Přípravek Reproman - zkušenosti

931
16.8.13 13:07

Přípravek REPROMAN

Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s přípravkem „Reproman“ na zlepšení spermiogramu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1520
16.8.13 13:36

@NJen ahojky..no taky by mě to zajímalo..zvažuji, že ho koupím…tak dejte vědět holky komu to přineslo či nepřineslo úspěch. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
27.1.14 17:40

Zdravím taktéž uvažuji o koupy tohoto přípravku, někdo nějaké nové zkušenosti, pomohlo to někomu? díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
29.1.14 15:30

My jsme nakonec přípravek nekupovali, protože nikdo kladně nereagoval… A jelikož jsme vyzkoušeli toho už dost a akorát vyhozené prasule… Tak jsme je zurocili jinde :-) ale jestli někdo bude mít úspěch s přípravkem tak prehodnotime situaci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
6.6.14 19:18

Ahoj holky, te hledam neco o tom, doporucil me ho dnes dr. mojemu to moc dobre nevyslo ty testy…tak ho jedem zitra sehnat nekde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
6.6.14 19:31

Ahoj hlasim se! Muz to bral preventivne, furt chtel taky nejake vitaminy, zadarilo se po 2 mesicich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
6.6.14 19:33

@Emisis no konecne nekdo kdo ma zkusenost dekuji moc!!! zitra pto to jedu :) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
6.6.14 20:55

@Bublinka2305 tak drzim palce :-) muj se furt bal ze ma pomale spermouse, pritom jsme se snazili teprve 3mesice po ZT, tak mu to soupnul muj gyndar ktery to mel jako vzorek. To bylo zacatkem prosince, no a v unoru jsem MS uz nedostala, takze vliv to asi melo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
6.6.14 21:17

@Emisis tak to je super, dekuji :) ted jsem byla v lekarne a nemaji :/ tak musim zitra objet vsechny nez to sezenu :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
6.6.14 21:25

@Emisis my se snazime uz pul roku, mojemu nedopadly moc dobre testy ma prave ty mrsky nepohyblive, takze se nedostanou k vajicku, tak snad to zabere bo tolik financi uz a vseho…a hlavne nervy uz vis jak, hadame se apod :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
6.6.14 23:51

@Bublinka2305 tak ono je pul roku jeste v norme..ale chapu te. Nam se to poprve povedlo hned, ale bohuzel z toho bylo ZT a pak jsem na druhe tehu cekala 5 mesicu, povedlo se po libankach, kdyz jsme to prestali resit..takze neresit a bude to dobre, uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
7.6.14 00:18

@Emisis jejda to me mrzi :( aha takze ted jsi tehu nebo jak to ted mas vubec?? :) ja vim no ale je to tezko, ale ted jsem se zarekla, budu testovat nejdrive dva dnypo vynechani ms, driv proste ne :cert: :cert: uz to tak nehrotim jak predtim, to bylo sileny jako vse napovel, muj z toho ani nemohl jak jsem na nej tlacila, takze nic nebylo, ja nsvana, ze nemuze, ze uz ho nepritahuju, ze nechce…des :mrgreen: ale te uz je to ok, minuly mesic fajn a ted bych rekla jeste o fous lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
7.6.14 12:48

Tak dnes koupen, jsem zvedava :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
11.6.14 16:14

Ahoj muž bere 4 měsíc, dva spermiogramy za námi, výsledky stále stejně špatné… tak nevím… Ale i tak to do něj furt cpu dál, asi pro vlastní pocit klidu, že něco děláme… nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
11.6.14 20:08

My bereme Reproman uz 6 měsíců a zdvojnásobil se počet spermii. Takže u nás to na počet ma vliv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex