Příšerná příbuzná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
8.3.12 22:01

a není to z její strany pouhá závist, protože sama děti nemá a má z toho mindrák? Taky bych jí odstřihla a ještě bych jí řekla, že od někoho kdo dítě nikdy neměl, rady nepotřebuješ, že jsou stejně k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
8.3.12 22:05

asi ji přijde to vymazání jako slabost od tebe, cítí se navrchu tak rýpe furt. No co by si ta ode mne vyslechla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.3.12 22:09

Nechápu, proč jsi jí říkala, že seš těhu …nerozumím, co tě k tomu vedlo ? Taky nechápu proč se jí prostě nezbavíš … jen proto, že nechceš být „neslušná“??? No tak bud dospěješ a dokážeš se postavit za sebe a své dítě a nebo zůstaneš malá holka a v tom případě, dobře Ti tak … výběr je na Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 22:45

Ahoj já mám taky šílenou příbuznou, ale v trochu jiné situaci zase. Je to manželka mého strýce je jí 33 a dvakrát potratila přitom hulila jak fabrika krabičku denně. Pořád se jen lituje a ten kdo jí něco řekne upřímně v dobrém tak to otočí tak, že je chudinka a že jí všichni kolem ubližují.Úplně zblbla mého strýce vlastně ho uhnala k svatbě po půl roční známosti. Nemohla překousnout to, že se bavím s bývalou přítelkyní od strýce, která nikomu nic neudělala. A bud si mám vybrat jestli se budu bavit s ní nebo s ní.Tak jsem si vybrala :mrgreen: No a ted se se mnou nebaví ani strýc, protože ho naočkovala. Ted mám mimi a všude mě pomlouvá, nemůže to přenést přes srdce, že mám dítě dřív než ona mě je 21let. Prostě to chce si toho nevšímat jako taky mě to dost vytáčelo jak mě všude očernovala a vymýšlela si, ale já ji můžu jen politovat, že má tak na houby život, že musí řešit ten můj. Říkám přej a bude ti přáno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.3.12 00:21

Zakladatelko, divim se stejne jako holky prede mnou - proc jsi ji proboha rikala o svem tehotenstvi, a dokonce drive, nez vlastnim rodicum? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
9.3.12 06:17

Ty mas mimino, ona je chudak zamidarkovana. Ty ses ta stastna. nemelas ji z FB mazat, melas to tam nechat, at se ztrapnuje, kdyz sama chce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.3.12 13:11

hele já nevím … asi bych zahájila protiútok v jejím stylu … prostě bych její slova psala já jí! norálně bych jí napsala na ten poslední mail to samé:

Ahoj teto, Ja te mam moc rada a taky doufam, ze najdes nejakou cestu k veselejsimu zivotu. Ja vim, ze jsi smutná a chceš mi neustále psát poznamky na FB, ale tím psaním se v tvém zivote nic nevyresi. Chápu, jak se cítíš a akorat si preji, aby jsi byla stastna!

a tohle bych jí poslala! s gustem!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.3.12 13:30

Tak ignorace nejvíc nasírá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.3.12 19:49
lilia81 píše:
hele já nevím … asi bych zahájila protiútok v jejím stylu … prostě bych její slova psala já jí! norálně bych jí napsala na ten poslední mail to samé:

Ahoj teto, Ja te mam moc rada a taky doufam, ze najdes nejakou cestu k veselejsimu zivotu. Ja vim, ze jsi smutná a chceš mi neustále psát poznamky na FB, ale tím psaním se v tvém zivote nic nevyresi. Chápu, jak se cítíš a akorat si preji, aby jsi byla stastna!

:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
9.3.12 21:08
lilia81 píše:

Přesně,tohle zabírá nejvíc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 21:22

Jojo, tenhle typ lidí jsou takoví duševní paraziti. Mně tohle občas - naštěstí jen opravdu málo - dělá tchýně, dnes mi například vysvětlila, že to, že mám menší miminko (39 týden, 2700g) je proto, že jí málo krmím, málo jí zpívám a vůbec že jí u mě není dobře. To jsem si fakt řekla wtf, tohle říkat těhotný před porodem? Tak jsem jí ironicky odsouhlasila, že bohužel nejsem ideální, ale co nadělám… A je to přesně ten případ nešťasný, osamělý ženský, která jen reje do ostatních…

• Citovat
  • Upravit
3798
9.3.12 21:39
Anonymní píše:
Jojo, tenhle typ lidí jsou takoví duševní paraziti. Mně tohle občas - naštěstí jen opravdu málo - dělá tchýně, dnes mi například vysvětlila, že to, že mám menší miminko (39 týden, 2700g) je proto, že jí málo krmím, málo jí zpívám a vůbec že jí u mě není dobře. To jsem si fakt řekla wtf, tohle říkat těhotný před porodem? Tak jsem jí ironicky odsouhlasila, že bohužel nejsem ideální, ale co nadělám… A je to přesně ten případ nešťasný, osamělý ženský, která jen reje do ostatních…

Váha před porodem je ale stejně orientační a za mě,holčičky mají být drobné ;) Naše měla 3210g Narodila se 39+3,jsme ráda,že byla droboučká,že nehrozilo,že je macatá po mamince :lol: Tím se nechci dotknout někoho kdo má holčičky třeba 4kg,hlavní že jsou zdravé!! Hele ono,naše malá má v 9.měs lehce přes 8kg cca 75cm a prej je dle mé mamky hubená :roll: Přitom malá papá ráda,jenže moje máti by ji krmila kde čím,pořád aby něco žmoulala i když je zrovna po jídle,pak se nedivím,že já měla mindráky ve škole že jsem nebyla hubená jako ostatní,ale zase mě to naučilo,že mi může být každý víte kde a teda na to že jsem v na střední měla 72kg při 172cm si myslím,že ok,teda co bych teď za takovou váhu dala :P I když v těhu jsem zhubla a porodem dala ještě dolů 10kg prostě to šlo pak lehce nahoru,jak skončilo léto :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová