Příšerná příbuzná

Anonymní
8.3.12 20:53

Příšerná příbuzná

Ahoj holky, tak si zas bezim pro radu i kdyz musim anonym pac nevim kdo vse me tu muze najit.

kazdopadne ve zkratce- sestra meho otce je zenska po padesatce ktera zije v zahranici, nepracuje, nema deti a jediny co cely dny dela je ze resi nasi rodinu.

udalosti za posledni rok? rekla memu otci ze jsem tehotna prestoze jsem ji prosila at to nedela ze mu to chci rict sama nejak hezky, ze bude mit vnoucka ktery ponese jeho jmeno.. hned v 11 vecer mu volala aby mu to rekla ze se ,,stalo nestesti a ja jsem v tom,, - o tom ze je miminko chtene a planovane ani slovo a tata byl jeste smutnej ze jsem mu to nerekla sama, no bohuzel jsem ot proste nestihla pac me pani dokonala predbehla.

do porodnice mi psala zpravy ze malo medituju a relaxuju a ze si porod sama blokuju, coz bylo presne to co jsem po 30hodinach na kapackach fakt chtela slyset. po porodu priletela i se svym muzem a delala ze me uplnyho blbce, se vsim me kritizovala (ne ze by radila ale mela ironicke urazky a vysmivala se mi) a ve finale perlila s vecma typu ze se hrnula do kocarku a zacla diteti rozvazovat cepici, pac chudak ,,nemohl dychat a ja ho malem udusila,,

nakonec me totalne nas*alo ze mi neustale lezla na facebook a komentovala tam uplne vsechno. nakonec mi napsala ze malej ma na vsech fotkach zavreny oci (coz je fakt divny u par dni staryho ditete :roll: ) a pak mi ve finale napsala mail jestli ten malej chudacek ASPON hejbe rucickama nebo neco. neskutecne mi to ublizilo ale mlcela jsem protoze se nechci hadat. ten mail jsem davala precist i mame a ta sama konstatovala ze dela jak kdyby byl malej postizenej a jestli me to nahodou nevadi ze mi urazi dite, jenze ja jsem takovej blbec slusna,.. :zed:

nakonec jsem ji odtamtud vymazala a zacla delat totez pres profil sveho manzela, vymazala jsem i jeho. a ted mi prisel email:

,,Ja te mam moc rada a doufam, ze najdes nejakou cestu k veselejsimu zivotu.
Ja vim, ze nechces mit moje poznamky na FB, ale odstranenim nas z nej nic
na tvych rozhodnutich v zivote nevyresi. Mne to netrapi, ze tam nejsem, akorat
si preji, aby jsi byla stastna.,,

takze ve finale ja jsem nestastna zamindrakovana nestastna blbka ktera se neumi postarat o dite a nejradsi by byla kdyby vubec zadne nemela :roll:

holky ja uz jsem uplne v koncich, co proboha mam ty zensky uz rict aby laskave prestala urazet moje dite a nechala me na pokoji?! :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
8.3.12 20:58

Neříkej jí nic. Buď nad věcí a nevšímej si jí. Čím víc si budeš dělat z jejího popichovaní, tím víc bude rýt, věř mi. A pokud se ti naskytne příležitost si rýpnout do ní, tak to udělej, s gustem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.3.12 20:59

At jde do pr..... :mrgreen:
Ne,ted vazne.Mas slozitou situaci,neumim si to predstavit,ale ja proste takove lidi neresim a hazu pres palubu,k zivotu je nepotrebuju,tak co s nima.
Co na rika tvuj tatka?Resila jsi to snim,nebo ho nechces trapit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.3.12 21:02

Hele, podle mě jsi jí teď vzala vítr z plachet, nemůže komentovat přes FB, tak aspoň toho maila. Blokni si ji přes mail a budeš mít klid :lol:
To co ti píše v mailu, to jí vůbec nevěř, to je jen její zbožné přání ;)
Takže v klidu, ignoruj ji, tím ji vytočíš totálně do běla, protože tihle lidi se cítí dobře jen když je někdo poslouchá, největší trest pro ně, když na jejich blbiny nikdo nereaguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 21:06
Romik píše:
Neříkej jí nic. Buď nad věcí a nevšímej si jí. Čím víc si budeš dělat z jejího popichovaní, tím víc bude rýt, věř mi. A pokud se ti naskytne příležitost si rýpnout do ní, tak to udělej, s gustem ;)

nevsimam si ji, na maily nereaguju uz dobry dva roky a stejne to neprestava :zed:

• Citovat
  • Upravit
527
8.3.12 21:08

Ahoj, mrzí mě, že jsi v této situaci. Napadá mě jen :think: , napsat jí také do meilu, že pokud jí záleží jen na tom, abys byla šťastná, tak že ti k tomu chybí jen to, aby ti konečně dala pokoj. Přímo takto bych to napsala. Nic víc. Přestala bych být, jak jsi se nazvala, slušným blbcem a jednala přímo a rázně (jsem trošku držka, ale tady jiné východisko nevidím). Protože ona ti jen otravuje život a nic do něj nepřináší. Nepotřebuješ ji ty ani tvoje rodinka. Tvůj syn tě potřebuje klidnou, nenech se ničit někým, kdo za to nestojí. Držím pěsti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.3.12 21:09

Tak na ni podej trestni oznameni za stalking :) (Nebo,jak se to pise) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.3.12 21:09

tak ji napis ze ji mas taky moc rada a ze doufas ze bude stastna a vyrovnana a najde cestu k plnohodnotnemu zivotu :P a jestli ji to vytoci jen dobre. a pak uz bych ji ignorovala uplne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.3.12 21:10
Anonymní píše:
Romik píše:
Neříkej jí nic. Buď nad věcí a nevšímej si jí. Čím víc si budeš dělat z jejího popichovaní, tím víc bude rýt, věř mi. A pokud se ti naskytne příležitost si rýpnout do ní, tak to udělej, s gustem ;)
nevsimam si ji, na maily nereaguju uz dobry dva roky a stejne to neprestava :zed:

Některý lidi mají potřebu psát takový bláboly, bohužel já to mám se svým tátou. Už roky mi píše sáhodlouhé sms, dřív se to týkalo jeho problémů s mamkou, tak po x letech pochopil, že na taové věci já zkrátka neodpovídám.
Ale stejně, má neomezené sms, je v důchodu, nudí se a píše a píše, je naštvanej, když neodpovídám… Blokni si ji přes nastavení, ať ti to vůbec nechodí a rovnou se to háže do spamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
8.3.12 21:15

Já nechápu, proč takové osobě říkáš něco, co chceš, aby se utajilo? Proč ji máš na FB, proč ji zveš do porodnice a domů? Já bych jí odstřihla, vymazala, zablokovala a vůbec se tím netrápila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
8.3.12 21:16
Anonymní píše:
Romik píše:
nevsimam si ji, na maily nereaguju uz dobry dva roky a stejne to neprestava :zed:

Ale říkala jsi jí třeba o svém těhotenství, které ona okamžitě zneužila proti tobě. Zkus ji opravdu úplně vypustit, jak píšou holky, blokni její email, blokni ji na facebooku, aby ti nemohla psát zprávy, její telefonní číslo si ulož jako „Nezvedat“ a házej na ní bobek. Ona je očividně naštvaná na celý svět, něco jí celoživotně štve a tím, že prudí ostatní si ulevuje, takový někteří lidi jsou. Nenech se vytočit, máš krásného klučíka, tak ti ho asi závidí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
8.3.12 21:30

Já bych dotyčné hlupani napsala,že její rady bych brala v potas,kdyby nějaké zkušenosti měla,což jak píšeš děti nemá :P A aby ten její život byl veselejší,ale tím že si svoje mindráky bude léčit přes tebe to jí moc nepomůže. Takový závistivce miluju,má to nudný život,ego na nule,tak prudí jiné :poblion: No ženská má asi přechod ne :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.3.12 21:30

Takové lidi opravdu leda úplně vyřadit z kontaktu :( Aneb - vše co řeknete bude použito proti vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.3.12 21:34
AnastazieB píše:
Já nechápu, proč takové osobě říkáš něco, co chceš, aby se utajilo? Proč ji máš na FB, proč ji zveš do porodnice a domů? Já bych jí odstřihla, vymazala, zablokovala a vůbec se tím netrápila…

Taky mě to překvapilo. Jak věděla o těhotenství? :nevim: A o průběhu porodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
8.3.12 21:44

Příbuzná nepříbuzná, já bych jí asi nekam poslala. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová