Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Citlivá? No to byl ohleduplný, jsi rozmazlená s nosíkem nahoru.
Je mi jasné, že je to těžké, ale taky si myslím, že ty dva měsíce už se dají doklepat..
Je prehnana. Kdyz uz mate novy a za 2 mesice se stehujete, tak to hodte za chlavu a vykaslete se na vsechno
to jde vydrzet
Pokud jsi do toho šla dobrovolně a o stavu bytu jsi věděla, tak už to vydrž. Byt je opravdu hnus ale za dva měsíce tam nebudeš, to vydržíš.
Příspěvek upraven 19.08.19 v 15:27
Nechapu, rok ti to nevadi a ted delas sceny 2 mesice predtim, nez se mate stehovat do lepsiho, za ktery budes platit min penez nez pritel? Myslim, ze ti to rekl, jeste dost ohleduplne ![]()
@kacenka205
Doporučuju psychologa. Vzhledem k tvým tématům máš problém se vším. Tvůj přítel musí mít svatozář. Možná se do nového bytu bude stěhovat sám. Nepřemýšlí o tom?
@kacenka205 jako máte dost rok vám to nevadí a teď scéna. Chudák chlap.
@kacenka205 tak 7.8 ses tam měla stěhovat
Teď tam bydlíš rok…
A opravdu nám pokaždé nemusíš fotit vaše bydlení.
Tak hnusný to je, ale dva měsíce se vydrží. Řekni příteli, že pojedeš na víkend k mamce a ne že kvůli bytu, ale jen pro radost, kvůli mamce, že si uděláte dámskou jízdu. A hned se ty dva měsíce lépe doklepou. ![]()
Hele zrovna nedávno jsem měl na prodejně paní co žije s mužem v garáži, protože dům nestihli dodělat. A bohužel už teď ví že do porodu to nestihnou. A část zimy budou mít jednu místnost a tu předělanou garáž. A to nebylo nějaké mládě, ale tipl bych ji trošku přes třicet.
Takže zvládnout se dá vše a zvlášť jen na dva měsíce.
Tak po roce bydlení už bych tu špínu brala jako vaši
… taky jsme měli špinavou vanu, když jsme se nastěhovali, tak jsem ji vydrhla, několikrát, vyčistila vším co mi kdo poradil, od sava přes kyselinu citronovou a ocet až po profi čistící prostředky a když jsem věděla, že jsem pro očistění udělala vše, co jsem mohla, brala jsem to jako naši špínu a neměla jsem problém do vany jít. ![]()
tak ty 2 měsíce už to snad vydržíš ne?
citlivko ![]()
Minule vam bylo obema 25 a bydleli jste v 1kk, on byl reditel ![]()
Koukala jsem na ostatní Tvé příspěvky jinde a faktem je, že to bydlení se Ti nelíbilo od začátku, což dokážu pochopit. Pokud ovšem máš jistotu, že se za 2 měsíce opravdu budete stěhovat, tak bych to už překlepala a snažila se tím nestresovat. Z těch ostatních příspěvků, které se týkají jídla, mi totiž přijde, že jsi dost úzkostná a hodně řešíš hygienu. Protože jsem sama v tomhle ohledu trochu psycho, doporučuji moc nad tím nepřemýšlet, a pokud jsi skutečně ve stavu, kdy už to nedáváš, tak raději jet bydlet k té mamince
.
Každopádně dost věcí si komplikuješ tím neurotickým přístupem, což prosím neber jako kritiku, ale zamyšlení a snahu to zkusit nějak mírnit. Jinak z toho fakt brzy začneš bláznit
(vím o čem píšu). Stoprocentní sterilní čistota opravdu není zdravá, takový provozní binec doma neuškodí, a i u těch jídel to kolikrát není tak hrozné, jak se tvrdí na netu
.
P. S.: Pokud tu vanu drhneš savem, tak ty fleky jsou prostě únava materiálu, a nebála bych se tam osprchovat. Kdybych Ti měla vyprávět, do jaké vany jsem jednou z nouze vlezla u kamaráda na koleji, protože naše koupelna nebyla provozuschopná, tak by tu půlka lidí měla osypky. A taky jsem přežila
. V nejhorším se sprchuj s gumovými papučemi na noze, ale pokud je vana vydrbaná desinfekcí, tak bych se skvrn nebála a klidně se na ně postavila. A stejně tak v kuchyni - pokud je to tam otřené hadrem a opakovaně čistíš, tak je to pořád hnusné zkrátka jen proto, že je to staré.
Neblbni:D to zvládneš ne? Jestli ho miluješ, není co řešit.. i kdybyste bydleli pod mostem. ![]()
Dnes mi to nedalo a dala se do dalšího většího čištění, v půlce se mi ale úplně zvedl žaludek, jsem prostě asi citlivá, a ten sto let starý byt prostě nedávám a najednou mi bylo z celého toho prostoru zle. Pro představu novou podlahu přítel vyřešil jejím prelepenim tapetou, což vypadá po pár měsících příšerně.
Byt máme už sehnany nový, po rekonstrukci. Ale k nastěhování, ale až za 2 měsíce. A chápu, že na něj budu přispívat min kvůli studiu, ale stejně jsem musela dodržet finanční hranici, co partner stanovil.
Jde o to, že dnes už to na mě celé psychicky spadlo. A nejradši bych odjela alespoň na ty 2 týdny bydlet k mamce, do neceho normálního, za přítelem bych jezdila. Ten mě ale vynadal na dvě doby, že jsem citlivá a ať to vydržím, a že mi to celý rok nevadilo.
Prostě se to ve mě ale zlomilo, je má reakce přemrštěna? Čekala jsem pochopení, sám nadává, že je to tam hrozne.
Přidávám fotky detailu, které dennodenně trápím savem, bez úspěchu.
Příspěvek upraven 19.08.19 v 15:38