přípravky DIOCHI

4705
17.7.06 11:24

přípravky DIOCHI

Máte s nimi někdo zkušenost? Čaje, bylinné výtažky, pomohli vám nebo ne???
Mám možnost vyzkoušet DIOCHI čaj ovlivněný biotronikem na šííílenou únavu a pročištění, tak jsem zvědavá..
Dík za názory
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
17.7.06 11:59

Ahoj NiKino,
já kapala od DIOCHI Baktevir na pročišnění střev a pak myslím Diocel na močák a vaječníky. Čaj jsem taky nějaký pila, ale název už si nepamatuju, protože se mi z něj zvedal žaludek - celkově nejsem moc na bylinky. Každopádně to zkus, nic tím nezkazíš. Já moc velkou změnu nezaznamenala, ale je to možná proto, že jsem dost velkej pragmatik a při těchto „terapiích“ je potřeba věřit, že ti to pomůže… Já byla spíše skeptická.
Tak držím palce, ať se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
17.7.06 12:30

Ja jsem pouzivala Detoxin a Baktevir, myslim, ze jsou to dobre pripravky. Me urcite pomohly.

Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
6.7.20 20:04

Ahojky, nemáte prosím zkušenosti s Intocelem na bolesti břicha, podbřišku, nafouknutí břicha atd?
Měla jsem Diocel na močové cesty, Bactevir na virozy - nemůžu říct nic negativního, ale jestli pomohli, nevím určitě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
31.8.20 21:22

Dobrý večer, je tu někdo, kdo se zabývá přípravky Diochi? Potřebovala bych se na něco zeptat. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.5.21 17:36

Dobry den, prosim je tu nekdo kdo ma zkusenosti s pripravky Diochi? Dnes jsem zacala uzivat Levamin a zajimalo by me jestli se na to muze pit prilezitostne alkohol a uzivat i bezne leky napr. od bolesti. A Lexaurin? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minze
3.1.22 20:14

@Kolarkaa @Bobule151 @pe-tty Dobrý den, oživuji diskuzi. Pomohly vám přípravky Diochi? Vyzkoušel někdo z vás jejich přípravek Detoxin? Za jak dlouho jste pocítily účinek (případně zda byl průkazný účinek i v krevních testech)? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová