4 měsíční usíná u flašky při krmení

372
16.2.14 19:44

usíná u flašky

Hezky vecer maminky zase si jdu k vam pro radu uz jsem zoufala..mala ma 4 mesice kojim a dokrmujeme nutrilonem rano a vecer.Uz asi tyden mi zacala hodne rychle usinat u flasky jak rano tak i vecer a problem je ze skoro nic nevypije max 40ml!!! 8o a kdyz ji mliko zkousim davat jindy tak ho take nevypije.Dnes jsem zkousela ho namichat s MM a take vypila jen 40ml a to jsem do ni musela „natlacit“..uz jsem fakt zoufala urcite zkusim vymenit za jine UM treba sunar ale i tak se bojim ze to nepomuze pac jsou dny kdy vypije i 80ml bez problemu. Myslim ze za to muze hodne to usinani :cert: Holky poradte co mam delat? mely jse nekdo podobny problem?? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.2.14 19:47

Proč um? Tím chci říct, že jí třeba už stačí mm, pokud tedy před tím um kojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27872
16.2.14 19:48

Mě v porodnici radili lochtat, šimrat, štípat a studit když malej usínal u jídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7225
16.2.14 19:48

A vadí to? přibírá správně? netlačila bych to do ní násilím, pak nebude chtít jíst vůbec. Asi má zvýšenou potřebu spánku a pokud nepláče hlady tak bych to tak nechala, tipuju že za dva, možná tři dny se zase rozjede.

Nebo se ti prostě začalo tvořit více mléka a ona už UM nepotřebuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12800
16.2.14 19:49

A nemá třeba moc malou dírku v savičce? že jí to málo teče, musí víc sát a to jí hodně unavuje? :think:
my měli podobný problém, zvětšení dírky to vyřešilo, vypila to daleko rychleji a bez spaní ;)
oni ty dírky od výrobců pak podle mě nestačí, i když na tom mají rozmezí 0-6m a 6-12m, tak je to stejně malé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.2.14 19:52

Já moc nerozumím tomu jak to máš s dokrmem, to dovysvětli prosím :)
Protože takhle mi přijde, že už prostě nemá hlad.

Malá jak mi začne usínat, tak je ten pravý čas vyčistit jí uši :mrgreen: To vždy zabere a zabíjím tím dvě mouchy jednou ranou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27872
16.2.14 19:54
@tamata píše:
Já moc nerozumím tomu jak to máš s dokrmem, to dovysvětli prosím :)
Protože takhle mi přijde, že už prostě nemá hlad.Malá jak mi začne usínat, tak je ten pravý čas vyčistit jí uši :mrgreen: To vždy zabere a zabíjím tím dvě mouchy jednou ranou :lol:

hmm tak ten náš se čištěním uší uklidní šíleně se mu to líbí kdyby bylo po jeho tak bych mu je mohla čistit pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.2.14 19:58

@Sibyla0 no prave ze pred tim nekojim minimalne 2 hodiny davam ji to vlastne misto kojeni pac po kojeni uz nic nechce..mudr rekla at dokrmuji pac nepribirala v utery jdeme do poradny tak uvidim jestli je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.2.14 19:59

@verunB hlavně nepřekrmovat :think: jestliže předtim kojíš, nechápu, proč se do ní snažíš nacpat ještě tolik :think: 8o nebo jsem to špatně pochopila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
16.2.14 20:05

Pokud vím, tak by se ani do MM neměla UM míchat, ne? Dělá to pak v bříšku neplechu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.2.14 20:08

@tamata s dokrmujeme pac mala nepribirala 2× dene.po kojeni si nikdy nic vic vzit nechtela tak jsem to udelala tak ze vynechavam dve kojeni rano a vecer asi mesic to tak slo v poradku vypila vzdy 133ml ale posledni 2 tydny je to boj vubec nechce..a to ji nakojim kolem 17h a po 19h davam um jde se spat takze ty dv hodiny tam je vzdy rozdil i rano..a kdyz ji pak nabidnu prso tak to papa nejspis hezky tak ja nevim ze bych zkusila UM uplne vysadit :nevim: Me totiz prijde ze dokrm ani nepotrebovala byl tam nejaky ubitek ale nic hrozneho co jsem cetla tak miminka nepribiraly mnohem vic a dokrm stejne nepotrbovaly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.2.14 20:09

@martina.se no prave ze pred tim nekojim minimalne ty 2 hodky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.2.14 20:10

@ka2ka to zkousim porad a nic zadne lechtani apod. nepomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
16.2.14 20:11

@verunB Tak dokrm dávat MÍSTO kojení je pěkná blbost. Když už musíš dokrmit, tak zásadně až PO kojení. A pokud nechce, tak to asi nepotřebuje :nevim: Já bych prostě jen kojila. Co to znamená nepřibírá? Kojené děti přibírají skokově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.2.14 20:13
@jaja85 píše:
A nemá třeba moc malou dírku v savičce? že jí to málo teče, musí víc sát a to jí hodně unavuje? :think:
my měli podobný problém, zvětšení dírky to vyřešilo, vypila to daleko rychleji a bez spaní ;)
oni ty dírky od výrobců pak podle mě nestačí, i když na tom mají rozmezí 0-6m a 6-12m, tak je to stejně malé :nevim:

Dirku uz jsem take zvetsovala myslim ze to ma dost velike :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna