Přišla jsem o mléko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36222
18.2.14 16:07

Jestli se ti odtrhava, kojis v klidu? Ja uz ted venku skoro nekojim, musime byt sami, mit klid, nejlepe v leze a pritmi, jinak kouka mde co lita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.14 16:08

Jo, a este som zabudla - nahrievaj prsia. Ja som nosila v kojprde poskladanu plienku. Ale mne sa tam vosla, tak malu kojprdu jak potrebujem nesiju, lebo ved „prsia sa vam zvacsia“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.2.14 16:21

@CokeLady no uz tyden, breci miu kazdyho kojeni, ze mu to netece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.2.14 16:21

@CokeLady no uz tyden, breci miu kazdyho kojeni, ze mu to netece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.2.14 16:22
@pikola píše:
Jestli se ti odtrhava, kojis v klidu? Ja uz ted venku skoro nekojim, musime byt sami, mit klid, nejlepe v leze a pritmi, jinak kouka mde co lita.

Jo, tohle na tom kojení „miluju“. :mrgreen: Mě se kluk trhá už od narození. Nejdříve šílené koliky a reflux, to jsme si užívali nějakých pět měsíců a teď pro změnu zase čučí, kde co lítá. Venku jsem nikdy pořádně nenakojila, vždycky ho zajímalo všechno okolo, jen né prso, takže u doktorky bychom taky nic nedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.2.14 16:24

On se nekouka kde co lita, on se proste pusti, chytne, pusti, chytne… a pak zacne jecet :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.2.14 16:30
@RoseK píše:
Ahoj, mam 3mesicniho prcka a po dnesnim prevazeni u doktorky jsme zjistili, ze zhubl z 5200 g na 5000 g na dva tydny. Po prevazeni kojeni jsme zjistili, ze vypije pouhych 25 ml 8o pri kojeni je neklidny, odtrhava se treba jiz po minute, proste mu to netece :/ zkousela jsem prikladat, pit kojici caje… byla jsem ted hodne ve stresu, chlap mel vazny pracovni uraz a lezel v nemocnici. Nevim, jestli to uplne to mliko zarazilo. Otazka je takova - zkousely byste to znovu rozkojit, nebo uz dat UM? Je mi ho hrozne lito a pripadam si strasne, ze byl hlady…

má osobní zkušenost - ne rada.. měla jsem to skoro na chlup přesně jak popisuješ a to u obou dětí u prvního ve 4 týdnech a u druhýho v 8..kdyby záleželo na vůlí kojit, tak bych pokojila půl republiky - dělala jsem psí kusy - nic nepomohlo - prostě vyschlo čili jsem najela na UM a bylo.. s mladším už jsem byla poučená netrápila jsem sebe ani jeho a koupila to UM hned..
nečetla jsem zatím diskuzi asi ti tu budou radit ještě vydrž a rozkoj se.. ano ale musíš sama vidět jestli není malej hladovej, jak kaká- jestli to nemá zelený, jestli není spavější nebo naopak uplakaný.. netrápila bych jeho ani sebe víc než je nutné..no uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.2.14 16:31
@RoseK píše:
On se nekouka kde co lita, on se proste pusti, chytne, pusti, chytne… a pak zacne jecet :/

protože mu neteče? zkus před kojením odstříkat kolik máš doopravdy v prsou jestli je to tím že nevytáhne nebo fakt není..
mě se jeví že má asi fakt hlad..
hele moje Dr mi řekla jednu krásnou větu.. však ony nám ty miminka na UM taky hezky rostou a měla pravdu… dnes mám nádherný kluky - jeden 16 druhej 4 roky a nijak se to moje mizerný kojení nepodepsalo..
a jak tu píše někdo že UM je hnus.. no není.. něčím se ty děti když maminka nemá mlíko krmit musí tak jakej hnus to mám mít hladový dítě? :roll: tenhle názor je fakt mimo moje chápání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.2.14 16:40

@RoseK určitě bych se snažila rozkojit..umělé stravy bude mít ještě dost.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
18.2.14 16:48

Určitě bych UM koupila a dokrmovala a zároveň kojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.2.14 17:05

Já jsem přišla o mléko když malému bylo 2,5 měsice a už jsem se nerozkojila i když jsem přikládala každou hodinu přes den už od narozeni. pořad plakal že je hladový tak jsem dokrmovala večer a potom i přes den. Prostě to byl dost velikej chlap :lol:. Potom jsem přešla na UM úplně a ve třech měsících vážil 7210 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
18.2.14 17:08

Když se rozkojíš tak to bude fajn :palec: a když ne…svět se nezboří :hug: UM není nic jedovatýho a dětem chutná a určitě jim neškodí takže se z toho vůbec nestresuj. Raději at má malej UM než aby plakal hlady a hubnul. Ale kojení bych nevzdávala, určitě bych zkoušla dál a dokrmovala UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.2.14 17:15
@RoseK píše:
On se nekouka kde co lita, on se proste pusti, chytne, pusti, chytne… a pak zacne jecet :/

Protože se mu to mléko asi hned nespustí. Kolem toho třetího, čtvrtého měsíce to bývá. Dítka sajou nějakou dobu naprázdno a některé prostě nemají tu trpělivost, no. Proč se s tím tahat, když nic neteče, logicky se rozčiluje. V tomhle by mohlo pomoci to vypití teplého nápoje před kojením nebo nahřátí prsou. Zkus to, za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.2.14 17:17

Tak ted kakal a mel to uplne hnedy a smradlavy… dala jsem prso a pak vyzunkl jeste 130 ml UM…no nevim jesi to kojeni udrzim teda :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.2.14 17:19

@gabi.design nene, on ze zacatku samozrejme saje nez se mliko spusti, pak pul minuty polyka mliko naplno a pak zacne pousteni a vztekani se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová