Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte s nimi někdo zkušenost? Čaje, bylinné výtažky, pomohli vám nebo ne???
Mám možnost vyzkoušet DIOCHI čaj ovlivněný biotronikem na šííílenou únavu a pročištění, tak jsem zvědavá..
Dík za názory
NiKi
Ahoj NiKino,
já kapala od DIOCHI Baktevir na pročišnění střev a pak myslím Diocel na močák a vaječníky. Čaj jsem taky nějaký pila, ale název už si nepamatuju, protože se mi z něj zvedal žaludek - celkově nejsem moc na bylinky. Každopádně to zkus, nic tím nezkazíš. Já moc velkou změnu nezaznamenala, ale je to možná proto, že jsem dost velkej pragmatik a při těchto „terapiích“ je potřeba věřit, že ti to pomůže… Já byla spíše skeptická.
Tak držím palce, ať se zadaří.
Ja jsem pouzivala Detoxin a Baktevir, myslim, ze jsou to dobre pripravky. Me urcite pomohly.
Bara
Ahojky, nemáte prosím zkušenosti s Intocelem na bolesti břicha, podbřišku, nafouknutí břicha atd?
Měla jsem Diocel na močové cesty, Bactevir na virozy - nemůžu říct nic negativního, ale jestli pomohli, nevím určitě..
Dobrý večer, je tu někdo, kdo se zabývá přípravky Diochi? Potřebovala bych se na něco zeptat. Děkuji.
Dobry den, prosim je tu nekdo kdo ma zkusenosti s pripravky Diochi? Dnes jsem zacala uzivat Levamin a zajimalo by me jestli se na to muze pit prilezitostne alkohol a uzivat i bezne leky napr. od bolesti. A Lexaurin? Dekuji
@Kolarkaa @Bobule151 @pe-tty Dobrý den, oživuji diskuzi. Pomohly vám přípravky Diochi? Vyzkoušel někdo z vás jejich přípravek Detoxin? Za jak dlouho jste pocítily účinek (případně zda byl průkazný účinek i v krevních testech)? Děkuji.