to taky nemuselo přijít na řadu, prostě zapomeneš že to máš
. Pak už uvidíš, co budu miminku sedět a co budeš mít jen do foroty.
@kvitk1 tak nastrkat to do pračky není žádná práce a já třeba nemám tolik místa, abych měla vytažený věci, který bude nosit příští rok touto dobou ![]()