Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Doporučuju podívat se na econea.cz
mají tam takové ty veganské a eco friendly produkty ![]()
Kupuji DM nature, píšou že jsou přírodní…nebude to jako v potoce určitě.
Tak to pardon holky…asi jsem Vas rozesmala, ale ja budu mit poprve mycku a chtela jsem nejake bio tablety a je jich spoustu na internetu, tak me jen zajimalo kdo jake pouziva.Mam 11 mesicniho syna a nechci mu myt nadobi treba napriklad v jaru…
@NatalieSofie píše:
Tak to pardon holky…asi jsem Vas rozesmala, ale ja budu mit poprve mycku a chtela jsem nejake bio tablety a je jich spoustu na internetu, tak me jen zajimalo kdo jake pouziva.Mam 11 mesicniho syna a nechci mu myt nadobi treba napriklad v jaru…
Kupuji i od dm jar nature. Předpokládám že to složení bude o něco lepší. Doufám v to. I prací gel jejích nature.
Prý se dají tablety do myčky i vyrobit z jedlé sody a ještě něčeho, jsem někde četla
, ale nevím, jak to bude účinné. Jinak bych asi taky šla do těch z Dmka
@NatalieSofie Taky doporučuji DM Nature. Taky z toho důvodu, že nádobí po nich chemicky nepáchne, jako po jiných tabletách.
@NatalieSofie ty z DM jsou dobré. Někde byly snad i v testech. Nádobí je krásně umyte a nesmrdi. Jinak na láhve pro dítě je dobrý Frosh baby. Není vůbec cítit. Jar z DM ten nature sice taky moc nesmrdi ale když to porovnam s froshem tak je trochu cítit. Jo a místo lestidla do myčky můžeš použít ocet.