Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky a těhulky prosím o rady a zkušenosti…Nevím kterou chůvičku si koupit, jestli avent 501/00 nebo avent 505/00
Jsem prvorodička a na trhu je toho strašně moc
až mi z toho jde hlava kolem
Tak budu ráda za všechny rady a zkušenosti - můžete přihodit i jiné chůvičky
Děkuji moc ![]()
@Petisek11 můžu se zeptat jakou chůvičku si nakonec zvolila? Taky se mezi nima teď rozhoduji
@yweth dík za typ. Ale já bych chtěla něco levnějšího. Už je používáme jen příležitostně
@uf-ounek
Já jsem nakonec zvolila avent 505/00 ale ještě nemůžu říci své zkušenosti, protože se teprve náš brouček narodí ![]()
@uf-ounek my taky máme 505 a spokojenost. Na netu v recenzích píšou, že jde špatně slyšet, ale my s tím problém nemáme.
@kaarcuulkaa dík za typ. Jde tam nastavit citlivost u dítěte?
@uf-ounek JJ, to chápu
… myslím, že Philips Avent budou dobré všechny
![]()
@yweth my jsme měli aventy starší typ a nemohla jsme si je vynachválit. Bohužel ze dne na den umřeli a tak jsem nucená koupit jiné
@uf-ounek na dětské jednotce citlivost nastavit nejde - ta jde nastavit jenom na té rodičovské. Pokud se zvolí ta největší citlivost je slyšet i malé šustnutí v postýlce a když se dá k uchu, tak i spokojené oddychování. Podotýkám, že ji nemá přímo v postýlce, ale na nočním stolku (zhruba půl metru od něj).
@kaarcuulkaa děkuju za info. My na těch starým měli nastavování citlivosti na dětské jednotce. No hlavně, že to jde nastavit
My máme taky Philips Avent SCD 570/00 a taky jsme spokojení.
@uf-ounek oni se dají sehnat na netu za 2000, my je tak sehnali ze 3500.