4 měsíční usíná u flašky při krmení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
16.2.14 20:13
@verunB píše:
@martina.se no prave ze pred tim nekojim minimalne ty 2 hodky :(

aha.. takže jsem to blbě pochopila :think: potom bych to nechala být a sledovala, jestli přibírá ;) pokud ano, problém by to být neměl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.2.14 20:15
@1Luca píše:
Pokud vím, tak by se ani do MM neměla UM míchat, ne? Dělá to pak v bříšku neplechu :think:.

Tak to vubec nevim cetla tu na starsich diskuzich ze to neni problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.2.14 20:16
@verunB píše:
@tamata s dokrmujeme pac mala nepribirala 2× dene.po kojeni si nikdy nic vic vzit nechtela tak jsem to udelala tak ze vynechavam dve kojeni rano a vecer asi mesic to tak slo v poradku vypila vzdy 133ml ale posledni 2 tydny je to boj vubec nechce..a to ji nakojim kolem 17h a po 19h davam um jde se spat takze ty dv hodiny tam je vzdy rozdil i rano..a kdyz ji pak nabidnu prso tak to papa nejspis hezky tak ja nevim ze bych zkusila UM uplne vysadit :nevim: Me totiz prijde ze dokrm ani nepotrebovala byl tam nejaky ubitek ale nic hrozneho co jsem cetla tak miminka nepribiraly mnohem vic a dokrm stejne nepotrbovaly :think:

odpověděla sis v podstatě sama, podle mě UM taky nepotřebuje, dávat ho místo kojení je fakt zbytečný. kolik váží? a jak přibírá? ti doktoři jsou s tám nasazováním UM někdy fakt šílení :zed:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
16.2.14 20:18
@1Luca píše:
Pokud vím, tak by se ani do MM neměla UM míchat, ne? Dělá to pak v bříšku neplechu :think:.

já dokrmovala první měsíc a laktační poradkyně mi říkala míchat to, malýmu to nikdy zle nedělalo :nevim: krmila jsem přes cévku u prsa, takže se to smíchalo vždycky, to je vlsatně princip tohoto způsobu dokrmu, že má dítě jak UM, tak i MM

• Citovat
  • Upravit
372
16.2.14 20:18
@martina.se píše:
aha.. takže jsem to blbě pochopila :think: potom bych to nechala být a sledovala, jestli přibírá ;) pokud ano, problém by to být neměl ;)

Asi mas pravdu zkusim to bez UM a uvidim.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.2.14 20:22

@Lizzi kdyz mela 3 a pul mesice tak vazila 6180g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.2.14 20:22

@verunB to mi přijde normál, jakou měla porodní váhu?

• Citovat
  • Upravit
576
16.2.14 20:23

@verunB Tak jestli máš mléko své, tak zkus odstříkat a pak dát z flašky. Prcek bude mít tvé mléko, ty budeš mít pod kontrolou, kolik si dala. Taky nemusí chtít z flašky, protože je už plná a nic se do ní nevejde nebo jak tu psala @jaja85 může být malá dírka. My třeba měli problém, že nám krmení zabralo i 45 minut, pak jsem koupili ve 2 měsících místo savičky na 2 měsíce savičku na 6 měsíců a malá byla za 5 minut hotová, neusínala a nerozčilovala se u toho. Hele a kolik váží? My přibírali hodně a doktorka nám říkala, že se může stát, že bude mít malá období, kdy přestane přibírat nebo bude přibírat méně a bude i méně jíst, kvůli tomu, že ze začátku přibrala hodně a tělo si to bude chtít zkorigovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27875
16.2.14 20:23
@verunB píše:
@Lizzi kdyz mela 3 a pul mesice tak vazila 6180g

vždyt to je krásná váha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.2.14 20:24
@verunB píše:
Asi mas pravdu zkusim to bez UM a uvidim.. ;)

jak přibírá, tak je to fakt zbytečné.. dokrm chápu tam, kde dítko má problémy.. ale ta váha je fakt dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.2.14 20:24

@Lizzi to mela 3050g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.2.14 20:25

Tak to bych se na UM vyprdla. Ona to stejně nechce, vypadá to, že jí tvoje mléko stačí. Tak je to takhle jednodušší pro vás obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.2.14 20:28

@verunB tak to nechápu význam dokrmu, vždyť to vychází na kilo za měsíc 8o to je přece krásná váha :potlesk: My to měli stejně a naše dr synáčka chválila, jak krásně přibírá. Kolik by měla tvoje dcera podle té vaší přibírat? Vyprdni se na UM, jen vyhazuješ zbytečně peníze, koj a buď v klidu ;-)

• Citovat
  • Upravit
372
16.2.14 20:29

Holky naprosto s vami souhlasim take si mylim ze to neni potreba. Zkusim to bez UM a uvidime kdyz nebude pribirat tak dam zpatky UM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
16.2.14 20:32

A co se doktorce nezdá? Můj prcek měl ve 3 měsících 4.750g ( porodní 2900). A úplně v pohodě, nic neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová