Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nehty mám krátké, čisté, přírodní bez jakýchkoliv laků, gelů apod. Zvykla jsem si na to, když jsem ještě pracovala v laboratoři a delší nehty mi vadí. Lakovat mě nebaví, stejně se to za chvilku oloupe a ošoupe ![]()
Nijak. Až je mám dlouhý a vadí mi tak si je ostříhám a to je vše.
Nějaké slečny bych si nevšímala.
Mám gelové nehty, ale jen proto, že svoje si od mala koušu a nedokázala jsem se toho zatím zbavit. Jinak se mi líbí přirozené, kratší, upravené nehty, vůbec nemusí být nalakované a dlouhé.
Mám gelové nehty…už 12-13 let. Za 500 měsíčně…to zase taková palka není, nee??
Mam normalni upravene nehty. Gelove mit nemuzu a nemrzi me to, malinko me to odpuzuje ![]()
Mám gelové, ale kdyby mi bylo líto těch pár set měsíčně za profesionální úpravu, pilovala bych si své vlastní nakrátko (práce na počítači, krátké je mám i s tím gelem), zapilovat a bezbarvý lak.
Krátké, vlastní + gel. Většina lidí je ani nerozezná od nehtů precizně nalakovaných klasickým lakem. Lůžku to vysloveně prospívá, protože si je už nekoušu, netrhám nebo v afektu nestříhám. Přirozené upravené nehty se mi líbí, ale u mě to nefunguje.
Příspěvek upraven 05.12.22 v 16:31
Mám gelové nehty a ta slečna asi neví, co znamená mít neupravené nehty. Nic si z ní nedělej. ![]()
@marsi99 já mám ráda hezky upravené nehty, a mám štěstí, že mám své hezké. Takže si je upravuji jak se mi líbí, nemusím za to vyhazovat peníze
Ale je pravda, že gelovky vydrží víc, jak lak, tak celkově. To jediné mi vadí
@Thomassss píše:
Mám gelové nehty, ale jen proto, že svoje si od mala koušu a nedokázala jsem se toho zatím zbavit. Jinak se mi líbí přirozené, kratší, upravené nehty, vůbec nemusí být nalakované a dlouhé.
já jsem se právě díky gelovkám kdysi tohohle zlozvyku zbavila
On ten gel je na kousání pěkněj humus a navíc jak sviň ![]()
@neila píše:
já jsem se právě díky gelovkám kdysi tohohle zlozvyku zbavilaOn ten gel je na kousání pěkněj humus a navíc jak sviň
No to je humus, gel samozřejmě nekoušu
On je humus i klasické kousání nehtů
![]()
gelovky jsem měla už kolikrát sundané, i na dlouhou dobu, ale vždycky jsem se ke kousání zase “vrátila”
tak to je super, že ti to pomohlo ![]()
@Thomassss píše:
No to je humus, gel samozřejmě nekoušuOn je humus i klasické kousání nehtů
![]()
gelovky jsem měla už kolikrát sundané, i na dlouhou dobu, ale vždycky jsem se ke kousání zase “vrátila”tak to je super, že ti to pomohlo
já to právě zkoušela a za boha to nešlo
tak mně to asi přestalo bavit nebo co
![]()
Nesnesu na nehtech nic. Ze vseho se mi vysusuji ruce a ten pocit suchych rukou je desne neprijemny. Nevim, proc to tak mam. Takze mam nehty jen ciste a zastrihnute. Nastesti se mi nelamou ani netrepi.
Dobrý den, ráda bych věděla jak vy ženy si upravujete nehty? chodíte na gellak, gelové nehty či máte své přírodní? já gelové nehty na svých rukách nesnesu, chodila jsem chvilku na gellak ale lezlo nám to do rozpočtu neboť obě mé děti hrají hokej a hokejová výbava stojí dosti peněz a tak jsem chodit přestala ale tuhle mi jedna slečna s umělými nehty řekla že mé ruce bez gellaku vypadají neupravene, neřekla bych že mám nehty neupravené mám je krátce zapilované, čisté bez záděr, jak to máte Vy?