Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Angieen95 Mám stejný problém, uvažovala jsem o polštáři s paměťovou pěnou, ale není to levná záležitost.
Mám polštář z paměťové pěny. Taky je placatejsi nez kdyz jsem ho kupovala, ale asi díky vlastnostem té pěny funguje pořád výborně.
Já bych si koupila péřovej, já jsem do něj investovala a jsem spokojená, dávám ho na sluníčko v létě a v zimě pokud je úspěch mráz, je nejlepší, miluju Přerově peřiny ![]()
@Angieen95 nekvalitní polštář, nakup jinde. Vypráním tomu malinko pomůžeš tak na týden. Dělaly mi to všechny polštáře z ikea. Tak jsem nakoupila jinde a paráda.
To se může stát. Prostě jste narazili na nějaký šmejd. Kupte si jiné. My jsme např. před asi třemi lety koupili na jakýchsi příležitostných trzích velké polštáře 80×70 po 149 Kč a po těch letech jsou naprosto v pořádku a lepší, než původní péřové. To je tak levná věc, že nemá smysl o tom nějak hlubokomyslně uvažovat.
Jedu v peří, ale je teda nutná sušička. I peří z IKEA supr drží.
Manžel má ten anatomický z paměťové pěny taky už asi 7 let, a furt dobrý…
Máme z peří a to je teda luxusní spaní oproti polštáři z Tesco.
Přesně na to se chci už asi měsíc zeptat!! Takže díky za diskuzi.
Nemáte někdo tip, kde ty kvalitní polštáře sehnat? Už se mi to stalo asi se čtyřma a úplně mě nebaví co chvíli řešit polštáře.
Ty z paměťové pěny ne, potřebuju prostě pořádný, nadýchaný polštář, ne (zednickou) pěnu, na peří jsme všichni alergičtí. ![]()
Přidávám se..stejný problém..z polštáře se udělá placka a v ní hroudy
taky uvítám radu odkud objednat nějaký lepší.
@Risanka ScanQuilt?
Neznám je, ale říkám si, že nějaký lepší od nich by mohl fungovat… (Zkušenost nemám, jedeme v peří - IKEA.)
Jinak hroudy IMHO dělá nekvalitní náplň a praní bez sušičky (pokud perete).
My mame periny i polstare Saxum je to ceska vyroba. Mame znackove dute vlakno. A polstare co se daji doplnit a tim si ho prizpusobia jak je ti prijemne. Mame jiz pres 10 let a nedam na ne dopustit